malawaszka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 WOW widzę że już od dawna masz niezłe ujęcia :o latająca mysz :o Quote
szaraduszka Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Podglądając konie... Mam dół, siedzę w Szczecinie... zdjęć brak... będę wyciągać jakieś stare resztki... końca nie widzę... kolejny weekend będzie tu... psy pojadą... będzie koszmarnie... w Wawie z Furią był tata... oby się udało... ja kcem małe bajgielki...Piszę a raczej próbuję pisać pracę magisterską... czasu mało a pomysłów jeszcze mniej... Quote
daga10011 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Szaraduszko-foteczki jak zwykle piekne..i z kropelka nostalgii....Nie dziwie,sie w takiej sytuacji,ze masz dola,ale pociesz sie,ze pogoda do kitu-wiec szybko napiszesz prace i jak nastanie ladna pogoda bedziesz wolna :D ..no i moze bedziesz babcia :P Quote
Inez Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Szaraduszko, nasze psy(Twoja Draka i mój Bafi) bawiły się juz kiedys podczas zimy(co zostalo uwiecznione na Twoich zdjęciach :wink: ). Żadnych spięć nie było, wręcz przeciwnie, pieski ładnie ze soba ganiały :P . Wprawdzie Drausia troche podgryzała Bafiego ale mu to zbytnio nie przeszkadzało :lol: . Mam nadzieje ze jak nie teraz to w przyszlośc wkońcu dojdzie do spotkania :D . Quote
szaraduszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 [quote name='Aga&Bafi']Szaraduszko, nasze psy(Twoja Draka i mój Bafi) bawiły się juz kiedys podczas zimy(co zostalo uwiecznione na Twoich zdjęciach :wink: ). Żadnych spięć nie było, wręcz przeciwnie, pieski ładnie ze soba ganiały :P . Wprawdzie Drausia troche podgryzała Bafiego ale mu to zbytnio nie przeszkadzało :lol: . Mam nadzieje ze jak nie teraz to w przyszlośc wkońcu dojdzie do spotkania :D . Stan psychiczny Drakuni w porównaniu z zimą jest dużo gorszy :roll: Zimą cieszyła się na widok goldenów... dziś... :evilbat: Mam nadzieję, że jej przejdzie, bo jest nie do zniesienia 0X Chwilowo postanowilam zastosować terapię grupową w gronie własnych psów... potem znów wracamy do parku... na trochę może jej nawet Hecę przywiozę... zobaczymy... Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 a Draka nie miała przypadkiem niedawno cieczki??? bo to może przejściowa agresja - moja Luna tak miała jak miała po cieczce ciążę urojoną - była jeszcze większa kosa niż zwykle :roll: Quote
LAZY Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 malawaszka napisał(a):a Draka nie miała przypadkiem niedawno cieczki??? bo to może przejściowa agresja - moja Luna tak miała jak miała po cieczce ciążę urojoną - była jeszcze większa kosa niż zwykle :roll: To jest bardziej niz prawdopodobne...Lazy podczas cieczki i pryz ciazy nawet szczeniaki potrafila atakowac...;/ Quote
Dalma&Maja Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Draka i konie - super :D Trzymam kciuki za Furię i maluszki :wink: Ale co się dzieje do jasnej ciasnej? :evilbat: Gdzie są te cudne fotki? :( Proszę o nowe zdjątka, pleeeaaase :P Quote
szaraduszka Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 :angel: nie muszę szukać topiku :lol: (uciekł na druga stronę wredny taki a Dalma go znalazła) Siedzę w Szczecinie i wariuję (ale jutro jadę wreszcie do domku i zobaczę :o jaki Baltaj jest "malutki")... nawet psów już tu nie mam, bo nie miałam na nic czasu... dio tego złapało mnie przeziębienie (i nie puszcza :evilbat: )... ale mam kota! :angel: Gryza na co dzień mieszka na wsi i lata po dworze... jak trafiła do mieszkanka zrobiła obchód i rozgościła się... na biurku 8) Miała też pewne starcia z techniką... Później wkleję jej foteczki makro 8) a po weekendzie obiecuję już nowe fotki psiej sfory. Quote
Daisunia Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 ostatnia fotka boska :D (a jak sie bohater zdjęcia nazywa?) Quote
LAZY Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Daisunia napisał(a):ostatnia fotka boska :D (a jak sie bohater zdjęcia nazywa?) A nie Gryza? :lol: Quote
dbsst Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 no nie moje kompleksy siegnely zenitu ;) slicznosciowe kociakowe :D Quote
tajdzi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Biedna Drakunia A co ją gryzie? Chyba nie Gryzelda? ;) Quote
Justa Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Drakunia zawsze taka dumna na tych zdjęciach 8) Ma prawie tak wyniosłe spojrzenie jak Gala Dagi :D :lol: 8) A Twoje koty zawsze mnie o dreszcz przyprawiają, a szczególnie ich ogony! TAkie puszyyyyyste mmmmm :D I wogóle maja piękną sierść!!! :angel: :angel: :angel: A zdjęcia MAKRo miooooooodzio!!! :angel: :angel: :angel: Chyba się kieydś wproszę na sesję fotograficzna mojej czarnej 8) :lol: Quote
tajdzi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Aż mnie tknęło, żeby Loni też porobić zdjęcia Piękne są uwielbiam takie portreciki niepełne i oczy na głównym planie extra Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 niesamowite zdjecia naprawde rewelacja i te oczy i ta siersci az chce sie koteCka tak wziasc i wymiachac ;) Quote
tajdzi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 dbsst napisał(a):niesamowite zdjecia naprawde rewelacja i te oczy i ta siersci az chce sie koteCka tak wziasc i wymiachac ;) WZIĄŚĆ to możesz mogę CI nawet do domu przynieść jest kilka do adopcji 8) Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 a myslisz ze nie kcialabym tylko TZ stawia zaciety opor :( juz nawet w łikend sadzam go przed animals na tvp itd (tam czesto sa kotki do adopcji) i wzdycham i mowie ale sliczny zobacz jakby sie ze szpila dogadywal a jak sa dwa bawiace sie to "wyobraz sobie ze ten jeden to szpila zobacz jak on ja meczy" TZ sie smiej itd a jak przychodzi do czynu to sie dacha i mowi ze ja jak mi pozwoli to cale zoo do chaty sprowadze (moze cos w tym jest ;) ) Quote
szaraduszka Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Witam po leniwym, upalnym weekendzie... Będzie trochę fotek... :hmmmm: lubicie ptaszki? :roll: :lol: Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 w Twoim wykonaniu wszystko lubimy :P :lol: .Alez kolezka azjata nam rosnie-fiu,fiu..a kotecki przecudne :P :P :P Quote
malawaszka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 hahaha Baltaj wygląda jak samo futro :lol: taki wypluty :lol: Quote
Recommended Posts