Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję, ze obejrzałam i przeczytałam 76 stron 8) Zdjęcia - pełen profesjonalizm, co ja gadam - piękne są i jestem pełna podziwu.
Moi ulubieni modele, to koty 8)

Posted

To jest jedyny tak długi topik,który przeczytałam(obejrzałam) od deski do deski i to w ciągu jednego dnia.Zdjęcia są piękne.Jedyna ich wada-po obejrzeniu nie ma się ochoty wychodzić z domu i oglądać szarego miasta.Nawet las mi się dzisiaj wydawał "biedny" w porównaniu z przyrodą na Twoich zdjęciach.
Oby tak dalej.
pzdr

Posted

Te maluchy mają swietne ogromne fruwające uszyska :) Kapitalnie to wychodzi na zdjęciach w ruchu :)

Brawa dla czytelniczek-rekordzistek, poszerza się grono fanów tego tematu :)

Posted

Maga100 i Vidge bardzo mi milo Was tu gościć i gratuluję uporu 8)

dbsst nie ma co kraść! można kupić :lol: ale został już tylko FUKS, żółwikiem zwany...

i tym zdjęciem zakończę dziś i znów czeka Was odwyk, bo wracam na wieś...

Dobranoc, kolorowych snów ...

I miłego oglądania wszystkim stałym i nowym gościom :D

Posted

Jakieee piękne zdjęcia!
Przepiękny gentelman, ten co na Litwe pojechal... w ogole to z tego co widze to piekny miot, wspaniali rodzice, sama bym chetnie takiego wziela, gdbym miala warunki... 8) :D
Szaraduszka- a ile one juz maja? :) My dawalismy numer do Was ludziom, ktorzy czasami jeszcze dzwonili do nas... ;)

A co do "mojej" dziewczynki - juz jej znalazlam nowy, CUDOWNY dom :) Bedzie miala jak w raju, u osoby ktora o beaglu MARZYŁA, a wlasciwie tylko i wylacznie dzieki zaistnialej sytuacji beaglielka mogla miec :) (no bo jednak cena okazala sie bardzo niska, ludziom zalezalo nie na kasie, ale na dobrze suni, i to sie im chwali... :) ) :roll:

Posted

Tiggy,
gdyby nie to, ze juz mamy Fendera i jamniczki to sama bym sie do Ciebie zglosila po psinke:)

Ostatnio dyskutowalam z mezem, ze mamy co jakis czas demolki male mieszkania bo sa nowe psy.

Ciri ma juz 4,5 roku i byla nauczona, zeby juz nie rozrabiac. W lutym 2004 pojawila sie Niki, tez sie po jakims czasie nauczyla, ze sie spi jak nas nie ma.
A teraz Fender rozrabia i ciekawe ile czasu minie az przestanie:) Te begle to uparciuchy sa.

A jak dom wybudujemy to bedzie 4 pies i kojec dla psow na przechowanie. Wtedy znowu beda demolki:)

Fender nie lubi rachunkow i je drze sciagajac ze stolu.

Posted

szaraduszka napisał(a):
I ostały się dwa...
Choć FRIDA jest już zarezerwowana i do nowej właścicielki pojedzie za około 10 dni... koleżanka będzie zwiedzać świat i pojedzie do Austrii 8)

Tymczasem... jeszcze trochę mleka...

Beaglusie dorosły do pierwszych spacerów...

papa :scared:

piękności słodkości fajności

Posted

Słuchajcie kiedy można się spodziewać kolejnej porcji od szarejduszki?Dyplom już ma,czyli koniec zajęć na uczelni i tym samym dostępu do neta?
Przydałoby się coś na wprowadzenie w miły nastrój :wink:

Posted

Nie odzywam się gdy mnie nie ma 8) :lol:

Drakunia nie zaliczyła... szła ostatnia żeby psom zapachów nie zostawiać... i już miała dość wszystkiego... odbieram ją dopiero 9 października... po 3 i ostatniej próbie zdobycia dyplomu... trzymajcie kciuki!

Dziś jakieś zdjątka będą... tylko jeszcze nie wiem jakie :roll: :lol: