anetta Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Piekneeeee :angel: Plotka wymiata 8) Quote
olcha Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Ale Bakara już wieeeeelka :o kochane koniczki. Fajne ujęcia ploteczki buszującej w łące ( a na 3 zdjęciu chyba nawet w zbożu ;) ) szaraduszko masz talent do robienia zdjęć! No i odpowiednie obiekty :) Szkoda Drakuni ale do trzech razy sztuka :) po prostu postanowiła zdać za 3 razem żebyście się bardziej cieszyli :D Quote
Vidge Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 O wreszcie Bakara wygląda jak koń! :wink: wybacz szaraduszko,ale nigdy nie mogłam się dopatrzeć piękna w nieproporcjonalnych źrebakach,słodziaki owszem,ale piękne robią się dopiero później :D Quote
szaraduszka Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 Jaki jest koń każdy widzi... Słońce na początek jesieni FUKS z Wiatrem Gna jeszcze z nami Jeśli chodzi o Bakarę... zostaje z nami. Jeśli chodzi o kształty... każdy wiek rządzi się swoimi prawami... a piękno idzie własną drogą... Jesień - czas zbiorów... znikam... Quote
Yorczka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Szaraduszka czy mogła by m sobie zrobić banerek z twojmi przecudnymi szczeniakami (Beagle) hm... ?? jeżeli nie to spooko zrozumiem ale zastanów się !!! czekamna odpowiedź !!! pozdrawiam Yorczka !!!!!!!!!!! Quote
Guest bernulka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Pani Szaraduszko nic nie mówie... poprostu zdjęcia są przepiękne !!! Wszystkie!!! Przepiekne zresztą to mało powiedziane!!! paździoszki Quote
Vidge Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Pierwsze zdjęcie jest rewelacyjne,skojarzyło mi się z takimi programami TV,gdzie na czarnym tle latały same białe rękawiczki :wink: Quote
eurydyka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 szaraduszka, zdjecia jak zwykle przepiekne, to talent i jakis fajny aparat pomaga pewnie troszeczke:) mi niestety fotki wychodza przecietnie, ale czasem uda sie zlapac moje psiaki w typowej dla nich pozie bylismy w weekend na Mazurach sie szkolic z tropienia i czesc fotek wrzucilam tutaj, a niedlugo dorzuce wiecej http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25206&start=30 Quote
szaraduszka Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Hej słoneczka! wpadam dosłownie na chwilę... Lazy galeria będzie ruszać skokami, bo rzadko jestem w Szczecinie :-? eurydyka aparat pentax optio mx, jest gdzieś na stronach tego topiku:) link obejrzę jak będę miała trochę czasu... Vidge mój konik codziennie rano wystawia głowę przez okno i grzeje się w porannym słonku 8) Yoreczka bardzo proszę, tylko potem daj znać z którego z których zdjęć. Wszystkim dziękuję za miłe słowa i znikam... Zachód słońca z nietoperzem Quote
Vidge Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 To nie jest nietoperz,to jest gigantyczny zmutowany komar! :o A szaraduszka jesteś wiśnia,znikasz sobie w piękne plenery,a nas zostawiasz z jednym zdjęciem :evil: :wink: I tak przy okazji,to okno jak jest zamykane?Jeżeli w ogóle.Koniska nie kombinują i nie rozwalają wszystkiego co jest w zasięgu pyszczydeł?Bo mojej przyjacióły Osioł musi mieć prawie bunkier a nie boks,takie cyrki wyprawia. Quote
szaraduszka Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Hurra! Znalazłam swój topik 8) Na rozgrzewkę Furia, jak widać leniuszek (tak wyglądają u nas poranki) ale po szczeniaczkach już w świetnej formie! Quote
szaraduszka Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Trochę kotów Gryza w umywalce pod kapiącym kranem :lol: Jak miło, jak błogo 8) Quote
Maga100 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 koty super :angel: Moja śp. kotka też uwielbiała spać w umywalce i też jej nie przeszkadzała kapiąca woda 8) a mówi się, że koty wody nie lubią... :wink: Quote
szaraduszka Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Teraz trochę literek... Draka wróciła do domku... trochę chuda, bo źle zniosła cieczkę ale w dobrej kondycji psychicznej (a tego bałam się najbardziej). Niestety nie zaliczyła field trialsów... dalej będę walczyć sama tzn. powinnam kupić bażanty i dalej ją szkolić... wiem co i jak... ona ma już podstawy... Tylko, że jest już projekt ustawy zakazującej polowań na ptactwo oraz trzymania ptaków na otwartej przestrzeni (w związku z zagrożeniem ptasią grypą) i nie wiem czy w przyszłym roku będą odbywały się konkursy z udziałem ptaków :roll:... Jak zwykle wszystko pod górkę :-? Drakunię odebraliśmy w niedzielę, wczoraj sprzedaliśmy Fuksika... dzięki temu miały jeszcze kilka wspólnych dni... i zdjęć... Quote
Inez Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Śliczne fotki tylko ....mało! :lol: 8) Nareszcie Drakusia wróciła!!! :angel: Brakowało jej tutaj w galerii. Szaraduszko, wszystkie beaglątka już sprzedane? Quote
Patka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 PRZEPIĘĘĘĘĘKNE powtórze dar oka szaraduszka posiada i to nie byle jaki + oczywiście cudne zwierzęta :D ja poproszę o fotke grupową z Szarąduszką w tle :wink: Quote
szaraduszka Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Patka trudno jest uczynić tak aby fotograf znalazł się na zdjęciu :roll: :lol: Aga&Bafi jak to mało?! dzisiaj dużo wstawiłam i mam jeszcze kilka... a jutro znów uciekam na wieś :roll: Beaglusie wszystkie sprzedane!!!! i z tej okazji rozdzwonił się telefon i pojawili się chętni na beaglusie :lol: a przez ostatnie 2 tygodnie panowala totalna cisza :-? Wczoraj rano zadzwoniła Pani z zapytaniem o beaglusia... Ona chciała a mąż nie... i przyjechaliśmy do Szczecina z Fuksem... i jak go zobaczyli to Pani i 5-letnia córeczka tak się zakochały, że Pan mógł się już tylko zgodzić :lol: A dziś dzwoniły już 2 telefony z zapytaniem o szczeniaczki 8) Fotki mini grupowe "kotki trzy" :lol: Quote
mrowka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 szaraduszka napisał(a): Ale sliczny szczeniolek :iloveyou: przepiekny! Zawsze podobaly mi sie beagle :oops: szaraduszka napisał(a):Jaki jest koń każdy widzi... Zdjecie suuper! :klacz: :angel: sliczna parka... Quote
szaraduszka Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Justas Bawarka z Bakarą komplet 8) Quote
mmbbaj Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Szaraduszko! Co za cudowna galeria! :o :D pozazdrościć takiej możliwości obcowania z naturą! Śliczne te tereny gdzie macie domek, a zwierzaki no to już sam miód! A połączenie tego wszystkiego to niebanalne, ciekawe życie! :P Nie dziwię się, że spędzasz tam każdą wolną chwilę :lol: Jestem zauroczona i będę odwiedzać Twoją galerię więc proooooooszę o dużo zdjątek, a zdjęcia robisz przepiękne, prawdziwa z Ciebie artystka :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Recommended Posts