Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się nigdy nie mogę napatrzeć, jak to się psy potrafią dopasować do za małych legowisk. Jak to jest, że zawsze cudze posłanie wygodniejsze, w cudzej misce smaczniejsze jedzenie itp... ;) A Draka to już przeszła samą siebie--zająć posłanie w momencie kiedy prawowity lokator już na nim leży :lol: :lol: :lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: to też nie prawowity lokator :roll: to Furiunia, której posłanko również bardzo się podoba :cool1:

Później poszukam prawowitego lokatora... może udało mi się go uwiecznić we własnym posłanku :roll: na pewno mam go na jakiejś kanapie :mad:

Posted

szaraduszka napisał(a):
:lol: to też nie prawowity lokator :roll: to Furiunia

No to jeszcze lepiej :lol:
Biedaczek Fredek musi się po jakiś kanapach poniewierać, skoro jego posłanie jest zagospodarowane co do milimetra :lol:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

taki piekny Fredek a ma takiego niefarta (a moze farta zostanie w Raju na Ziemi :cool1: )

Posted

szaraduszka juz pisala dlaczego nie moze go zostawic

ja sadze, ze Fredek po prostu czeka na ten najlepszy dom, ktory tez na niego juz gdzies czeka ale jeszcze nie zauwazyl ogloszenia o Fredku

Posted

a nasz Fenderek niestety z poslanka korzysta tylko w dzien, w nocy mi spi na poduszce, ale to moja wina, bo mu na to pozwolilam

ostatnio nam troszke chorowal, wiec dostal wiecej pieszczot i sie dodatkowo rozpuscil, trzeba bedzie to powolutku ukrocic:)

Posted

szaraduszka napisał(a):
:lol: ...Później poszukam prawowitego lokatora... może udało mi się go uwiecznić we własnym posłanku :roll: na pewno mam go na jakiejś kanapie :mad:

a kanapa ZABEZPIECZONA? :evil_lol: tak pytam, bo ja miłośnik serii o kanapach i fotelach zabezpieczonych jestem ;)

Posted

[quote name='szaraduszka']

Haha, cudownie przytulone :loveu:

[quote name='szaraduszka']Fredek we własnym posłanku :cool1:

Toż ono jest za duże dla niego :mad: To jest posłanie w sam raz dla weimara, a nie dla bajgla :evil_lol:
Swoją drogą, że ta piłeczka taka w całości, niezeżarta leży, to podziwiam :-o
Trzymam kciuki za nowy domek dla Fredka! :thumbs:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='szaraduszka']Ahoj, wiem znów nie ma zdjęć :roll:
Boję sie nawet myśleć na, której stronie topik leżał...

A zacznę znów nie od psich fotek :lol:

Ale obiecuję, że psie też znajdę!

Przy TAKICH zdjęciach nie musisz koniecznie zaczynać od zdjęć psów :lol:

Posted

Tajdzi słoneczko nie płacz :eviltong:
Zabezpieczenia były stosowane w Szczecinie, w Dobrkowie takiej działalności nie prowadzę :cool1:

Ale specjalnie coś dla Ciebie (choć fotka nie powinna wyjść z domowego archiwum :oops:) porządki w pokoju... szafa za mała, więc bałagan przerzuciłam na łóżko... ale im to wcale nie przeszkadzało :roll:

Posted

[quote name='szaraduszka']Ahoj, wiem znów nie ma zdjęć :roll:
Boję sie nawet myśleć na, której stronie topik leżał...

A zacznę znów nie od psich fotek :lol:

Ale obiecuję, że psie też znajdę!
brak mi słów zdjęcia THE BEST !
:multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:razz: [quote name='Alicjarydzewska']Koniki cudne :loveu:
ta fota mnie rozbroiła :lol:

heheh a to dobre :):):) moze jeszcze gdzies sie Safi wcisnie :razz: dajcie mi tu tego konika :multi: :loveu: