szaraduszka Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 :lol: Heca to wilczarz miniaturowy 8) czyli kundel spowinowacony z briardem (schroniskowiec) Quote
daga10011 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 no na tych fotkach na miniature nie wyglada :oops: ...sliczna :D Quote
daga10011 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 czyli..masz same suczki??????????no juz nie..bo Azjata sliczny misio to on :lol: ..a jak sie cala zgraja dogaduje teraz????????????ktore jest szefem????????? Quote
szaraduszka Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Na razie szefem jest Heca 8) W przyszłości będzie Baltaj! Specjalnie są same suki i 1 pies żeby wojen nie było :roll:, bo azjata będzie groźny. Wszystkie się lubią, czasem się kłócą ale nie groźnie. Quote
daga10011 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 serio???? :o ..bo u mnie suka rzadzi :lol: ...i najwiekszy dominant stal sie barankiem 8) .....skad wiesz ze Baltaj bedzie rzadzil?????wykazuje takie cechy????podejrzewam,ze jako Azjata tak..byloby dobrze-bo suki w cieczce podobno potrafia powalczyc..ja zobacze w przyszlosci :roll: Quote
szaraduszka Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Heca jest po sterylce, Furia w cieczce bardzo towarzyska... Draka zakręcona... ach i jeszcze Ploteczka - ona zazwyczaj nie zauważa oddmiennego stanu (poza chwilą, gdy chce):lol: Baltaj jest typem dość niezależnym i z racji samej rasy zakładamy, że będzie dowodził 8) Jak już tu jestem (o tej zwariowanej porze) tio wkleję jeszcze 2 fotki :oops: Quote
tajdzi Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Szaraduszko, A czy ta podróż do Warszawy to po kolejnego bajgelka? 8) Quote
AgaCzips Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Piękne :angel: Piękne fotki :angel: Psiaczki miodzio :angel: Wspaniała gromadka-odjazdowa :wink: Tylko sciskać ściskać i jeszcze raz ściskać :wink: Więcej fotek 8) Quote
szaraduszka Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 [quote name='tajdzi']Szaraduszko, A czy ta podróż do Warszawy to po kolejnego bajgelka? 8) Mamy nadzieję, że po parę bajgielków w brzuszku Furiuni... Quote
Tora Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Super psiury :D Kurcze, ekipa do pozazdroszczenia, zwłaszcza bigielek (jak dla mnie przynajmniej - kiedyś baaaardzo chciałam mieć beagle'a) Quote
szaraduszka Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Trochę Draki Znów nie jadę do domu :evilbat: zdjęć azjaty i paru innych brak Quote
Weron_ciau Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 http://img239.echo.cx/img239/9196/200505020305cj.jpg Ona mnie przypomina innego wyzla czy one wsszystkie tak maja ze sie w tej trawie chowaja? Quote
malawaszka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='szaraduszka'] WOWWW!!!!!! :klacz: Quote
Dalma&Maja Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Szaraduszko, za każdym razem nie mogę się nadziwić jakie te Twoje fotki są piękne :P Poproszę o kolejne... cudne są :angel: Quote
daga10011 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 powinnas zostac fotografem :D beda wnuczeta?????????...DRAKA sliczna jest-jak odbieralam swoja Galcie na lotnisku to celniczka sie pomylila i powiedziala,ze wet konieczny :lol: ..a tam z australli weimar przylecial i to ona potrzebowala weta bo spoza unii :lol: ..a ja juz paranoje zlapalam,ze cos nie tak z moja krolewna :oops: ...mala chwila,a bym weimarke miala zamiast leosia :lol: ...sama nie wiem,czy bym sprzeciw zglosila-oba cuda jak dla mnie :D ..a charakterkiem bym sie nie kierowala-sucze Baltaja ustawia :D Quote
szaraduszka Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Dziś bez zwierząt :roll: ale ładnie 8) Quote
