Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I na pożegnanie zmienię nastrój... znów znikam...

Na grobach ludziom, którzy odeszli...
Wirtualnie dedykuję czworonogom...

Niedawno odszedł Luron - koń, którego nawet nie znałam... tylko ze zdjeć... a coś złapało za serce i puścić nie chciało... odszedł głupio a czasu cofnąć nie można...

Luron to jeden z najlepszych w Polsce skaczących koni, wspaniały ogier, wygrał wiele konkursów, ostatnio Mistrzostwa Polski... niestety miał nieszczęśliwy wypadek... wpadł z jeźdźcem w przeszkodę... złamał nogę tak, że nie było ratunku... koń został uśpiony... a serce krzyczy "dlaczego?!"

Posted

[quote name='szaraduszka']Marysiu dla Ciebie zwariowane miny Draki z bliska :roll: :lol:

szaraduszko jej, jakie cudne światło-cienie!! :calus: :calus: Dziękuję!! :gent: :calus:

Z Co do Lurona - to bardzo smutne... ale pomyśl, robił do końca to, co kochał najbardziej...

Pozdrawiam
Marysia i Una

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj trafiłam na Twój wątek, w konsekwencji czego zawaliłam dwa dni pracy (tylko tu mam internet). Nie żałuję - 83 strony pięknych zdjęć pięknej dusz(ki)y.

Wiesz, żyjesz tak, jak ja zawsze pragnęłam, ale zabrakło mi odwagi.

Dziękuję, za uchylenie drzwi do tego cudownego świata. Zdaję sobię sprawę, że nie jest on idealny, smutki mniejsze i większe się zdarzają...
Tak musi być, bo wiesz - nie doceniłabyś być może jakie to piękne uczucie gdy ząb nie boli, gdybyś nie cierpiała przez niego wczesniej całą noc...

Proszę, kontynuuj wątek.

Pozdrawiam, szczeciniANKA

Posted

Znów wpadam do wirtualnego świata tylko na chwilę... mam 2 dni na przypomnienie o swoim istnieiu i na pozostawienie śladów mojego świata...

Draka - pies jak mgła...

Panda bardzo mi miło, że tu trafiłaś i że zechciałaś zostać...
i gratuluję wytrwałości 8) bo stron uzbierało się już rzeczywiście sporo :P

Świat mój powstał dzięki odwadze rodziców... to Oni po wielu latach mówienia, że czas na wieś... przeszli do czynów! Kto wie... może i Ciebie poniosą marzenia... jest czas...

A ja muszę na trochę znaleźć swój świat... swoją drogę... i błądzę myślami... i błądzę po lesie... i dobrze mi tu... ale na wszystko jest czas... dla mnie nadszedł czas na dorosłość... szukam śladów ptasich lotów w niebie... szukam siebie...

Posted

szaraduszka napisał(a):

A ja muszę na trochę znaleźć swój świat... swoją drogę... i błądzę myślami... i błądzę po lesie... i dobrze mi tu... ale na wszystko jest czas... dla mnie nadszedł czas na dorosłość... szukam śladów ptasich lotów w niebie... szukam siebie...

Piękne ... Życzę Ci powodzenia... Z całego serca ...

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
szaraduszka napisał(a):

Piękne ... Życzę Ci powodzenia... Z całego serca ...

Szaraduszka napewno będzie dobrze :angel: ja też lubię pomyśleć w ciszy i spokoju 8) a już najlepiej mi to idzie własnie w lesie...tam się odnajduje :fadein:

Posted

Zjecia sa cudownie klimatyczne...
Jak sie przeprowadze (dom pod lasem, kolo laki, ale jednak miasto niedaleko, i duzo domow w okolicy), to tez w minimalnej czastce zasmakuje takich "klimatow"... ale oczywiscie to tylko malenka czastka tego czym jest zycie na wsi...
Szaraduszko, z calego serduszka - powodzenia!

Posted

Były takie książeczki z serii "Poczytaj mi mamo"... takie malutkie, cieniutkie... moja ukochana, którą mama czytała mi na okrągło, jeśli dobrze pamiętam, nosiła tytuł...
"Mój piękny złoty koń" :roll:

z bajek wyrosłam, ale...

Posted

Duszko, piekny ten "Twoj piekny zloty kon"... i zlota jesien tez piekna :)
A ksiazeczki to i ja pamietam, odziedziczylam je po hmm... kims z rodziny, i mama mi tez czytala :)

Posted

Zdjęcia technicznie oklopne, bo to małe ****** (autocenzura) zupełnie nie chciało pozować i albo wychodziło jak pokraka albo coś ucinałam... ale zobacznie jakie to już duże :roll:

muszę ją i siebie trochę pomęczyć i zrobić jakieś pożądne fotki :roll: