kate_m. Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Super fotki maluchów z zadartymi ogonkami i rozwianymi uszami :) Muszą nieźle "dawać czadu" patrzac na ostatnią fotkę zamęczonej mamuśki :) Quote
szaraduszka Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Tiggy super :angel: fotka 26... popłakałam się ze śmiechu :lol: Twoje są ciemniejsze, moje już jaśnieją :cry: Już nie mogę się doczekać aż będą hasały po trawce... Kolejne zdjęcia maluszków Furiuni we wtorek lub środę... A teraz dla przypomnienia... Bakara tylko 1 fotka bo imageshack nie chce ładować Quote
Camara Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='dbsst'] nio nie ja kce taka szczurozabe :fadein: no co ty, za zwierzątkach sie nie znasz??? to nie szczurożaba tylko świnka morska :P Quote
tajdzi Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 :o jaki duuuuży koniczek, a właściwie koniczynka :) I pieseczki i kózki mruuu :) Quote
eurydyka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 a moj maly beagle wyglada tak:), zmieniam na linki: walka z owczarkiem belgijskim, ciocia Dina http://eurydyka.jamniki.com/DinaendFender1.jpg a teraz walczymy o slonecznik z ciocia Hopka, flat coated retrieverem http://eurydyka.jamniki.com/fender_hopka1.jpg sami zobaczcie jaki jestem uroczy (mam juz 14 tygodni) http://eurydyka.jamniki.com/fender_spacer.jpg z moimi przybranymi siostrami, ktore mnie pilnuja:) http://eurydyka.jamniki.com/Fendek2_dziewczynki.jpg a to moje ukochane zdjecie Fenderka, czyli nietoperz http://eurydyka.jamniki.com/Fender_nietoperek.jpg Quote
Daisunia Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 fotka 26 ... Świeeetna !!! :D a Bakara cudna ;) Quote
tajdzi Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='eurydyka']a moj maly beagle wyglada tak:) .... z moimi przybranymi siostrami, ktore mnie pilnuja:) Oj, siostrzyczki chyba trochę obrażone ;) Każda na przeciwległym rogu ;) jamniki, jak nic - jamniki ;) Quote
agabass Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 maluchy przepiękne od małego potrafią pozować rosną nam nowe gwiazdy hihi super więcej fotosonów plizzzzzzzz Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 WSZYSTKIE zwierzaczki CUDOWNE :angel: :angel: :angel: a maluchy beagle istne cudeńka :wink: Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='Camara'][quote name='dbsst'] nio nie ja kce taka szczurozabe :fadein: no co ty, za zwierzątkach sie nie znasz??? to nie szczurożaba tylko świnka morska :P :oops: nio dobła nadrobie zaleglosci z biologii obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy niemadra dbsst nie madra :lol: qrcze jaki slooooooooodziak nietoperek Quote
anetta Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Eury, jestem pelna podziwu ze wzieliscie Fenderka :D Wyglada jak zdrowy psiak :angel: Jest taki pocieszny :loveu: Quote
Camara Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 dbsst napisał(a):Camara napisał(a): nio nie ja kce taka szczurozabe :fadein: no co ty, za zwierzątkach sie nie znasz??? to nie szczurożaba tylko świnka morska :P :oops: nio dobła nadrobie zaleglosci z biologii obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy niemadra dbsst nie madra :lol: qrcze jaki slooooooooodziak nietoperek teraz wakacje, to wyjątkowo jedynki nie będzie :evil: :lol: :lol: Quote
Camara Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 eurydyka napisał(a): walka z owczarkiem belgijskim, ciocia Dina ... a teraz walczymy o slonecznik z ciocia Hopka, flat coated retrieverem ..... no proszę jaki waleczny :o dobrze, że nie urośnie wielki bo już bym się bała :wink: Quote
Inez Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Śliczne te małe begalusie :lilangel: Marzy mi się taki piesek 8) Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='Camara'][quote name='dbsst'][quote name='Camara'] nio nie ja kce taka szczurozabe :fadein: no co ty, za zwierzątkach sie nie znasz??? to nie szczurożaba tylko świnka morska :P :oops: nio dobła nadrobie zaleglosci z biologii obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy niemadra dbsst nie madra :lol: qrcze jaki slooooooooodziak nietoperek teraz wakacje, to wyjątkowo jedynki nie będzie :evil: :lol: :lol: ło to mi sie upieklo dziekuje Pani Psorko Quote
Weron_ciau Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Dopiero zobaczyłam że tu są malusienkie beagielki! Śliczne! :iloveyou: :P :P :P :P :P Quote
