kate_m. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ja się nigdy nie mogę napatrzeć, jak to się psy potrafią dopasować do za małych legowisk. Jak to jest, że zawsze cudze posłanie wygodniejsze, w cudzej misce smaczniejsze jedzenie itp... ;) A Draka to już przeszła samą siebie--zająć posłanie w momencie kiedy prawowity lokator już na nim leży :lol: :lol: :lol: Quote
szaraduszka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 :lol: to też nie prawowity lokator :roll: to Furiunia, której posłanko również bardzo się podoba :cool1: Później poszukam prawowitego lokatora... może udało mi się go uwiecznić we własnym posłanku :roll: na pewno mam go na jakiejś kanapie :mad: Quote
kate_m. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 szaraduszka napisał(a)::lol: to też nie prawowity lokator :roll: to Furiunia No to jeszcze lepiej :lol: Biedaczek Fredek musi się po jakiś kanapach poniewierać, skoro jego posłanie jest zagospodarowane co do milimetra :lol: Quote
eurydyka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 a jak poszukiwania nowego domu dla Fredka? Quote
szaraduszka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Źle (nie mam weny twórczej a wymagają ode mnie aż 10 znaków, bo inaczej posta nie wstawię) Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taki piekny Fredek a ma takiego niefarta (a moze farta zostanie w Raju na Ziemi :cool1: ) Quote
eurydyka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 szaraduszka juz pisala dlaczego nie moze go zostawic ja sadze, ze Fredek po prostu czeka na ten najlepszy dom, ktory tez na niego juz gdzies czeka ale jeszcze nie zauwazyl ogloszenia o Fredku Quote
szaraduszka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Fredek we własnym posłanku :cool1: Quote
Daisunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='szaraduszka']Fredek we własnym posłanku :cool1: jaaaaki słodziutki :loveu: Quote
eurydyka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 a nasz Fenderek niestety z poslanka korzysta tylko w dzien, w nocy mi spi na poduszce, ale to moja wina, bo mu na to pozwolilam ostatnio nam troszke chorowal, wiec dostal wiecej pieszczot i sie dodatkowo rozpuscil, trzeba bedzie to powolutku ukrocic:) Quote
tajdzi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 szaraduszka napisał(a)::lol: ...Później poszukam prawowitego lokatora... może udało mi się go uwiecznić we własnym posłanku :roll: na pewno mam go na jakiejś kanapie :mad: a kanapa ZABEZPIECZONA? :evil_lol: tak pytam, bo ja miłośnik serii o kanapach i fotelach zabezpieczonych jestem ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='szaraduszka'] Haha, cudownie przytulone :loveu: [quote name='szaraduszka']Fredek we własnym posłanku :cool1: Toż ono jest za duże dla niego :mad: To jest posłanie w sam raz dla weimara, a nie dla bajgla :evil_lol: Swoją drogą, że ta piłeczka taka w całości, niezeżarta leży, to podziwiam :-o Trzymam kciuki za nowy domek dla Fredka! :thumbs: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
eurydyka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 to moj ukochany beagle tutaj fotek wiecej (autorstwa Macka): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14797&page=6&highlight=Fender Quote
szaraduszka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Ahoj, wiem znów nie ma zdjęć :roll: Boję sie nawet myśleć na, której stronie topik leżał... A zacznę znów nie od psich fotek :lol: Ale obiecuję, że psie też znajdę! Quote
Maya_Alex Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ale długo mnie tu nie było... Psiaki urosły, koniki też ;-) Musze nadrobić zaległości. Quote
olcha Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='szaraduszka']Ahoj, wiem znów nie ma zdjęć :roll: Boję sie nawet myśleć na, której stronie topik leżał... A zacznę znów nie od psich fotek :lol: Ale obiecuję, że psie też znajdę! Przy TAKICH zdjęciach nie musisz koniecznie zaczynać od zdjęć psów :lol: Quote
tajdzi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 no i widzę, że nic z tych moich ulubionych zabezpieczonych kanap i foteli :placz: Quote
szaraduszka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Tajdzi słoneczko nie płacz :eviltong: Zabezpieczenia były stosowane w Szczecinie, w Dobrkowie takiej działalności nie prowadzę :cool1: Ale specjalnie coś dla Ciebie (choć fotka nie powinna wyjść z domowego archiwum :oops:) porządki w pokoju... szafa za mała, więc bałagan przerzuciłam na łóżko... ale im to wcale nie przeszkadzało :roll: Quote
Daisunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='szaraduszka']Ahoj, wiem znów nie ma zdjęć :roll: Boję sie nawet myśleć na, której stronie topik leżał... A zacznę znów nie od psich fotek :lol: Ale obiecuję, że psie też znajdę! brak mi słów zdjęcia THE BEST ! :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
szaraduszka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Niezabezpieczony fotel - zajmowany jak najbardziej zgodnie z prawem... tyle, że wyliczony na 1 psa :roll: Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Koniki cudne :loveu: ta fota mnie rozbroiła :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='szaraduszka'] Czy mi się dobrze wydaje, że Draka śpi na siedząco? :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Basia&Safi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :razz: [quote name='Alicjarydzewska']Koniki cudne :loveu: ta fota mnie rozbroiła :lol: heheh a to dobre :):):) moze jeszcze gdzies sie Safi wcisnie :razz: dajcie mi tu tego konika :multi: :loveu: Quote
szaraduszka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Zasypiane w każdej pozycji to Drakuni specjalność :evil_lol: Zniecierpliwiona Furiunia Quote
Recommended Posts