kate_m. Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Tak! Księżyc i wróbelki są genialne! Tajdzi podziwiam Twoje pomysły :) Quote
baskomaniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Bardzo lubię tu zaglądać, bo zawsze zobaczę tu znakomite zdjęcia i fantastyczne plenery. :klacz: :klacz: :klacz: A tak przy okazji, Szaraduszko, co się stało z plenerkiem w Twoim podpisie. Draka jakaś teraz jest smutna bez niego. Pozdrawiam. :D Quote
szaraduszka Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 tajdzi SUPER SUPER SUPER DZIĘKUJĘ baskomaniak dziękuję, co do plenerku ... zima przyszła a ja jakoś na zimowy plenerek do podpisu czasu nie mam... niedługo będę przy komputerku na stałe... i trochę się dostosuję do panujących tu nowych porządków a tak poza wszystkim to się gubię na nowej dogomanii strasznie :lookarou: Quote
Mi. Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Tajdzik, wróbelki w czapeczkach są świetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jumpie: Quote
baskomaniak Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='szaraduszka']... niedługo będę przy komputerku na stałe... :jumpie: Quote
szaraduszka Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Kochani dziękuję za wszekie życzenia. I ja Wam wszystkiego (miejsce na marzenia) życzę! PS ja już tak mam, że wszystko robię późno... życzonka są dla wszyskich dogomaniaków bez wyjątku (nawet tych, którzy tu nie zaglądają:sadCyber: oraz tych do których topików z życzonkami w moim intenetowym przelocie wpaść nie zdążę:oops: ! za co z góry przepraszam) Dziękuję, że o mnie pamiętacie mimo, że ostatnio się Was trochę zaniedbuję (nie z własnej woli). Quote
szaraduszka Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Dziękuję wszystkim za życzonka, piękne karteczki:jumpie: Tylko teraz znów tu tak pusto, topik na 5 stronie... Quote
kate_m. Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 To może jakaś świąteczno-zimowa foteczka by się znalazła? TAKI topik nie może być na 5 stronie! :) Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='szaraduszka']Dziękuję wszystkim za życzonka, piękne karteczki:jumpie: Tylko teraz znów tu tak pusto, topik na 5 stronie... :multi: :modla: :multi: i wiecej nic nie powiem ;) Quote
anetta Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 http://img480.imageshack.us/img480/6316/200512230077sy.jpg odlot :ylsuper: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='szaraduszka']Dziękuję wszystkim za życzonka, piękne karteczki:jumpie: Tylko teraz znów tu tak pusto, topik na 5 stronie... takich fot to ja poproszę więcej :multi: :multi: Quote
szaraduszka Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Takie foty wychodzą jedna na... Ale zimowo może być Quote
agabass Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='szaraduszka']Takie foty wychodzą jedna na... Ale zimowo może być ale pięknie wrrrrr i mroźno Quote
KaRa_ Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jak slicznie u Ciebie! U mnie podobne kiedys byly widoki rowniez takie pustkowie a teraz dom na domie:cry: Quote
Recommended Posts