Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tiggy super :angel: fotka 26... popłakałam się ze śmiechu :lol:
Twoje są ciemniejsze, moje już jaśnieją :cry:
Już nie mogę się doczekać aż będą hasały po trawce...

Kolejne zdjęcia maluszków Furiuni we wtorek lub środę...

A teraz dla przypomnienia...
Bakara

tylko 1 fotka bo imageshack nie chce ładować

Posted

a moj maly beagle wyglada tak:), zmieniam na linki:

walka z owczarkiem belgijskim, ciocia Dina
http://eurydyka.jamniki.com/DinaendFender1.jpg

a teraz walczymy o slonecznik z ciocia Hopka, flat coated retrieverem
http://eurydyka.jamniki.com/fender_hopka1.jpg

sami zobaczcie jaki jestem uroczy (mam juz 14 tygodni)
http://eurydyka.jamniki.com/fender_spacer.jpg

z moimi przybranymi siostrami, ktore mnie pilnuja:)
http://eurydyka.jamniki.com/Fendek2_dziewczynki.jpg

a to moje ukochane zdjecie Fenderka, czyli nietoperz
http://eurydyka.jamniki.com/Fender_nietoperek.jpg

Posted

[quote name='eurydyka']a moj maly beagle wyglada tak:)

....
z moimi przybranymi siostrami, ktore mnie pilnuja:)

Oj, siostrzyczki chyba trochę obrażone ;)
Każda na przeciwległym rogu ;)
jamniki, jak nic - jamniki ;)

Posted

[quote name='Camara'][quote name='dbsst']

nio nie ja kce taka szczurozabe :fadein:

no co ty, za zwierzątkach sie nie znasz??? to nie szczurożaba tylko świnka morska :P
:oops: nio dobła nadrobie zaleglosci z biologii obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy

niemadra dbsst nie madra :lol:

qrcze jaki slooooooooodziak nietoperek

Posted

dbsst napisał(a):
Camara napisał(a):

no co ty, za zwierzątkach sie nie znasz??? to nie szczurożaba tylko świnka morska :P
:oops: nio dobła nadrobie zaleglosci z biologii obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy

teraz wakacje, to wyjątkowo jedynki nie będzie :evil: :lol: :lol:

Posted

eurydyka napisał(a):

walka z owczarkiem belgijskim, ciocia Dina
...
a teraz walczymy o slonecznik z ciocia Hopka, flat coated retrieverem
.....

no proszę jaki waleczny :o dobrze, że nie urośnie wielki bo już bym się bała :wink:

Posted

[quote name='Camara'][quote name='dbsst'][quote name='Camara']

teraz wakacje, to wyjątkowo jedynki nie będzie :evil: :lol: :lol:

ło to mi sie upieklo dziekuje Pani Psorko

Posted

Noooo, to przebrnęłam przez wszystkie 68 stron :lol:
Muszę przyznać, szaraduszko, że menażerię masz sporą 8) oj, sporą :P

Szczerze zazdroszczę koni :D Kiedyś jeździłam, no, klepałam siodło :wink: Ale bardzo miło wspominam te czasy 8)

Zdjęcia! Masz szaraduszko oko, czyli tą wspaniałą umiejętność dostrzegania i zatrzymywania pewnych chwil :D Tego nie zastąpi żaden aparat, to się albo ma, albo nie, a Ty to masz :D Wśród tych wszystkich zdjęć, które tu widziałam, jest kilka perełek :D
no i ja też mam pentaxa :wink:

Szczeniaki boskie :iloveyou:
I naprawdę śliczny przydomek :)

Nie bałaś się oddania Draki komuś na szkolenie? Ja bym czegoś takiego nie zniosła....

Pozdrawiam Panią Magister :D :D i całe jej stadko :D:D
Marysia i Una

Posted

dbsst dziękuję :fadein:
Ale wiesz, to nie było takie trudne :lol: Najpierw weszłam przez link szarejduszki na stronę, gdzie są szczeniaczki :D zobaczyłam :o zachwyciłam się, i poszłam na pierwszą stronę, z piewszej na drugą, z drugiej na trzecią.... itd. :D Topic ciekawy, foteczki mniam, mniam, więc poszło nieźle 8)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

To ja tak samo, beaglatka odwiedzilam, i zaczelam wszystko przegladac... ale braklo czasu na polowe stron, jestem przy 28... :lol:
Zgadzam sie, fotki sa swietne, bardzo podoba mi sie w ogole klimat tej galerii... :)

Posted

hej hej ahoj :)
Dziś będzie na raty.

Eurydyka piękny beagluś! Bojowy jak wszystkie beagle :lol: Furia w jego wieku uwielbiała się bawić z półroczną filą brasiliero:) albo np. z 2 goldenami i bokserką na raz!
Tylko zaniepokoił mnie post anetty:
[quote name='anetta']Eury, jestem pelna podziwu ze wzieliscie Fenderka :D Wyglada jak zdrowy psiak :angel: Jest taki pocieszny :loveu:
O co chodzi? Co mu jest?

Aga&Bafi nic prostszego :lol: szczeniaczki mieszkają 80 km od Szczecina... ale transport do miasta bez problemu... pomyśl - golden i beagle to cudowna para do zabaw 8)

Marysia i gończy witam w moim topiku, bardzo mi miło, że zdołałaś cały przejżeć... dziękuję za miłe słowa i zapraszam do zaglądania!

Musiałam oddać Drakę na szkolenie :cry: Jest piękną suką, zaliczyłyśmy kilka wystaw, jest championką młodzieży... chcę mieć po niej szczeniaczki! A jak szczeniaczki to oczywiście tylko i wyłącznie rodowodowe! Z któregoś miotu planuję zostawić sobie Jej córeczkę... i mieć psa takiego od pierwszych dni życia - gdy przyglądam się beaglom, to musi być cudowne!
Wyżły mają jednak dodatkowe wymagania hodowlane i bez pomocy specjalisty nie jestem w stanie im sprostać :-? Nie mam nic wspólnego z łowiectwem, w dodatku mieszkam w terenie w którym nie ma zwierzyny (ptactwa: bażanty, kuropatwy). Draka musi zaliczyć Field trials - konkurs pracy wyżłów a sama nic nie mogę zrobić :roll:
Oddanie jej na szkolenie było trudną decyzją... ale poznałam menera (szkoleniowca) ma On własną hodowlę psów, Jego narzeczona posiada hodowlę weimarów, z którymi On też pracuje... Jest to człowiek, który zna dobrze psychikę tych psów, z wieloma różnymi psami już pracował... poznałam Jego psy są łagodne i kontaktowe... z innej beczki - ma fajne podejście do dzieci!...
Ma ją wyszkolić i zaliczyć konkurs... musiałam Mu zaufać...
Jeszcze miesiąc i Drakunia wróci do domu!

Tiggy 28 stron to też dobry wynik :kciuki: zachęcam do dalszego zwiedzania:)

Posted

Ehhh...szkoda ze Drakuni nie ma :( Ja bym chyba nie rpzezyła bez Lazy tyle czasu, ale to bardzo mądra i rozsądna decyzja z twojej strony i za to podziwiam!