kate_m. Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ale Draka ma pozę :lol: A te dwa łaiate stwory to nieźle rozrabiają, bez chwili przerwy ;) Quote
szaraduszka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Draka tak siada zawsze i wszędzie :cool1: Na fotelu przy nakrytym stole też potrafi (niestety wtedy zazwyczaj nie mam pod ręką apratu), a potrafi nawet usiąść tak, że tylne łapki zwisają a przednimi się o stół opiera :evil_lol: A teraz będę Was zanudzać... FOTEL + Draka + Furia... sceny łapane przez kilka dni pod rząd... c.d.n. Quote
olcha Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Tak długo siedziały na tym fotelu aż się biedne zrosły :evil_lol: Quote
kate_m. Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ale lubią ten fotelik :) Dobrze, że tak zgodnie z niego korzystają :) Quote
Jupi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Agga'] Ale oni pieknie razem wyglądają. rewelacyjne jest to zdjęcie - strasznie mi się podoba:lol: super psiaczki:loveu: Quote
szaraduszka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Tak jak pisałam będzie ciąg dalszy... I to jeszcze nie koniec... Quote
Maga100 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ja to jestem ciekawa, czy im jest naprawdę wygodnie ;) Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='szaraduszka']Tak jak pisałam będzie ciąg dalszy... I to jeszcze nie koniec... DRAKula kochana:iloveyou: Jaka ona jest cudowna... Quote
olcha Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 One się długo muszą stamtąd wydostawać? :hmmmm: Quote
Vidge Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Że też im masaż karków nie jest później potrzebny;) Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PADŁAM hahahahhahahahah mistrzostwo swiata hahahahhaa nie no nie moge :modla: Quote
szaraduszka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Wkleiłabym Wam super fotki z dnia dzisiejszego... ale, że po ostatnich zdjęciach odezwała się tylko dbsst :mad: ... to nie wkleję :diabloti: Tak więc seria fotelowa c.d. A na nowinki poczekacie :eviltong: bo to serii fotelowej jeszcze nie koniec! Quote
baskomaniak Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ja się odzywam...:lol: ;) Wszystkie fotki ze scenki fotelowej są takie superaśne, że dech zapiera. Jest im tak niewygodnie, że już wygodniej chyba być nie może. Hmmm, najwyraźniej fotel ma wzięcie... A widząc tą fotkę, zastanawiam się czy Draka głaszcząc Furię po główce nuci jej bajeczkę, czy też budzi by zaproponować zmianę ułożenia ciałek? Pozdrawiam. Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Szaraduszko Drakunia jest boska:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Śliczne ! Dlaczego wszystkie weimary lubią siedzieć tak, jak ludzie ? A czy draka siada na krześle wszystkimi czterema łapkami i pupą ? I tak siedzi czekając nie wiadomo na co ? Gezek to uwielbia, chociaż wie doskonale, że z TEJ pozycji NICZEGO nie dostanie ze stołu . Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Rewelacyjne fotki !!! :roflt::roflt::roflt::modla::modla::modla::modla: Quote
szaraduszka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Drakunia najchętniej siada samą pupcią (jak na łóżku podczas zabawy beaglusi), robi to notorycznie, zawsze i wszędzie :evil_lol: A tu sama Drakunia na fotelu... Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='szaraduszka']Drakunia najchętniej siada samą pupcią (jak na łóżku podczas zabawy beaglusi), robi to notorycznie, zawsze i wszędzie :evil_lol: A tu sama Drakunia na fotelu... Ależ ona jest wspaniała. Napatrzyć się nie mogę. No piękna no!!!:loveu: Quote
kate_m. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Nadrabiam zaległości. Powaliła mnie na kolana seria fotek fotelowych! Dobrze, że psy nie mówią, bo w domu ciągle by się rozlegały narzekania na ból karku po tak "wygodnym" wysypianiu się na fotelu :) Quote
szaraduszka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Fotel ciąg dalszy... (a ja mam małe kózki...) c.d.n. Quote
kate_m. Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='szaraduszka'] (a ja mam małe kózki...) No to ja mam nadzieję, że te małe kózki już miały sesję zdjęciową i że będziemy mogli je oglądnąć :) Quote
szaraduszka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Sesja zdjęciowa była... ale mało się staracie żeby ją obejżeć :mad: Tak więc będzie jeszcze ostatnia tura fotelowa... a potem pomyślę :diabloti: Quote
baskomaniak Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='szaraduszka']... ...... No normalnie MIODZIO [quote name='szaraduszka']... (a ja mam małe kózki...)... A kiedy zobaczymy foteczki małych kózek ? [SIZE="1"]Jeszcze nigdy nie widziałem takich maciupkich:oops: Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts