Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeszukuję stare zdjęcia... tęsknię za wiosną :roll:
Baskomaniak, siana mam dużo ale żadnego stogu:oops:
Podaj jakich zdjęć potrzebujesz.

Czy ja wstawiałam Wam żurawie?
Nie pamiętam :roll: a bardzo je lubię. Bliżej podejść się do nich nie da... aparat ma 10x zoom i to ciągle mało :mad:

Posted

[quote name='szaraduszka']

:loveu: Śliczne są te wielkie ptaszyska! U mnie też takie czasem spotykam nad Wisłą. Ja też szaraduszko strasznie tęsknię za wiosną :shake: ale już niedługo :razz:

Posted

[quote name='szaraduszka']Przeszukuję stare zdjęcia... tęsknię za wiosną :roll:

Nie pamiętam :roll: a bardzo je lubię. Bliżej podejść się do nich nie da... aparat ma 10x zoom i to ciągle mało :mad:

Ale cudne!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='szaraduszka']Przeszukuję stare zdjęcia... tęsknię za wiosną :roll:

Szaraduszko, przepraszam, nie odzywałem się, bo modem internetowy odmówił współpracy i zostałem odcięty od internetu. Dopiero w takim momencie daje się dostrzec jak człowiek może się od niego uzależnić...:roll:
Ale odpoczął sobie dobę z hakiem i przed chwilą "zagadał" :p
Jeśli mu się coś nie odwidzi, to odezwę się jeszcze dziś na PW.

Jestem, w miarę świeżo po przeglądnięciu całego Twojego topiku, zresztą nie pierwszy raz ;) i nie napotkałem na to zdjęcie z żurawiami. No chyba, że było schowane pod kilkoma ikonami, które nie chciały się załadować.
Ale w końcu to nie ma większego znaczenia, ładne fotki zawsze można "odświeżyć",
co ja mówię, TRZEBA.
Pozdrawiam.

Posted

szaraduszko-troche mnie tu nie było, ale nadrobiłam to i owo ;)
Zdjęcia cudowne ofkors ;) Masz naprawde co fotografować-tereniki jak z bajki piękne pieski kotki i koniki... Nic, tylko czekam na zaproszenie:cool3: ;) ,,Moje" koniki widzę też trzymają dobrą forme i mają mnóstwo energii ;)
Bardzo sie ciesze że mały pojechał do nowego i ostatniego domu. Trzymam za niego kciuki żeby sprawiał dużo radości new ,,rodzicą" i żeby oni dawali mu tyle czuości ile potrzebuje a nawet jeszcze więcej.

Posted

U mnie zaczynają się roztopy ale ma się co topić... a znów ochłodzenie zapowiadają :roll:

Bawarka wyjechała na 2 tyg. czas by Bakara nauczyła się samodzielności... jest to więc jedno z ostatnich zdjęć mamy i córeczki razem.

Posted

Witaj Duszku! Miło mi, Twój nick taki bliski...
Cieszę się, że zwierzaki i fotki się podobają... co do zdjęcia powitalnego, to gdzieś na początku (1 lub 2 strona topiku) jest przepis jak tego dokonać :evil_lol:

[quote name='baskomaniak']Gdyby ktoś mnie spytał, co widzę na tym zdjęciu,
powiedziałbym tak: Firanka MI zasłania... ;)

Dokładnie :cool1:
Ale dziś było lepiej...

Nad ranem MI się zachciało pouczyć pisać na klawiaturze. A najbardziej MI się spodobała literka "k" :mad:

Włączam rano komputer i od razu wieża wydaje z siebie dziwne dźwięki informujące o jakimś błędzie... wchodzę na swoje konto, a na pulpicie Kosz jest non stop podświetlony i miga... tak samo gdy otwieram różne menu... różne rzeczy są podświetlone, otwierają się bez mojej pomocy... gdy otworzył się Word to od razu jakiś plik... i samo pisze się "kkkkk..."... menu Start otworzyć nie mogę, bo natychmiast wyskakuje okno zamykania systemu... Internet Explorer się zawiesza...
Dwa antywirusy nic nie znajdują... czyszczenie rejestru... wyrzucanie szpiegowskich... restart komputera... nic nie pomaga :mad:

Przerażona i wściekła... wyciągam szufladkę z klawiaturą... do tej pory komputer tak świruje, że nie było po co jej używać, teraz chcę go włączyć w trybie awaryjnym...
Patrzę i co widzę? Litera "k" wciśnięta i zablokowana :diabloti: i tak znalazłam swojego "wirusa" :lol:

Później przypomniałam sobie, że MI się zachciało nad ranem na szafę włazić, po biurku oczywiście... i złażąc tą samą drogą ziemię z kwiatka na ekran wysypała i jeszcze klawiaturę zwiedziła :mad: :evil_lol:

Nie ma co, ze zwierzakami nigdy się człowiek nie nudzi :cool1:

Posted

[quote name='szaraduszka']...
Nad ranem MI się zachciało pouczyć pisać na klawiaturze. A najbardziej MI się spodobała literka "k" :mad:
...
Patrzę i co widzę? Litera "k" wciśnięta i zablokowana :diabloti: i tak znalazłam swojego "wirusa" :lol:
...

Chyba wiem, dlaczego MI preferuje literkę "K"...
...i domyślam się jakie będą następne: "O" i "T" ;)

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak']Chyba wiem, dlaczego MI preferuje literkę "K"...
...i domyślam się jakie będą następne: "O" i "T" ;)

Pozdrawiam.

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Czas na jakieś zdjątka...

Ulubione miejsce zabaw Furii z Fredkiem :mad: :lol:
Nic nie może się w domu dziać bez Drakuni, choćby miała przy tym przysypiać :eviltong:

Odkąd Fredek wyjechał Furia na łóżku już tylko śpi (niewinątko takie, że nie mam sumienia jej zganiać) :cool1:

Posted

[quote name='szaraduszka']...
...

Nie ma to jak usiąść po ludzku na łóżeczku :cool3:
Moja sznaucerka, też tak uwielbiała zarzucić pupkę na narożnik,
a jeszcze jak by na ławie obok leżały na talerzyku pączki ... ;)

Pozdrawiam.