Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani muszę się chwilowo z Wami rozstać :roll:
Wyjeżdżam się dokształcać (kurs instruktorów rekreacji ruchowej o specjalizacji jazda konna 8) )
Wrócę za jakieś 3 - 4 tygodnie... i dopiero wtedy będą zdjęcia :roll:
Tu może wpadnie czasem moja mama, ale wklejanie zdjęć to za trudna sztuka...

Jeśli ktoś przypadkiem chciałby beagielka...
pozostawiam maila kontaktowego a.borowicka@chello.pl

Moja ulubiona fotka na sam koniec :D

Posted

Ale maluchy szybko rosną! A jak im dobrze, z taką ciocią, której mogą dosłownie na głowę wejść.
Ech, spory odwyk się szykuje od oglądania nowych fotek w tym topicu. Już nie mogę się doczekać, kiedy miną te 3-4 tygodnie :)

Posted

szaraduszka napisał(a):
Kochani muszę się chwilowo z Wami rozstać :roll:
Wyjeżdżam się dokształcać (kurs instruktorów rekreacji ruchowej o specjalizacji jazda konna 8) )
Wrócę za jakieś 3 - 4 tygodnie... i dopiero wtedy będą zdjęcia :roll:
Tu może wpadnie czasem moja mama, ale wklejanie zdjęć to za trudna sztuka...

czekam na relacje :wink:

słodkie malufy :wink:

Posted

fiuu

no to jestem chyba nową rekordzistką - 71 stron w 4 dni!

Starałam sobie dozować tą przyjemność ale się nie dało :( tak mi szybko czas mijał na oglądaniu tylu pięknych zdjęć i czytaniu historii całego przychówka

i oczywiście na sam koniec dowiaduję się, że autorka robi nam na całe 3 - 4 tyg. a mi się strony skończyły!!! (może obejrzę wszystko od początku?)

szaraduszko należą ci się gartulacje za tak skrzętne i jednocześnie tak ciepłe prowadzenie topiku!

Od 4 dni jestem wierną fanką i czekam na aktualizację!

Posted

żeby robić takie zdjęcia jak szaraduszka trzeba mieć naprawdę dar. Czekajcie bo jak tak będziemy chwalić to jeszcze nam tu na laurach spocznie!

Zdjęcia! Zdjęcia! Zdjęcia!

Posted

szaraduszko! Wspaniała jest galeria Twoich zwierzaków, świetne zdjęcia :D Zakochałam się w słodkich maluszkach! Z niecierpliwością czekam na więcej, a na razie dozuję sobie strony, żeby dojść do końca kiedy wrócisz :P
Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Posted

hej ho hej ho :lol:
Wróciłam... na kilka dni :roll:

Zdjęcia... w nocy... najdalej jutro... mam trochę robionych nie przeze mnie... muszę je przejrzeć i coś wkleję...

Serdecznie witam nowych gości :P
olcha gratuluję wytrwałości w zwiedzaniu topiku! Draka niestety jeszcze na szkoleniu
weihaiwej skąd ten nick? była (jest?) taka klacz o tym imieniu i skakała... pięknie :roll: czyżbyś była koniarą?

Stałym bywalcom bardzo dziękuję, że jesteście (nawet gdy mie nie ma)

Tym oto postem odnalazłam swój topik i powracam na 1 stronę galerii... teraz lecę... nocą wrócę... po dogomanii długo buszować będę... i fotki jakieś wkleję...