Daisunia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Szaraduszko gdzie jesteś ?? wracaj szybko bo wszyscy czekają na nową porcje fotek ;) Quote
szaraduszka Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Hej słoneczka... jestem, istnieję... Dziękuję, że i Wy tu bywacie! Uśmiałam się przez Was a bardzo było mi tego trzeba! Co do elfów... to Draka nosi elfi płaszcz... a szarość... zależy jak na to spojrzeć... "szare" to dla wielu synonim "zwyczajne" a często to co zwyczajne jest piękne, cudowne... trzeba tylko znaleźć w sobie chęć rozejrzenia się wokół... dla mnie szarość barwy tęczy ma... Już jest dobrze... prawie... Pinkowi napuchła łapka, kulał, w łapie zebrała się ropa (choć nie znaleźliśmy żadnej ranki, nakłócia itp.) jest już po zabiegu, ma mnóstwo szwów i dziś już jest dobrze! wszoraj po narkozie nie mogłam patrzeć na biedaka :roll: Z Draką też jest dobrze... a napędziła nam sporo strachu... miała coś na łopatce... niezbyt duża, twarda gulka wydawało się, że przytwierdzona do kości... wcierki nie pomagały... okazała się być tylko krwiakiem (musiała się uderzyć, jakiś miesiąc temu, gdy jej z nami nie było) :D I jeszcze jedno... nie jest i nie będzie dobrze... ale o tym pisać nie chcę... kiedyś napiszę... Mogłabym być elfem :roll: trochę czarów i magii... Quote
malawaszka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 jej Szaraduszko zabrzmiało złowrogo to co napisałaś :( Quote
LAZY Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Ano przestraszyłaś mnie...Trzymaj sie dzielnie...taka artystyczna dusza musi dac sobie rade z życiowymi kłopotami...:kciuki: Quote
szaraduszka Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Życie to jeszcze inna bajka... Dopadł mnie dziś zwierzakowy dołek... bo choćby nie wiem co i tak nie wszystko da się przewidzieć i nie wszystkiemu da się zapobiec i są rzeczy na które wpływu nie mamy a pogodzić się nie możemy :roll: Ale koniec czarnych myśli... Są ślady ptasich lotów w niebie i nic więcej; coś było, coś odeszło, pozostało coś... William Wharton "Ptasiek" Quote
szaraduszka Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Ptasia grypa ma się dobrze 8) póki poza granicami Polski my też:) tylko kury karzą zamykaś w kurnikach :roll: biedne takie :-? dobrze, że ja nie mam kur! a tego "jej" nie rozumiem zupełnie :roll: Świat jest piękny! Jesień mamy... Zwierzaki też będą... ale jutro. Quote
Patka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 szaraduszka CUDOWNE, CUDOWNE zapierają dech w piersi ... :D Quote
olcha Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 to jak nie ptasia grypa to nie jest tak źle ;) a 'jej' to wynik mojej szybko działającej wyobraźni :oops: . Jesień rzeczywiście piękna. Zawsze zapominam aparatu jak idę na spacer z psicami. U nas podobne widoki. Polska jest piękna. Quote
Hanna R. Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Hej hej, Szaraduszko, dlaczego jest Ci smutno ? Wprawdzie są sytuacje na które nie mamy wpływu - ale naprawdę dobrze jest nauczyć się żyć z wykorzystaniem zasady " zawsze może być gorzej." To dobra zasada na niedobre chwile... Ale TYLKO na niedobre ... Trzymaj się mądra, dobra dziewczynko Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Szaraduszko życzę Ci, żeby wszystkie życiowe zawirowania na dłuższą metę okazały się całkiem do przeżycia... :calus: I specjalnie z dedykacją dla Ciebie - wir: Pozdrawiam i ściskam Marysia i Una (Una przekazuje specjalne polizania po nosie) Quote
szaraduszka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Wir jest super! Dziękuję, pogłasz ode mnie Unę :P A teraz jesień i zwierzęta :lol: Quote
ameliace Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Szaraduszko uśmiech, ok??? TRZEBA BYĆ OPTYMISTĄ!!!!!!!!!!!!! A teraz: :D :) :D :) :) :D :) :D :) :D :) :D :) :lol: :) :D :) :D :lol: :) :D :) :) :lol: :) :) :D :lol: :) :) :D :D :lol: :lol: :lol: :) :) :D :) :D :) :D :D :lol: :lol: :) :D :fadein: :lol: :) :D :) :lol: :D :D :) :D :lol: :) :) :fadein: :) :) :D :lol: :) :lol: :lol: :lol: :) :D :D :D :D :) :) :) Quote
szaraduszka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Jeszcze kilka zdjęć i znikam Wpadnę za jakiś tydzień Quote
Vidge Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Chciałoby się coś mądrego powiedzieć,ale przy tych zdjęciach to tylko achy i ochy wychodzą.Każde jest wyjątkowe. Quote
Marysia_i_gończy Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Cudnie światło zagrało :) Duszko - piękna fotka!! :D chciaż wiesz, ja bym ją ciachała z góry, tak, żeby kadr kończył się tuż nad głową Draki, i troszkę mniej prawej - ale tak czy siak jest cudne :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Koma Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ale cudny kudłacz :angel: :angel: :angel: :loveu: I wogóle super fotki! :D Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 oj moja Heca kochana uwielbiam ja sliczna jest :D :angel: Quote
szaraduszka Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Marysiu dla Ciebie zwariowane miny Draki z bliska :roll: :lol: Quote
Recommended Posts