tajdzi Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 A czy to są jakieś pola golfowe, że tak pięknie nawadniane? Quote
LAZY Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 tajdzi napisał(a):A czy to są jakieś pola golfowe, że tak pięknie nawadniane? Hihi...to jest fontanna pośrodku takeigo akwenu wodnego (Rusałki) i ona niczego nie nawadnia. Na fotkach szaraduszki tak pięknie to wyszlo, w rzeczywistosci ejst ciutkę mniejsze, ale tęcza jest faktycznei zawsze jak ejst słonko i wyglada to cudnie! Quote
AgaCzips Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 LAZY napisał(a):tajdzi napisał(a):A czy to są jakieś pola golfowe, że tak pięknie nawadniane? Hihi...to jest fontanna pośrodku takeigo akwenu wodnego (Rusałki) i ona niczego nie nawadnia. Na fotkach szaraduszki tak pięknie to wyszlo, w rzeczywistosci ejst ciutkę mniejsze, ale tęcza jest faktycznei zawsze jak ejst słonko i wyglada to cudnie! i co? :o Żaden skrzat z garnuszkiem złota nie siedzi na końcu tęczy? :lol: Quote
Inez Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Hm ...skąd ja znam te tereny? :wink: Piekne zdjęcia, miło sie je ogląda :D Quote
szaraduszka Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 [quote name='Aga&Czips'] i co? :o Żaden skrzat z garnuszkiem złota nie siedzi na końcu tęczy? :lol: NIE :-? ale tio zapewne tylko dlatego, że ta tęcza nie ma końców :roll: jest zawsze środek w fontannie... a reszta :niewiem: Niech będzie... tiak to wygląda z górki patrząc na Rusałkę 8) Nio i są tam kaczki... piękności :angel: Cieszę się, że Wam się podoba... a jak tio śmiesznie jak się nie znamy... a miejsca takie znajome... :lol: (tio do szczecińskich dogomaniaków oczywiście) Quote
LAZY Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='szaraduszka'][quote name='Aga&Czips'] i co? :o Żaden skrzat z garnuszkiem złota nie siedzi na końcu tęczy? :lol: NIE :-? ale tio zapewne tylko dlatego, że ta tęcza nie ma końców :roll: jest zawsze środek w fontannie... a reszta :niewiem: Niech będzie... tiak to wygląda z górki patrząc na Rusałkę 8) Nio i są tam kaczki... piękności :angel: Cieszę się, że Wam się podoba... a jak tio śmiesznie jak się nie znamy... a miejsca takie znajome... :lol: (tio do szczecińskich dogomaniaków oczywiście) Szaraduszko ja zawsze jestem chętna do spotkania...a co do strachu Draki przed duzymi psami, to moja tez tchórz to moze razem sie "odmienia". Jakby sie okazalo, ze ich wspoólny spacer jest niemozliwy to mozemy sie rozejsc...moja nie atakuje a na zaczepki zazwyczaj reaguje odejsciem, wiec Drace z jej strony nic nie grozi, a jakby Draka chciała ja zjesc, to Lazy ma tak grube futro, ze pewno nic jej nie bedzie. Zastanow sie, ja pisze powaznie... :P Quote
szaraduszka Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Lazy dziękuję za propozycję... może za czas jakiś... Teraz Drakunia zachowuje się jak totalna wariatka. Po 2 tygodniach nieobecności na wsi, czyli braku kontaktów z resztą sfory (tylko z Furią) przez pierwsze godziny warczała na nasze psy :roll: :-? :evilbat: uciekała od nich, nie chciała kłaść się z resztą na posłaniu... :niewiem: psu odkorbiło na maxa 0X . (Nie stało się nic co mogło to spowodować, nic jej nie zrobiło krzywdy itp. Jest jakiś czas po pierwszej w życiu cieczce i to może być jedyne wytłumaczenie) Dopiero później jej przeszło i znów zaczęła się z nimi bawić, biegać i wariować jak tio zawsze ma w zwyczaju... Chyba zostanie trochę z całym zwierzyńcem, bo do kontaktów w parku nie nadaje się chwilowo zupełnie. Ostatnio warczy nawet na jamniki, które lubi, bo przecież ma Plotkę i zawsze w parku na widok jamnika się cieszyła... A to wariatka w kwiatkach :lol: A to zeskanowałam do zakoconego topiku ale i tu wrzucę... moje zdjęcie, nie mój kot... młody był :roll: i chyba jeszcze nie wiedział, że myszy się je :lol: Quote
Recommended Posts