kate_m. Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ile fajnych beaglusiowych (i nie tylko :) ) fotek do oglądania, tak trzymać, im więcej tym lepiej :D Quote
Marysia_i_gończy Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Noooo, to przebrnęłam przez wszystkie 68 stron :lol: Muszę przyznać, szaraduszko, że menażerię masz sporą 8) oj, sporą :P Szczerze zazdroszczę koni :D Kiedyś jeździłam, no, klepałam siodło :wink: Ale bardzo miło wspominam te czasy 8) Zdjęcia! Masz szaraduszko oko, czyli tą wspaniałą umiejętność dostrzegania i zatrzymywania pewnych chwil :D Tego nie zastąpi żaden aparat, to się albo ma, albo nie, a Ty to masz :D Wśród tych wszystkich zdjęć, które tu widziałam, jest kilka perełek :D no i ja też mam pentaxa :wink: Szczeniaki boskie :iloveyou: I naprawdę śliczny przydomek :) Nie bałaś się oddania Draki komuś na szkolenie? Ja bym czegoś takiego nie zniosła.... Pozdrawiam Panią Magister :D :D i całe jej stadko :D:D Marysia i Una Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ło jaaa Marysiu podziwiam ze przebrnelas przez tyle stron :angel: masz anoleczka w nagrode odemnie ;) :angel: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst dziękuję :fadein: Ale wiesz, to nie było takie trudne :lol: Najpierw weszłam przez link szarejduszki na stronę, gdzie są szczeniaczki :D zobaczyłam :o zachwyciłam się, i poszłam na pierwszą stronę, z piewszej na drugą, z drugiej na trzecią.... itd. :D Topic ciekawy, foteczki mniam, mniam, więc poszło nieźle 8) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tiggy Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 To ja tak samo, beaglatka odwiedzilam, i zaczelam wszystko przegladac... ale braklo czasu na polowe stron, jestem przy 28... :lol: Zgadzam sie, fotki sa swietne, bardzo podoba mi sie w ogole klimat tej galerii... :) Quote
tajdzi Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 A jak tam Baltaj? Jakoś pod napływem nowych emocji trochę mało o nim informacji...Pewnie już duuuuży chłop? A jak Drakunia?? Quote
szaraduszka Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 hej hej ahoj :) Dziś będzie na raty. Eurydyka piękny beagluś! Bojowy jak wszystkie beagle :lol: Furia w jego wieku uwielbiała się bawić z półroczną filą brasiliero:) albo np. z 2 goldenami i bokserką na raz! Tylko zaniepokoił mnie post anetty: [quote name='anetta']Eury, jestem pelna podziwu ze wzieliscie Fenderka :D Wyglada jak zdrowy psiak :angel: Jest taki pocieszny :loveu: O co chodzi? Co mu jest? Aga&Bafi nic prostszego :lol: szczeniaczki mieszkają 80 km od Szczecina... ale transport do miasta bez problemu... pomyśl - golden i beagle to cudowna para do zabaw 8) Marysia i gończy witam w moim topiku, bardzo mi miło, że zdołałaś cały przejżeć... dziękuję za miłe słowa i zapraszam do zaglądania! Musiałam oddać Drakę na szkolenie :cry: Jest piękną suką, zaliczyłyśmy kilka wystaw, jest championką młodzieży... chcę mieć po niej szczeniaczki! A jak szczeniaczki to oczywiście tylko i wyłącznie rodowodowe! Z któregoś miotu planuję zostawić sobie Jej córeczkę... i mieć psa takiego od pierwszych dni życia - gdy przyglądam się beaglom, to musi być cudowne! Wyżły mają jednak dodatkowe wymagania hodowlane i bez pomocy specjalisty nie jestem w stanie im sprostać :-? Nie mam nic wspólnego z łowiectwem, w dodatku mieszkam w terenie w którym nie ma zwierzyny (ptactwa: bażanty, kuropatwy). Draka musi zaliczyć Field trials - konkurs pracy wyżłów a sama nic nie mogę zrobić :roll: Oddanie jej na szkolenie było trudną decyzją... ale poznałam menera (szkoleniowca) ma On własną hodowlę psów, Jego narzeczona posiada hodowlę weimarów, z którymi On też pracuje... Jest to człowiek, który zna dobrze psychikę tych psów, z wieloma różnymi psami już pracował... poznałam Jego psy są łagodne i kontaktowe... z innej beczki - ma fajne podejście do dzieci!... Ma ją wyszkolić i zaliczyć konkurs... musiałam Mu zaufać... Jeszcze miesiąc i Drakunia wróci do domu! Tiggy 28 stron to też dobry wynik :kciuki: zachęcam do dalszego zwiedzania:) Quote
LAZY Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ehhh...szkoda ze Drakuni nie ma :( Ja bym chyba nie rpzezyła bez Lazy tyle czasu, ale to bardzo mądra i rozsądna decyzja z twojej strony i za to podziwiam! Quote
Recommended Posts