Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Bakara już wieeeeelka :o kochane koniczki. Fajne ujęcia ploteczki buszującej w łące ( a na 3 zdjęciu chyba nawet w zbożu ;) ) szaraduszko masz talent do robienia zdjęć! No i odpowiednie obiekty :)

Szkoda Drakuni ale do trzech razy sztuka :) po prostu postanowiła zdać za 3 razem żebyście się bardziej cieszyli :D

Posted

O wreszcie Bakara wygląda jak koń! :wink:
wybacz szaraduszko,ale nigdy nie mogłam się dopatrzeć piękna w nieproporcjonalnych źrebakach,słodziaki owszem,ale piękne robią się dopiero później :D

Posted

Jaki jest koń każdy widzi...

Słońce na początek jesieni

FUKS z Wiatrem Gna jeszcze z nami

Jeśli chodzi o Bakarę... zostaje z nami.
Jeśli chodzi o kształty... każdy wiek rządzi się swoimi prawami... a piękno idzie własną drogą...

Jesień - czas zbiorów...

znikam...

Posted

Szaraduszka czy mogła by m sobie zrobić banerek z twojmi przecudnymi szczeniakami (Beagle) hm... ?? jeżeli nie to spooko zrozumiem ale zastanów się !!!
czekamna odpowiedź !!!
pozdrawiam Yorczka !!!!!!!!!!!

Guest bernulka
Posted

Pani Szaraduszko nic nie mówie... poprostu zdjęcia są przepiękne !!! Wszystkie!!! Przepiekne zresztą to mało powiedziane!!!

paździoszki

Posted

Hej słoneczka! wpadam dosłownie na chwilę...

Lazy galeria będzie ruszać skokami, bo rzadko jestem w Szczecinie :-?

eurydyka aparat pentax optio mx, jest gdzieś na stronach tego topiku:)
link obejrzę jak będę miała trochę czasu...

Vidge mój konik codziennie rano wystawia głowę przez okno i grzeje się w porannym słonku 8)

Yoreczka bardzo proszę, tylko potem daj znać z którego z których zdjęć.

Wszystkim dziękuję za miłe słowa i znikam...

Zachód słońca z nietoperzem

Posted

To nie jest nietoperz,to jest gigantyczny zmutowany komar! :o
A szaraduszka jesteś wiśnia,znikasz sobie w piękne plenery,a nas zostawiasz z jednym zdjęciem :evil: :wink:

I tak przy okazji,to okno jak jest zamykane?Jeżeli w ogóle.Koniska nie kombinują i nie rozwalają wszystkiego co jest w zasięgu pyszczydeł?Bo mojej przyjacióły Osioł musi mieć prawie bunkier a nie boks,takie cyrki wyprawia.

Posted

koty super :angel: Moja śp. kotka też uwielbiała spać w umywalce i też jej nie przeszkadzała kapiąca woda 8) a mówi się, że koty wody nie lubią... :wink:

Posted

Teraz trochę literek...

Draka wróciła do domku... trochę chuda, bo źle zniosła cieczkę ale w dobrej kondycji psychicznej (a tego bałam się najbardziej). Niestety nie zaliczyła field trialsów... dalej będę walczyć sama tzn. powinnam kupić bażanty i dalej ją szkolić... wiem co i jak... ona ma już podstawy...

Tylko, że jest już projekt ustawy zakazującej polowań na ptactwo oraz trzymania ptaków na otwartej przestrzeni (w związku z zagrożeniem ptasią grypą) i nie wiem czy w przyszłym roku będą odbywały się konkursy z udziałem ptaków :roll:...

Jak zwykle wszystko pod górkę :-?

Drakunię odebraliśmy w niedzielę, wczoraj sprzedaliśmy Fuksika... dzięki temu miały jeszcze kilka wspólnych dni... i zdjęć...

Posted

Śliczne fotki tylko ....mało! :lol: 8)
Nareszcie Drakusia wróciła!!! :angel: Brakowało jej tutaj w galerii.
Szaraduszko, wszystkie beaglątka już sprzedane?

Posted

PRZEPIĘĘĘĘĘKNE powtórze dar oka szaraduszka posiada i to nie byle jaki + oczywiście cudne zwierzęta :D ja poproszę o fotke grupową z Szarąduszką w tle :wink:

Posted

Patka trudno jest uczynić tak aby fotograf znalazł się na zdjęciu :roll: :lol:

Aga&Bafi jak to mało?! dzisiaj dużo wstawiłam i mam jeszcze kilka... a jutro znów uciekam na wieś :roll:

Beaglusie wszystkie sprzedane!!!! i z tej okazji rozdzwonił się telefon i pojawili się chętni na beaglusie :lol: a przez ostatnie 2 tygodnie panowala totalna cisza :-?
Wczoraj rano zadzwoniła Pani z zapytaniem o beaglusia... Ona chciała a mąż nie... i przyjechaliśmy do Szczecina z Fuksem... i jak go zobaczyli to Pani i 5-letnia córeczka tak się zakochały, że Pan mógł się już tylko zgodzić :lol:
A dziś dzwoniły już 2 telefony z zapytaniem o szczeniaczki 8)

Fotki mini grupowe
"kotki trzy" :lol:

Posted

szaraduszka napisał(a):

Ale sliczny szczeniolek :iloveyou: przepiekny! Zawsze podobaly mi sie beagle :oops:

szaraduszka napisał(a):
Jaki jest koń każdy widzi...

Zdjecie suuper! :klacz: :angel:

sliczna parka...

Posted

Szaraduszko! Co za cudowna galeria! :o :D pozazdrościć takiej możliwości obcowania z naturą! Śliczne te tereny gdzie macie domek, a zwierzaki no to już sam miód! A połączenie tego wszystkiego to niebanalne, ciekawe życie! :P Nie dziwię się, że spędzasz tam każdą wolną chwilę :lol: Jestem zauroczona i będę odwiedzać Twoją galerię więc proooooooszę o dużo zdjątek, a zdjęcia robisz przepiękne, prawdziwa z Ciebie artystka :klacz: :klacz: :klacz: