Justa Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ona ma niesamowite spojrzenie... szaraduszko wspaniałe jesienne zdjęcia... łaki, pola, las, zwierzęta. ehhh... ja tez chcę na wieś :( Quote
szaraduszka Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 I na pożegnanie zmienię nastrój... znów znikam... Na grobach ludziom, którzy odeszli... Wirtualnie dedykuję czworonogom... Niedawno odszedł Luron - koń, którego nawet nie znałam... tylko ze zdjeć... a coś złapało za serce i puścić nie chciało... odszedł głupio a czasu cofnąć nie można... Luron to jeden z najlepszych w Polsce skaczących koni, wspaniały ogier, wygrał wiele konkursów, ostatnio Mistrzostwa Polski... niestety miał nieszczęśliwy wypadek... wpadł z jeźdźcem w przeszkodę... złamał nogę tak, że nie było ratunku... koń został uśpiony... a serce krzyczy "dlaczego?!" Quote
mmbbaj Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Szaraduszko! Wspaniałe, cudowne zdjęcia! Wracaj i...nie bądz już smutna Quote
agabass Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 sliczne sucze a Draka robi niesamowite minki Quote
an3czka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Draka ma cudowne jasne oczy-moj ulubiony odcien u weimarow :P co tu duzo mowic... jest przepiekna i bardzo bardzo elegancka :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='szaraduszka']Marysiu dla Ciebie zwariowane miny Draki z bliska :roll: :lol: szaraduszko jej, jakie cudne światło-cienie!! :calus: :calus: Dziękuję!! :gent: :calus: Z Co do Lurona - to bardzo smutne... ale pomyśl, robił do końca to, co kochał najbardziej... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
gośku. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 śliczne fotki- zresztą jak zawsze :lol: Szaraduszko, bedziesz na wystawie w Poznaniu? Quote
Vidge Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Bardzo przyjemną jesień macie.Tutaj jak nie minus nie wiadomo ile to mokro :evil: Quote
Panda Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Wczoraj trafiłam na Twój wątek, w konsekwencji czego zawaliłam dwa dni pracy (tylko tu mam internet). Nie żałuję - 83 strony pięknych zdjęć pięknej dusz(ki)y. Wiesz, żyjesz tak, jak ja zawsze pragnęłam, ale zabrakło mi odwagi. Dziękuję, za uchylenie drzwi do tego cudownego świata. Zdaję sobię sprawę, że nie jest on idealny, smutki mniejsze i większe się zdarzają... Tak musi być, bo wiesz - nie doceniłabyś być może jakie to piękne uczucie gdy ząb nie boli, gdybyś nie cierpiała przez niego wczesniej całą noc... Proszę, kontynuuj wątek. Pozdrawiam, szczeciniANKA Quote
szaraduszka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Znów wpadam do wirtualnego świata tylko na chwilę... mam 2 dni na przypomnienie o swoim istnieiu i na pozostawienie śladów mojego świata... Draka - pies jak mgła... Panda bardzo mi miło, że tu trafiłaś i że zechciałaś zostać... i gratuluję wytrwałości 8) bo stron uzbierało się już rzeczywiście sporo :P Świat mój powstał dzięki odwadze rodziców... to Oni po wielu latach mówienia, że czas na wieś... przeszli do czynów! Kto wie... może i Ciebie poniosą marzenia... jest czas... A ja muszę na trochę znaleźć swój świat... swoją drogę... i błądzę myślami... i błądzę po lesie... i dobrze mi tu... ale na wszystko jest czas... dla mnie nadszedł czas na dorosłość... szukam śladów ptasich lotów w niebie... szukam siebie... Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 szaraduszka napisał(a): A ja muszę na trochę znaleźć swój świat... swoją drogę... i błądzę myślami... i błądzę po lesie... i dobrze mi tu... ale na wszystko jest czas... dla mnie nadszedł czas na dorosłość... szukam śladów ptasich lotów w niebie... szukam siebie... Piękne ... Życzę Ci powodzenia... Z całego serca ... Quote
anushka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):szaraduszka napisał(a): A ja muszę na trochę znaleźć swój świat... swoją drogę... i błądzę myślami... i błądzę po lesie... i dobrze mi tu... ale na wszystko jest czas... dla mnie nadszedł czas na dorosłość... szukam śladów ptasich lotów w niebie... szukam siebie... Piękne ... Życzę Ci powodzenia... Z całego serca ... Szaraduszka napewno będzie dobrze :angel: ja też lubię pomyśleć w ciszy i spokoju 8) a już najlepiej mi to idzie własnie w lesie...tam się odnajduje :fadein: Quote
kate_m. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Ech, przepiękne...wyjątkowe...jak zwykle :) Quote
Tiggy Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Zjecia sa cudownie klimatyczne... Jak sie przeprowadze (dom pod lasem, kolo laki, ale jednak miasto niedaleko, i duzo domow w okolicy), to tez w minimalnej czastce zasmakuje takich "klimatow"... ale oczywiscie to tylko malenka czastka tego czym jest zycie na wsi... Szaraduszko, z calego serduszka - powodzenia! Quote
szaraduszka Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 W słońcu skąpana jeszcze złota JESIEŃ liście na wietrze Quote
szaraduszka Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Były takie książeczki z serii "Poczytaj mi mamo"... takie malutkie, cieniutkie... moja ukochana, którą mama czytała mi na okrągło, jeśli dobrze pamiętam, nosiła tytuł... "Mój piękny złoty koń" :roll: z bajek wyrosłam, ale... Quote
Tiggy Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Duszko, piekny ten "Twoj piekny zloty kon"... i zlota jesien tez piekna :) A ksiazeczki to i ja pamietam, odziedziczylam je po hmm... kims z rodziny, i mama mi tez czytala :) Quote
szaraduszka Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Zdjęcia technicznie oklopne, bo to małe ****** (autocenzura) zupełnie nie chciało pozować i albo wychodziło jak pokraka albo coś ucinałam... ale zobacznie jakie to już duże :roll: muszę ją i siebie trochę pomęczyć i zrobić jakieś pożądne fotki :roll: Quote
szaraduszka Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 i jeszcze jedna ukochana rudość koniec na dziś Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 szaraduszka napisał(a): koniec na dziś A DLACZEGO ??? Quote
malawaszka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 SZARADUSZKO COŚ TU KŁAMIESZ!!!! już jest śnieg!!! a NIE jakaś tam jesień!!! ZIMAAAA!!! błeeee :-? a tak wogóle to PIĘKNE to fotki (chociaż przetermionowane) :evilbat: :lol: :wink: Quote
Recommended Posts