szaraduszka Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Gosiu wielokrotnie już powtarzałam, że Draka jest na szkoleniu myśliwskim! Wraca w połowie września. Justa kluski mają 4 tygodnie. A teraz seria "Ciocia Heca" Gdzie jest mleko?! Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 http://img295.imageshack.us/img295/1799/200508171825wo.jpg Biedna kluseczka! Tak bestialsko oszukać pieseczka :lol: :wink: Tez bym chciała w ogrodzie miec takie stadko ;) Ile sobie piesków zostawias? Wszystkie 5? 8) :lol: :D Quote
tajdzi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ojojoj, ja widzę, że Hecuni się marzy zostać mamusią :) Quote
szaraduszka Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Hecunia może tylko marzyć :roll: 8) :lol: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jaka Hecunia jest śliczna!!! Maluszki też oczywiście :angel: :angel: :angel: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='szaraduszka'] Cudowne :iloveyou: :iloveyou: :baby: Quote
Daisunia Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 szaraduszka napisał(a):Hecunia może tylko marzyć :roll: 8) :lol: pomarzyć dobra rzecz 8) Quote
szaraduszka Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Kochani muszę się chwilowo z Wami rozstać :roll: Wyjeżdżam się dokształcać (kurs instruktorów rekreacji ruchowej o specjalizacji jazda konna 8) ) Wrócę za jakieś 3 - 4 tygodnie... i dopiero wtedy będą zdjęcia :roll: Tu może wpadnie czasem moja mama, ale wklejanie zdjęć to za trudna sztuka... Jeśli ktoś przypadkiem chciałby beagielka... pozostawiam maila kontaktowego a.borowicka@chello.pl Moja ulubiona fotka na sam koniec :D Quote
tajdzi Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 jakie fajuśne zdjęcie :) extra!!!! cudne :) Quote
takatuka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='szaraduszka'] hehe, "choć coś powiem Ci do uszka" :P Quote
kate_m. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Ale maluchy szybko rosną! A jak im dobrze, z taką ciocią, której mogą dosłownie na głowę wejść. Ech, spory odwyk się szykuje od oglądania nowych fotek w tym topicu. Już nie mogę się doczekać, kiedy miną te 3-4 tygodnie :) Quote
AgaCzips Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 szaraduszka napisał(a):Kochani muszę się chwilowo z Wami rozstać :roll: Wyjeżdżam się dokształcać (kurs instruktorów rekreacji ruchowej o specjalizacji jazda konna 8) ) Wrócę za jakieś 3 - 4 tygodnie... i dopiero wtedy będą zdjęcia :roll: Tu może wpadnie czasem moja mama, ale wklejanie zdjęć to za trudna sztuka... czekam na relacje :wink: słodkie malufy :wink: Quote
olcha Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 fiuu no to jestem chyba nową rekordzistką - 71 stron w 4 dni! Starałam sobie dozować tą przyjemność ale się nie dało :( tak mi szybko czas mijał na oglądaniu tylu pięknych zdjęć i czytaniu historii całego przychówka i oczywiście na sam koniec dowiaduję się, że autorka robi nam na całe 3 - 4 tyg. a mi się strony skończyły!!! (może obejrzę wszystko od początku?) szaraduszko należą ci się gartulacje za tak skrzętne i jednocześnie tak ciepłe prowadzenie topiku! Od 4 dni jestem wierną fanką i czekam na aktualizację! Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 qrcze rewelka zdjecia ja nie moge ja kce systkie ceniaki :angel: Quote
olcha Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 ja chcę Drakę! Jest poprostu piękna i tak rozbrajająco śmieszna. Cudo nie pies. szaraduszko zapomniałabym GRATULUJĘ MAGISTERKI :D Quote
Inez Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Widze ze fanów tej galerii ciągle przybywa 8) . Szaraduszko, po powrocie liczymy na mnóstwo fot. :) Quote
AgaCzips Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 i ja sie wcale nie dziwie :wink: oj tak tak, mnóstwo to mało powiedziane 8) :lol: :wink: Quote
olcha Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 żeby robić takie zdjęcia jak szaraduszka trzeba mieć naprawdę dar. Czekajcie bo jak tak będziemy chwalić to jeszcze nam tu na laurach spocznie! Zdjęcia! Zdjęcia! Zdjęcia! Quote
agabass Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 piękne te fotki i śliczne maluchy no zobaczymy jak się Draka wyszkoli i jak jej pancia sobie na szkoleniu poradzi powodzenia Quote
weihaiwej Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 szaraduszko! Wspaniała jest galeria Twoich zwierzaków, świetne zdjęcia :D Zakochałam się w słodkich maluszkach! Z niecierpliwością czekam na więcej, a na razie dozuję sobie strony, żeby dojść do końca kiedy wrócisz :P Pozdrawiam! Quote
LAZY Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 No to czekam z niecierpliwoscia na powrót szaraduszki i na nowe zdjęcia... Quote
szaraduszka Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 hej ho hej ho :lol: Wróciłam... na kilka dni :roll: Zdjęcia... w nocy... najdalej jutro... mam trochę robionych nie przeze mnie... muszę je przejrzeć i coś wkleję... Serdecznie witam nowych gości :P olcha gratuluję wytrwałości w zwiedzaniu topiku! Draka niestety jeszcze na szkoleniu weihaiwej skąd ten nick? była (jest?) taka klacz o tym imieniu i skakała... pięknie :roll: czyżbyś była koniarą? Stałym bywalcom bardzo dziękuję, że jesteście (nawet gdy mie nie ma) Tym oto postem odnalazłam swój topik i powracam na 1 stronę galerii... teraz lecę... nocą wrócę... po dogomanii długo buszować będę... i fotki jakieś wkleję... Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 szaraduszko czekamy z niecierpliwością na zdjęcia :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts