Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej słoneczka... jestem, istnieję...
Dziękuję, że i Wy tu bywacie!

Uśmiałam się przez Was a bardzo było mi tego trzeba!
Co do elfów... to Draka nosi elfi płaszcz...
a szarość... zależy jak na to spojrzeć... "szare" to dla wielu synonim "zwyczajne" a często to co zwyczajne jest piękne, cudowne... trzeba tylko znaleźć w sobie chęć rozejrzenia się wokół...

dla mnie szarość barwy tęczy ma...

Już jest dobrze... prawie...

Pinkowi napuchła łapka, kulał, w łapie zebrała się ropa (choć nie znaleźliśmy żadnej ranki, nakłócia itp.) jest już po zabiegu, ma mnóstwo szwów i dziś już jest dobrze! wszoraj po narkozie nie mogłam patrzeć na biedaka :roll:

Z Draką też jest dobrze... a napędziła nam sporo strachu... miała coś na łopatce... niezbyt duża, twarda gulka wydawało się, że przytwierdzona do kości... wcierki nie pomagały... okazała się być tylko krwiakiem (musiała się uderzyć, jakiś miesiąc temu, gdy jej z nami nie było) :D

I jeszcze jedno... nie jest i nie będzie dobrze... ale o tym pisać nie chcę... kiedyś napiszę...

Mogłabym być elfem :roll: trochę czarów i magii...

Posted

Życie to jeszcze inna bajka...

Dopadł mnie dziś zwierzakowy dołek... bo choćby nie wiem co i tak nie wszystko da się przewidzieć i nie wszystkiemu da się zapobiec i są rzeczy na które wpływu nie mamy a pogodzić się nie możemy :roll:

Ale koniec czarnych myśli...

Są ślady ptasich lotów w niebie i nic więcej;
coś było, coś odeszło, pozostało coś...

William Wharton "Ptasiek"

Posted

Ptasia grypa ma się dobrze 8) póki poza granicami Polski my też:) tylko kury karzą zamykaś w kurnikach :roll: biedne takie :-? dobrze, że ja nie mam kur!

a tego "jej" nie rozumiem zupełnie :roll:
Świat jest piękny! Jesień mamy...

Zwierzaki też będą... ale jutro.

Posted

to jak nie ptasia grypa to nie jest tak źle ;) a 'jej' to wynik mojej szybko działającej wyobraźni :oops: .

Jesień rzeczywiście piękna. Zawsze zapominam aparatu jak idę na spacer z psicami. U nas podobne widoki. Polska jest piękna.

Posted

Hej hej, Szaraduszko, dlaczego jest Ci smutno ? Wprawdzie są sytuacje na które nie mamy wpływu - ale naprawdę dobrze jest nauczyć się żyć z wykorzystaniem zasady " zawsze może być gorzej." To dobra zasada na niedobre chwile... Ale TYLKO na niedobre ...
Trzymaj się mądra, dobra dziewczynko

Posted

Szaraduszko życzę Ci, żeby wszystkie życiowe zawirowania na dłuższą metę okazały się całkiem do przeżycia... :calus:

I specjalnie z dedykacją dla Ciebie - wir:

Pozdrawiam i ściskam
Marysia i Una (Una przekazuje specjalne polizania po nosie)

Posted

Szaraduszko uśmiech, ok???
TRZEBA BYĆ OPTYMISTĄ!!!!!!!!!!!!!
A teraz:
:D :) :D :) :) :D :) :D :) :D :) :D :) :lol: :) :D :) :D :lol: :) :D :) :) :lol: :) :) :D :lol: :) :) :D :D :lol: :lol: :lol: :) :) :D :) :D :) :D :D :lol: :lol: :) :D :fadein: :lol: :) :D :) :lol: :D :D :) :D :lol: :) :) :fadein: :) :) :D :lol: :) :lol: :lol: :lol: :) :D :D :D :D :) :) :)