Hanna R. Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Tak, tak, witamy, czekamy i - chciałabym móc napisać - oglądamy ... 8) Quote
szaraduszka Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Hmmm... Chyba ostatnie zdjęcie jakie posiadam beagle w komplecie Dziś biegają już tylko 3... w sobotę jeden jedzie na Litwę i zostaną już tylko 2... :cry: Płyty z fotkami się buntują 0X i muszę z nimi trochę powalczyć (oby wogóle chciały działać) Więc wrzucę Wam dziś 2 fotki zabaw Plotki ze szczeniaczkami... dziś już mogę napisać, że Ploteczka dodtarczyła nam wielu nerwów... uciekła z Hecą do lasu... Heca wróciła... Ploteczki szukaliśmy... szukaliśmy... szukaliśmy... rozklejaliśmy ogłoszenia... pytaliśmy po wsiach... i gdy już najczarniejsze myśli mnie ogarniały znaleźliśmy trop... po ponad tygodniu poszukiwań wróciła do nas cała i zdrowa... zgubiona głupotka wyszła na drogę... została przygarnięta przez kobietę z innej wsi... i oddana jeszcze gdzie indziej w dobre ręce... ważne, że wszystko dobrze się skończyło i głupotka może ganiać ze szczeniaczkami Jutro Wam całą piątkę przedstawię i wogóle... hihi Może piwko? :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 szaraduszko zdjęcia (co było do przewidzenia :wink:) "trzymają poziom" :lol: Szczeniaki wyrosły :o Jejku, dopiero co były takie maleńkie :angel: Mam nadzieję, że trafiają do dobrych domów. I jeden aż na Litwę :o WOW :D Trzymam kciuki za Drakę :kciuki: i dobrze, że przygody Ploteczki zakończyły się szczęśliwie!! Pozdrawiam Marysia i Una (pies gończy użytkowy :wink:) Quote
Agnes Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 jakie z nich wieeelkie kluchy :wink: i jeden bedzie hm Swiatowy ;) Litwa no no ;) Quote
Kayahh Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 z checia wzielabym je wszystkie... sliczne sa Quote
olcha Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jakie śliczne! :angel: Dobrze, że ploteczka się znalazła i to po tak długim okresie czasu! Quote
weihaiwej Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 szaraduszka napisał(a):hej ho hej ho :lol: Wróciłam... na kilka dni :roll: Zdjęcia... w nocy... najdalej jutro... mam trochę robionych nie przeze mnie... muszę je przejrzeć i coś wkleję... Serdecznie witam nowych gości :P olcha gratuluję wytrwałości w zwiedzaniu topiku! Draka niestety jeszcze na szkoleniu weihaiwej skąd ten nick? była (jest?) taka klacz o tym imieniu i skakała... pięknie :roll: czyżbyś była koniarą? Skakała cudownie, pod Franke Sloothaakiem... Najwspanialsi byli razem w konkursach na czas :):) A teraz jest na zasłużonej emeryturze i z pomocą innych klaczy przychodzą na świat jej dzieci :P Quote
kate_m. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Hurra! Szaraduszka wróciła :) I znowu można sobie pooglądać nowe piękne foteczki. Beagle wyrosły, mają miny, jakby rozmyślały na bardzo filozoficzno-egzystencjalne tematy :) A Ploteczka sprawdzała wytrzymałość nerwów właścicieli, dobrze że wszystko się skończyło happy endem :) Quote
szaraduszka Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Foteczki (nie są mojego autorstwa, przez ponad 2 tygodnie byłam z dala od domku i szczeniątek... mamy natomiast 2 zaprzyjaźnione, zbzikowane na punkcie naszych zwierzątek, duszyczki z aparatami) Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 szaraduszka napisał(a): Aaaaach :D Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 szaraduszka napisał(a):Foteczki (nie są mojego autorstwa Aha, TO OCZYWIŚCIE WIDAĆ :roll: ( z całym szacunkiem dla autora :) ) Quote
kate_m. Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Duszyczki z aparatami pewnie były bardzo zadowolone, że mogą uwieczniać na fotkach takie śliczności, do tego wdzięcznie pozujące w różnych sytuacjach :) Quote
szaraduszka Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 Jasne, że były zadowolone :lol: wpadają do nas zawsze gdy przybywa jakiś stworek! dzięki nim mam zdjęcia Furii i Draki gdy były małe, a ja nie miałam jeszcze aparatu! Ot jak tu się nie zakochać :roll: w takim szkrabie? Quote
LAZY Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 One sa przesłodkie!!! Beagiel to jedna z niewielu ras na jaka zgadza sie mój TZ.... :roll: Quote
kate_m. Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ech ja bym się zamęczyła przy takich szczeniakach, nic tylko bym chciała je fotografować, bo one w każdej scenerii i każdej pozie wyglądają pięknie :) Quote
szaraduszka Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 hihi to prawda :roll: można z nimi całe dnie spędzać i nie mieć dość :-? Obiecałam, że je przedstawię... cały dzień wojowałam ze zdjęciami, bo płyty na których je nagrano są :evilbat: i nie chciały się otwierać, ale udało się :angel: Kilka zdjęć wybrałam... FRIDA z Wiatrem Gna - rezolutna, samodzielna rozrabiaka z charakterkiem czeka na domek FUKS z Wiatrem Gna - uległy, uwielbia ludzi, do zagłaskania czeka na domek FREDEK z Wiatrem Gna - towarzyski, zawsze pierwszy do zabawy w nowym domku (jako pierwszy) FART z Wiatrem Gna - ciekawski i odważny jedzie na Litwę FURIA z Wiatrem Gna - mały żywiołek, ani chwili nie chciała ustać na stole w nowym domku Quote
kate_m. Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Fredka już lubię, skoro ma na imię tak samo jak moja papużka :) Ależ "poważne" te fotki, takie malizny w postawach wystawowych :) Quote
szaraduszka Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Zbyt poważnie? Krzaki pod ochroną Quote
tajdzi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 och uwielbiam :) Najpierw zabezpieczona kanapa, potem fotel, teraz krzaczek :D Masz coś jeszcze? :D cudowne!!! Quote
szaraduszka Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 hmmm... Tak na szybko to mam tylko jeża... zabezpiecza się sam! :lol: Baltaj nam go przyniósł w pysku 8) Chwilę potrzymaliśmy go w domu żeby sprawdzić czy jest cały, gdy się kulka rozwinęła zrobiliśmy fotkę i wynieśliśmy do lasu. Quote
kate_m. Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Na Baltaju jakieś tam kolce nie robią wrażenia :) Im bardziej zabezpieczone krzaczki, tym większe zainteresowanie wzbudzają :lol: Quote
Recommended Posts