Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zanim obejrzycie fotki...

Przypomnijcie sobie proszę Zasadę nieoznaczoności Heisenberga.
Mówi ona, że nie można z dowolną dokładnością wyznaczyć jednocześnie położenia i pędu cząstki.

Skupiłam się na pędzie, stąd położenie jest lekko poruszone 8)
czysta fizyka kwantowa 8) :lol:

Ot jak łatwo jest wytłumaczyć złą jakość zdjęć 8)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie sliczne kroliki :D Nie dawaj im za duzo marchwi szczegolnie jesli jest ze sklepu, ja mojego krolika 3tyg ratowalam przez glupia marchew bo jad jej duzo weterynarz byl pewien,ze nie przezyje krolik bo zachorowal od marchewki :(

Posted

Marchewka jest z własnego ogródka - ekologiczna!!!

Jedzą głównie sianko, trochę owsa... a marchewka i inne "zielone" jako przysmaki 8)

A teraz już się z Wami pożagnam słoneczka :roll:

Wpadnę w poniedziałek

Posted

Szaraduszko, Twoja galeria to balsam dla mojej duszy :) Tym bardziej, że tyle tu koni, a ja tęsknię za przeszłością tak bardzo z nimi związaną...
Dobrze, że mogę tu zaglądać!

Posted

jejku... jestem tu pierwszy raz, ale chyba zrobie sobie maraton i przjżę wszystkie strony, bo robisz przepięne foty! :o
Masz talent i piekne modele :lol:
A jakie okolice...gdzie jest tak pięknie?? uh...jak ja bym chciała być teraz w takim pięnym miejscu z takimi zwierzakami :help1:

Posted

Końskie zaloty i to całkiem nie przysłowoiwe mogą być brutalne. Ogier szczypie lub nawet solidnie gryzie klacz... a ta jeśli nie jest gotowa kopie! i to bardzo solidnie może natręta poturbować.

Na zdjęciach to raczej początki przyjaźni, zachęcanie do wspólnej toalety (zaprzyjaźnione konie nawzajem gryzą się po grzbiecie czy grzywie, gdzie same nie mogą sięgnąć - gdy je swędzi grzywa, zaczynają w tym miejscu podgryzać towarzysza w nadzieji, że się odpłaci tym samym), lub zabawy. To też poznawanie zapachu. Oraz całkiem zwyczajna potrzeba bliskości.

Nowa kobyłka nazywa się BESTINA. Na razie wypuszczamy ją tylko z Justasem (Bawarce dajemy trochę czasu na oswojenie, bo potrafi być niemiła).
Bestina z Justasem zaprzyjaźniły się bardzo. Justas przypomina Bestince mamę (też kasztankę), Justas z koleji b. lubi źrebaki oraz kucyki.

Posted

Miło słoneczka, że wpadacie! Niektórych to dawno na forum nie widziałam :roll: dbst Mułka wrzuciła i uciekła
Bajkowe gratuluję wytrwałości :drinking:

[quote name='Maya_Alex']A co zrobiliście ze śniegiem????
Śnieg pada na dogomanii i wystarczy!

Zdjęcia są z wczoraj.