szaraduszka Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Zanim obejrzycie fotki... Przypomnijcie sobie proszę Zasadę nieoznaczoności Heisenberga. Mówi ona, że nie można z dowolną dokładnością wyznaczyć jednocześnie położenia i pędu cząstki. Skupiłam się na pędzie, stąd położenie jest lekko poruszone 8) czysta fizyka kwantowa 8) :lol: Ot jak łatwo jest wytłumaczyć złą jakość zdjęć 8) Quote
KaRa_ Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Jakie sliczne kroliki :D Nie dawaj im za duzo marchwi szczegolnie jesli jest ze sklepu, ja mojego krolika 3tyg ratowalam przez glupia marchew bo jad jej duzo weterynarz byl pewien,ze nie przezyje krolik bo zachorowal od marchewki :( Quote
szaraduszka Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Marchewka jest z własnego ogródka - ekologiczna!!! Jedzą głównie sianko, trochę owsa... a marchewka i inne "zielone" jako przysmaki 8) A teraz już się z Wami pożagnam słoneczka :roll: Wpadnę w poniedziałek Quote
Patka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Przepiękne fotki, a delikatne rozmycie dodaje im uroku :) "maluch" wręcz boski :D oj tesknie za konikami ... Quote
weihaiwej Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Szaraduszko, Twoja galeria to balsam dla mojej duszy :) Tym bardziej, że tyle tu koni, a ja tęsknię za przeszłością tak bardzo z nimi związaną... Dobrze, że mogę tu zaglądać! Quote
Bajkowe Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 jejku... jestem tu pierwszy raz, ale chyba zrobie sobie maraton i przjżę wszystkie strony, bo robisz przepięne foty! :o Masz talent i piekne modele :lol: A jakie okolice...gdzie jest tak pięknie?? uh...jak ja bym chciała być teraz w takim pięnym miejscu z takimi zwierzakami :help1: Quote
Bajkowe Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Maraton zakończony :D Ale gdzie nowe fotki?? Zapraszam do mnie...przepraszam do nas, bo właśnie będe wstawiać nowe zdjątka...[taka małareklama, a co:P] Quote
Maya_Alex Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Czy to są przysłowiowe "końskie zaloty"? Quote
szaraduszka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Końskie zaloty i to całkiem nie przysłowoiwe mogą być brutalne. Ogier szczypie lub nawet solidnie gryzie klacz... a ta jeśli nie jest gotowa kopie! i to bardzo solidnie może natręta poturbować. Na zdjęciach to raczej początki przyjaźni, zachęcanie do wspólnej toalety (zaprzyjaźnione konie nawzajem gryzą się po grzbiecie czy grzywie, gdzie same nie mogą sięgnąć - gdy je swędzi grzywa, zaczynają w tym miejscu podgryzać towarzysza w nadzieji, że się odpłaci tym samym), lub zabawy. To też poznawanie zapachu. Oraz całkiem zwyczajna potrzeba bliskości. Nowa kobyłka nazywa się BESTINA. Na razie wypuszczamy ją tylko z Justasem (Bawarce dajemy trochę czasu na oswojenie, bo potrafi być niemiła). Bestina z Justasem zaprzyjaźniły się bardzo. Justas przypomina Bestince mamę (też kasztankę), Justas z koleji b. lubi źrebaki oraz kucyki. Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 przecudowne :D sliczne zdjecia zazdroszcze Ci tego Raju na Ziemi :D Quote
Maya_Alex Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='szaraduszka'] 200512121365cj.jpg Jaka ona nieśmiała :wink: Quote
szaraduszka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Miło słoneczka, że wpadacie! Niektórych to dawno na forum nie widziałam :roll: dbst Mułka wrzuciła i uciekła Bajkowe gratuluję wytrwałości :drinking: [quote name='Maya_Alex']A co zrobiliście ze śniegiem???? Śnieg pada na dogomanii i wystarczy! Zdjęcia są z wczoraj. Quote
Bajkowe Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 nie ma czego gratulować to była czysta przyjemność :angel: A koniki przecudne :) Zapisuję sie do twojego fanklubu :fadein: Quote
szaraduszka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Na zakończenie Bestina w ruchu Quote
szaraduszka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Ostatnia fotka i :scared: do domku na wieś Tak dla poprawy nastroju zimową porą... Słoneczka dwa 8) Quote
Maya_Alex Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ach... pięknie tam u Ciebie... A koniki - przecudne. Quote
tajdzi Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Z okazji zbliżających się świątat: Wszystkiego Najlepszego! Quote
olcha Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 :o Tajdzi jesteś niesamowita :D Wróbelki the best!!! Quote
eurydyka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 mi tez tajdzi zrobila sliczne fotki:) i jeszcze o nowe poprosze, ale to pewnie po weekendzie Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Tajdzi, księżyc mnie rozwalił :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 hahahaha Tajdzi umarłam ze śmiechu przy wróblach :roflt: Quote
Recommended Posts