Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka nie znasz się zupełnie!

fotki są z ostatnich 2 tygodni... nie mogę wklejać ich na bieżąco więc robię to hurtowo...

ale jaki śnieg?!!! widziałam ostatniego poranka kilka białych płatków na dachu samochodu i tyle 8) pamiętaj, że Polska tio duuuży kraj...

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
malawaszka napisał(a):

a tak wogóle to PIĘKNE to fotki (chociaż przetermionowane ) :evilbat: :lol: :wink:

Znowu Ci klawiatura sprawia trudności ? :lol:

:grab: psikusy mi sprawia :evilbat:

Szaraduszko - szron to ja też już dawno miałam :lol: :wink: a na wsi dziś był ŚNIEG!!! i to nie taki padający, ale ZALEGAJĄCY :-? :cry: :wink:

buuuhuu to jest niesprawiedliwe, że w Szczecinie jeszcze mają wiosnę :niedowia:

Posted

Dziękuję Wam słoneczka za miłe słowa! :angel: Bardzo miło jest spotkać Wasze ślady w mojej galerii 8)

Ja niestety dziś znów uciekam :-?
jest to taki mały problem... albo mam komputer, net i dogomanię... albo plenery i obiekty do robienia zdjęć :roll:

Na zakończenie jeszcze kilka fotek Drakuni, bo tak się za nią stęskniłam, że jakoś rzadko łapię w kadrze inne psiska :lol:

Jeszcze w jesiennej atmosferze :P

Guest bernulka
Posted

Weimarki są niezwykle fotogeniczne :angel: A z jesiennymi barwami to już wogóle the best :angel: Cudowne zdjecia :D Bardzo mi sie podobają weimarki - urodzone fotomodele/fotomodelki :angel:

paździoszki

Posted

Ostatnia fotka!
Nie nadążam z myciem okna w kuchni... zawsze są ślady po psich nosach :roll:

Uciekam do moich zwierzaczków.
Muszę nadrobić 2 dni głaskania. Pańcia Furii, czyli moja mama, jest wyjechana (do sanatorium na całe 3 tygodnie) :roll: i beagluś tęskni bardzo więc musimy dodatkowo pilnować żeby ją dopieszczać codziennie!

Guest bernulka
Posted

szaraduszka napisał(a):

Ona jest nie zwykła :angel: :iloveyou: Kocham wpartywać się w jej fotki :loveu:

paździoszki

Posted

Szkoda, że można na forum wklejać zdjęcia tylko 500x500 bo jak ustawiam twoje zdjęcia na tapetę to mi się rozciągają nie ładnie :(

Mam nadzieję, że mogę ich sobie użyczać na jakiś czas? :roll:

Uwielbiam Drakunię, a ta fotka z kropelkami na kufce rozmiękczyła mi serducho :iloveyou:

Z zdjęcia Konika (justasa?) przepiękne jak z folderu :wink: powinnaś zostac zawodowym fotografem national geographic :D

Posted

Piękne zdjecia!

Co do psich nosów na oknie w kuchni to nic...ja mam całe drzwi balkonowe w psich glutach, slinie i nie wiem czym jeszcze...bo sunia uwuielbiua tam drzec jape! :wink:

• 2 weeks later...
Posted

Wpadam na chwilę (2 dni) :roll:
Nam trochę ciekawostek - nowości i fotek!
Pierwsze będą dziś w nocy, bo muszę je wrzucić w komputerek dopiero.

Justa poduszeczki są dla KOTÓW!!! A te wredne psy... :lol:

Lazy balkonu nie mamy, a to okno jest tuż przy stole... gdzie psy tam bałagan ale czasem choć przy jedzeniu chciałoby się... :roll:

Olcha nie mam nic naprzeciw :D jeśli jakieś szczególnie Ci się spodoba... mogę wysłać na maila zdjątko w pulpitowej rozdzielczości.

Haniu ile Gezes ma lat?
Ja teraz mam same młode psy... staruszki odeszły... a ich ślady są gdzieś na początku tego topiku...

I nie martw się, bo widziałam fotki w Twojej galerii... bardzo dynamiczne... to wciąż szczeniaczek!
Za to uwielbiałam Wizę - naszą sznaucerkę, jeszcze krótko przed śmiercią potrafiła zachowywać się jak szczeniak, gdy zapominała, że ją coś boli (a bolało), na chwilę przestawała kuleć i ganiała szczęśliwa z piłeczką.

Posted

Oki, jestem z fotkami ale sytuacja będzie się rozwijać powoli...

Jako że znów długo mnie nie było spróbuję poukładać to wszystko chronologicznie...

Jak już pisałam moja musia była w sanatorium... i niedzieli pewnej (20 listopada) pojachaliśmy Ją odwiedzić...

Zapowiadało się ponuro...

Tak wyglądała droga :roll:

Na spacerze też ponuro, pogoda to pomieszanie jesieni, zimy i wiosennych roztopów... ale i tak było pięknie...

Ślady śladów...