Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tajdzi musi czytać dokładnie 8)

[quote name='szaraduszka']hej hej ahoj :)
Dziś będzie na raty.

Tak więc post drugi...
tajdzi skarżyła się na brak Baltaja... a ja musiałam odnaleźć foty... bo wszędzie mam szczeniaki :lol:

Urósł oczywiście :lol:

Baltaj - poważny pies

Baltaj - szalikowiec

Psia dyskusja

Hecunia też jest i ma się dobrze!

Żeby nie było wątpliwości c.d.n.
Fotki kolejne muszę znaleźć, posortować, zmniejszyć i wstawić... noc jest długa...

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szaraduszka, juz zmienilam foty na linki:)

Fender ma dosc powaznie chory w wyniku niedotlenienia wg diagnozy ostatniego lekarza w zyciu plodowym

objawia sie to problemami w poruszaniu, takim zarzucaniem na bok i bieganiem przechylonym na jedna strone

leczyc sie tego nie da, trzeba czekac co da biologia w jego przypadku

moze byc roznie, pewnie go bedziemy kastrowac w ktoryms momencie, mimo ze to pies papierowy, no chyba ze wyjdzie z tego calkowicie, ale na to raczej marne szanse sa

Posted

szaraduszka, po pierwsze to gratulacje za magisterkę

Cała reszta jest jak zwykle stylowo-elegancko - piękna. I wpędza mnie w zadumę.. Czemu to nie ja ... ?

Tak trzymaj Pani obroniona magister - już teraz chyba praerwa - i nie będzie ???

Posted

Ładna pogoda była... i pierwszy raz szczeniaczki trafiły na chwilę na dwór :angel:

Była to okazja żeby bliżej poznały je nasze psy (w domu jest tylko Plotka ale woli omijać legowisko szczeniąt). Heca się zakochała :lol: Baltajowi też się podobało, ale to waga ciężka... łapa większa od główki szczeniaka :roll:

Pojedynczo trafiały na trawkę... tu jedna z dziewczynek zaczęła zwiedzać świat.
Plotka ją dzielnie asekurowała :lol:

Potrafimy już chodzić nie szurając brzuszkiem po ziemi 8) nosek beaglusiowy działa już od dawna :lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']dbsst dziękuję :fadein:
Ale wiesz, to nie było takie trudne :lol: Najpierw weszłam przez link szarejduszki na stronę, gdzie są szczeniaczki :D zobaczyłam :o zachwyciłam się, i poszłam na pierwszą stronę, z piewszej na drugą, z drugiej na trzecią.... itd. :D Topic ciekawy, foteczki mniam, mniam, więc poszło nieźle 8)

Pozdrawiam
Marysia i Una

hehehe mowisz ze zlecialo ;)
hihihihi

szaraduszko nie wiem na co patrzec bo kce na systko na raz!!!!!!!!!

:iloveyou:

zdjecia powalajace na kolana na twarz na plecy i w ogole :D

Posted

[quote name='szaraduszka']Ładna pogoda była... i pierwszy raz szczeniaczki trafiły na chwilę na dwór :angel:

Potrafimy już chodzić nie szurając brzuszkiem po ziemi 8) nosek beaglusiowy działa już od dawna :lol:

Cudasne! :iloveyou:

Posted

[quote name='szaraduszka']Marysia i gończy witam w moim topiku, bardzo mi miło, że zdołałaś cały przejżeć... dziękuję za miłe słowa i zapraszam do zaglądania!

:D Zaglądam, zaglądam, choć przez kilka dni byłam na wsi, odcięta od netu i udawałam chodzący radar, usiłując wykryć sarny szybciej niż mój szalony pies :lol:

[quote name='szaraduszka']Ma ją wyszkolić i zaliczyć konkurs... musiałam Mu zaufać...

Wiem, wyżły muszą zaliczyć "użytkowość" (gończe nie muszą, ale i tak chciałabym z Uną zaliczyć jakiś konkursik - ale dla nas wchodzi w grę jedynie konkurs tropowców, nad tym usiłuję pracować samodzielnie). Podziwiam Cię za decyzję :thumbs: Myślę, że dobrze wybrałaś menera i oby wszystko poszło dobrze :) Trzymam kciuki i czekam na wieści jak jej idzie :)

Pozdrawiam
Marysia i Una