szaraduszka Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 tajdzi musi czytać dokładnie 8) [quote name='szaraduszka']hej hej ahoj :) Dziś będzie na raty. Tak więc post drugi... tajdzi skarżyła się na brak Baltaja... a ja musiałam odnaleźć foty... bo wszędzie mam szczeniaki :lol: Urósł oczywiście :lol: Baltaj - poważny pies Baltaj - szalikowiec Psia dyskusja Hecunia też jest i ma się dobrze! Żeby nie było wątpliwości c.d.n. Fotki kolejne muszę znaleźć, posortować, zmniejszyć i wstawić... noc jest długa... Quote
eurydyka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Szaraduszka, juz zmienilam foty na linki:) Fender ma dosc powaznie chory w wyniku niedotlenienia wg diagnozy ostatniego lekarza w zyciu plodowym objawia sie to problemami w poruszaniu, takim zarzucaniem na bok i bieganiem przechylonym na jedna strone leczyc sie tego nie da, trzeba czekac co da biologia w jego przypadku moze byc roznie, pewnie go bedziemy kastrowac w ktoryms momencie, mimo ze to pies papierowy, no chyba ze wyjdzie z tego calkowicie, ale na to raczej marne szanse sa Quote
Hanna R. Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 szaraduszka, po pierwsze to gratulacje za magisterkę Cała reszta jest jak zwykle stylowo-elegancko - piękna. I wpędza mnie w zadumę.. Czemu to nie ja ... ? Tak trzymaj Pani obroniona magister - już teraz chyba praerwa - i nie będzie ??? Quote
szaraduszka Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Psie fotki jeszcze z czerwca... Baltaj pierwszy raz nad wodą oj tęsknię za nią tęsknię :cry: c.d.n. Quote
szaraduszka Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Kopytne c.d.n. teraz już będą szczeniaczki Quote
szaraduszka Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 Ładna pogoda była... i pierwszy raz szczeniaczki trafiły na chwilę na dwór :angel: Była to okazja żeby bliżej poznały je nasze psy (w domu jest tylko Plotka ale woli omijać legowisko szczeniąt). Heca się zakochała :lol: Baltajowi też się podobało, ale to waga ciężka... łapa większa od główki szczeniaka :roll: Pojedynczo trafiały na trawkę... tu jedna z dziewczynek zaczęła zwiedzać świat. Plotka ją dzielnie asekurowała :lol: Potrafimy już chodzić nie szurając brzuszkiem po ziemi 8) nosek beaglusiowy działa już od dawna :lol: Quote
KaRa_ Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 to aktualnie masz 10psów???? :o 5szczeniaków, mamuśka, bałtaj, weimar, jamnik, kundelek??? Quote
szaraduszka Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 KaRa_TC tak! ale weimar nieobecny... i "pełno nas a jokoby nikogo nie było" :roll: Dziękuję wszyskim za miłe słowa i ikonki ( :lol: ) Kolejne fotki szczeniaczków w przyszłym tygodniu. Quote
KaRa_ Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Ja już zamawiam u Ciebie fotki Hecy :D Najśliczniejsza jest z całej bandy :wink: Quote
AgaCzips Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 szaraduszko- bomba! :klacz:, masz cudowne psiaki :iloveyou: Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Marysia_i_gończy']dbsst dziękuję :fadein: Ale wiesz, to nie było takie trudne :lol: Najpierw weszłam przez link szarejduszki na stronę, gdzie są szczeniaczki :D zobaczyłam :o zachwyciłam się, i poszłam na pierwszą stronę, z piewszej na drugą, z drugiej na trzecią.... itd. :D Topic ciekawy, foteczki mniam, mniam, więc poszło nieźle 8) Pozdrawiam Marysia i Una hehehe mowisz ze zlecialo ;) hihihihi szaraduszko nie wiem na co patrzec bo kce na systko na raz!!!!!!!!! :iloveyou: zdjecia powalajace na kolana na twarz na plecy i w ogole :D Quote
LAZY Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 To zdjęcie dla mnie wygrało...!!! Cuden...widac debe ze nadajemy na tych samych falach :wink: Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='szaraduszka']Ładna pogoda była... i pierwszy raz szczeniaczki trafiły na chwilę na dwór :angel: Potrafimy już chodzić nie szurając brzuszkiem po ziemi 8) nosek beaglusiowy działa już od dawna :lol: Cudasne! :iloveyou: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='szaraduszka']Marysia i gończy witam w moim topiku, bardzo mi miło, że zdołałaś cały przejżeć... dziękuję za miłe słowa i zapraszam do zaglądania! :D Zaglądam, zaglądam, choć przez kilka dni byłam na wsi, odcięta od netu i udawałam chodzący radar, usiłując wykryć sarny szybciej niż mój szalony pies :lol: [quote name='szaraduszka']Ma ją wyszkolić i zaliczyć konkurs... musiałam Mu zaufać... Wiem, wyżły muszą zaliczyć "użytkowość" (gończe nie muszą, ale i tak chciałabym z Uną zaliczyć jakiś konkursik - ale dla nas wchodzi w grę jedynie konkurs tropowców, nad tym usiłuję pracować samodzielnie). Podziwiam Cię za decyzję :thumbs: Myślę, że dobrze wybrałaś menera i oby wszystko poszło dobrze :) Trzymam kciuki i czekam na wieści jak jej idzie :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
kate_m. Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jejku ile nowych fotek całego stadka zwierzaków :) Ale Baltaj wyrósł i spoważniał :) A na beaglusie dalej się nie mogę napatrzeć... Quote
szaraduszka Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Witam :D "Domek z ogródkiem" "Bar mleczny" od góry: Jedynka, Piątka, Żółwik, Kołnierzyk i Szachownica (chłopczyk 8) ) Jedynka Żółwik Szachownica Kołnierzyk Piątka Quote
Daisunia Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 maluchy pięęękne napatrzec sie na nie , nie mogę ;) :lol: :D Quote
tajdzi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ale jakie już duuuuuże są :) śliczności!!!!! Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 :angel: :iloveyou: Ile maluszki juz mają? Ja chcem takiego kluskaaaaa!!! I poprosimy o więcej więcej więcej zdjęć :angel: :angel: :angel: Quote
gośku. Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Matko, jak one szybko rosna :o Te maluśkie pysiaczki :kocham: PRzepiekne szczeniaczki :) A kiedy Drakunia wraca? :( ona jest na szkoleniu, czy na zym? Quote
Recommended Posts