tajdzi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='szaraduszka']Tajdzi słoneczko nie płacz :eviltong: Zabezpieczenia były stosowane w Szczecinie, w Dobrkowie takiej działalności nie prowadzę :cool1: Ale specjalnie coś dla Ciebie (choć fotka nie powinna wyjść z domowego archiwum :oops:) porządki w pokoju... szafa za mała, więc bałagan przerzuciłam na łóżko... ale im to wcale nie przeszkadzało :roll: :loveu: :loveu: :evil_lol: :lol: słodziaki kochane :) Ja tak mam jak prasowanie zalega mi wielką góóóórką na sofie :) Wszelaka zwierzyna zakopuje się pod i w pościeli a potem się dziwić, że wszędzie pełno kłaczków ;) Quote
tajdzi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='szaraduszka']Niezabezpieczony fotel - zajmowany jak najbardziej zgodnie z prawem... tyle, że wyliczony na 1 psa :roll: Ale Drakunia przecież to taki maluuutki psiaczek, przecież widać, jak na dłoni, że to Furiunia zajmuje więcej miejsca :cool3: :evil_lol: (w płaszczyźnie x ;)) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='szaraduszka'] PIĘKNE zdjęcie!!! :thumbs: I ona wcale nie wygląda na zniecierpliwioną! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Patka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 szaraduszka ja wciąz nie moge sie napatrzec na Tą Twoja rodzinke zweizrakowa ... te kolory, to światło, ci w pelni rasowi modele ... :loveu: Quote
kate_m. Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Nadrabiam tygodniową nieobecność ;) Widzę, że wszystkie "kanapowce" mają się świetnie i ładnei pozują do zdjęć :) Quote
Daisunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='szaraduszka']Zasypiane w każdej pozycji to Drakuni specjalność :evil_lol: Zniecierpliwiona Furiunia słodkości ! :loveu: :multi: :multi: :multi: :lol: Quote
szaraduszka Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Obiecałam Fredka na kanapie Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='szaraduszka']Obiecałam Fredka na kanapie :loveu::loveu::loveu:pies kanapowiec Quote
szaraduszka Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Do trzech razy sztuka... To już ostatni raz! [SIZE=6]Fredek pojechał do nowego domu :multi: :multi: :multi: Powiedzieliśmy o wszystkim, co beagle może narozrabiać, zniechęcaliśmy jak się dało... uparli się i już :evil_lol: obiecali, że Fredek będzie do nas wpadać ale tylko w odwiedziny!!! Quote
malawaszka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 no to oby ten trzeci raz był już na zawsze - trzymam :kciuki: za Fredka :multi: Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No Freduś staraj się smyku , staraj ;) Quote
baskomaniak Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Uffff... :multi: No to trzymam kciuki, aby wszystko się poukładało pomyślnie. Dobrze, że trafił do bardzo tolerancyjnego właściciela... ...ale boje się pomyśleć, co będzie jeśli się okaże, że Fredek nie będzie chciał rozrabiać i będzie bardzo grzeczny? :razz: [SIZE="1"]tfu, tfu, żeby nie zapeszyć... ;) Pozdrawiam. Quote
Daisunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='szaraduszka']Do trzech razy sztuka... To już ostatni raz! [SIZE=6]Fredek pojechał do nowego domu :multi: :multi: :multi: Powiedzieliśmy o wszystkim, co beagle może narozrabiać, zniechęcaliśmy jak się dało... uparli się i już :evil_lol: obiecali, że Fredek będzie do nas wpadać ale tylko w odwiedziny!!! SUPER ! :multi: :multi: :multi: Quote
Inez Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A gdzie teraz mieszka Fredek? W Szczecinie? Quote
olcha Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 :Cool!: :bigcool: HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to imprezka! Quote
szaraduszka Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 :lol: Fajniusio tu, imprezka widzę trwa :lol: Tu było napisane coś innego... Fredek jest w czwartym ostatecznym domku w Warszawie. Wreszcie znalazł swoje miejsce na Ziemi! Fotki dla odmiany... Maksymalne makro, czyli kropla na obiektywie A to? Quote
Vidge Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 A to są kolczyki Królowej Śniegu;) szaraduszka macie nowego konia? Quote
szaraduszka Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Nowego? Co znaczy nowego? Koni mamy cztery sztuki, ostatnia dodarła do nas w grudniu. Nowszych nie mamy :cool1: Quote
anetta Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 BArdzo sie ciesze ze ma nooowy domek :D A makro jest...niesamowite :lying: Quote
LAZY Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Za Fredka!!!:multi: Płatek śniegu boski!!! Quote
olcha Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='szaraduszka'] :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: Quote
Vidge Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Właśnie tego mam na myśli,bo nie przypominam sobie,żeby była w galeryji wczesniej,chyba że mi jakieś strony umknęły;) Quote
kate_m. Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Cieszę się bardzo, że Fredek wreszcie doczekał się na swój nowy domek! :multi: Śniegowa gwiazdka prześliczna:-o Quote
Daisunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='szaraduszka']:lol: Fajniusio tu, imprezka widzę trwa :lol: Fredek mieszka w Szczecinie (niestety nie wiem w jakich rejonach) i Państwo mają gdzieś dość blisko nas działkę letniskową... więc będą na wieś do nas wpadać :multi: Fotki dla odmiany... Maksymalne makro, czyli kropla na obiektywie A to? NIESAMOWITE :crazyeye: :loveu: :multi: :multi: :lol: Quote
Recommended Posts