baskomaniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Szaraduszko, tak smutno mi się zrobiło jak przeczytałem o Mesi, :( a po opisie poczynań weta to się normalnie nóż w kieszeni otwiera :mad: Trzymaj się dzielnie :glaszcze: Quote
szaraduszka Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Hej słoneczka, dziękuję że jesteście :multi: Smutno bez Mesi ale nie mamy czasu się nudzić... Teraz kilka wyciszających fotek I moje ulubione Potem wrócę do ... stycznia... Chce ktoś beagle'a? Quote
olcha Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='szaraduszka'] Chce ktoś beagle'a? :cool3: Jak to? Quote
szaraduszka Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Pamiętacie to maleństwo? FREDEK z Wiatrem Gna znalazł właściciela jako pierwszy, to właściciel nadał mu imię... Niestety wczoraj wrócił do nas i szuka nowego domku! Właścielka długo (niestety) zwlekała z decyzją. Okazało się, że ma alergię, musi brać leki sterydowe i z psem w domu nie ma szans na poprawę sytuacji :roll: FREDEK 17 stycznia skończy 6 miesięcy, jest pięknym zdrowym pieskiem. Ze względu na minimalny przodozgryz nie może być psem hodowlanym, co zupełnie nie szkodzi jego urodzie :cool1: . Szuka właściciela już na zawsze, do kochania. Niedługo wkleję więcej zdjęć... jak go dogonię i zdołam złapać w obiektywie :roll:... bo w najlepsze szaleje sobie z naszymi psami :lol: np. z Baltajem Quote
olcha Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ojej :( szkoda, że Pani ma uczulenie, a tym bardziej szkoda, że tak późno się zdecydowała na oddanie. Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 slicznosciowy jest :loveu: chop jak dab z niego wyró(u)sl Quote
kate_m. Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Pięknie wyrósł (chociaż przy Baltaju i tak wygląda jak maleństwo ;) ), mam nadzieję że taki przystojniak nie będzie miał większych problemów ze znalezieniem nowego domku. Jako, że moja papużka też się Fredek zwie, to podwójnie trzymam kciuki za beaglowatego Fredka ;) Quote
szaraduszka Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Słoneczko się zmęczyło... I to słoneczko też... mnie się już w oczach dwoi :lol: Śmiesznie jest z dwoma biglusiami :evil_lol: Wpuszczam mamie do pokoju Fredka i mówię "przypilnuj chwilę swojego psa"... Po chwili dopiero odp. mamy "ale to nie jest mój pies :roll: " :roflt: Quote
tajdzi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 :D :grin: :megagrin: :megagrin: :errrr: :haha: :lol!: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 hahahahaa normalnie sie zabigliło w krainie szarejduszki :D ;) :multi: :multi: Quote
Tiggy Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Jeej Szaraduszka...juz beaglomaniacy szukaja mu domu! :( Miałam podobnie z jednym szczeniaczkiem- sunia. Panstwo byli bardzo odpowiedzialni itp. ale okazalo sie ze pies i ich dziecko razem to niestety mieszanka nie do wytrzymania, i w koncu jednemu z nich cos by sie stalo...zadzwonili do nas, a my znalezlismy małej nowy, cudowny dom. popytam odpowiedzialnych ludzi, moze ktos bedzie chetny... a ja wiem kogo beaglowi potrzeba :) Fredek jest SLICZNY! I faktycznie, musi sie az dwoic od nich w oczach :D Quote
kate_m. Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 No tak, chwila spokoju w domu jak oba słoneczka poszły spać :) A swoją drogą widzę, że lubią spać na jakimś podwyższeniu :) Quote
Apiska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Oj tak jak napisała Tig, będziemy szukać domu dla psiaczka. Śliczny jest!! Quote
Polna Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 chyba znalazłam ;) Dziewczyna miała w najblizszym czasie kupic beagle'a, ale dałam na Bagietkowym forum ogłoszenie i prosi o więcej info o rodzicach psiaka, gdzie go mozna odebrać. Szarduszka--->http://beagle.inferno.aplus.pl/forum/viewtopic.php?t=650&postdays=0&postorder=asc&start=10 Quote
szaraduszka Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 beagle dwa:laugh2_2: :laugh2_2: Quote
szaraduszka Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Polna bardzo dziękuję, nie miałam pojęcia o istnieniu takiego forum :roll: :oops: Jestem już zarejestrowana i odezwałam się na zainteresowanej osoby na priv :cool1: Dla zgubionych w moim temacie przypominam trochę danych FREDKA FREDEK z Wiatrem Gna mama: RULETKA Tel Quel (nasza Furia) (wystawy: 3x CWC, 1xCACIB, zawsze oceny doskonałe i lokaty na podium) więcej o przodkach na stronie hodowli Tel Quel http://republika.pl/telquel/ babcia Int Ch. Ch. Pl. BORÓWKA Tel Qel (foto w dziale championy) dziadek Ch. Pl, Mł. Ch. Pl Lematja's T-TWO tatuś rezyduje w hodowli Catulus: Int. Ch., Ch. PL, Ch. Mł. Daragoj Frank Zappa "Adaś" i na stronie www.catulus.pl można znaleźć wszystkie jego osiągnięcia Dla myśliwych dodam, że Int. Ch. posiadają certyfikat użytkowości. Piesek jest zdrowy, oczywiście po wszystkich szczepieniach, odrobaczony, do nowego domku powędruje nawet z posłaniem. Nie będę ukrywać, że maleństwo jest trochę rozpieszczone :roll: i trzeba będzie poświęcić trochę czasu na wychowanie (jak przy każdym beaglu zresztą 8) ) Właściciele mają nadzieję na jakąś rekompensatę finansową (nie chcemy w tym pośredniczyć) ale na pewno można się dogadać, bo najbardziej zależy im i nam na dobrym, docelowym domu! Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Polna Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 mam nadzieje, ze trafił w 10-tke :) są przeboskie :D Quote
tajdzi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Furiusia to ta z łebkiem w górze, prawda? :huh: Quote
LAZY Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='szaraduszka']:turn-l:tajdzi NIE PRAWDA A ja wiedziałam:P Quote
shirrrapeira Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Szaraduszko tak doskonale Cie rozumiem. Stracilas swoja ukochana koze, ja wczoraj stracilam swego ukochanego psa. Ja cie rozumiem wyplacz sie nam, moze zaloz jej topic na Teczowym moscie i pamietaj kochamy nasze zwierzeta i cierpimy po jego stracie. Wyplacz sie bedzie Ci lepiej. choc bedziesz wygladala jak ja zapuchnieta od placzu i bez nadziei w oczach. Trzymaj sie cieplutko. Pozdrawiam serdecznie Quote
szaraduszka Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Fredek jedzie jutro do nowego domku!!! Zostaje w Szczecinie. Quote
eurydyka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 to go bedziecie miec pod opieka:) i wspolne spacery pewnie gwarantowane nasz Fender tez urosl, wydoroslal, szkoda ze nie wyzdrowial, bo ma tyle ofert:), ale chory nie skorzysta z zadnej jest szczuplutki i uwielbia biegac po lesie Quote
Recommended Posts