daga10011 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 piekne :P ..jak ja za tym tesknie :( ...ale ja nie mam wlasnego konia ani stajni :( jakbym byla na Twoim miejscu to z konia w weekendy bym nie zlazila :oops: Quote
AgaCzips Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 szaraduszko- świetna fotka :D Nie dziwię się, że tęsknisz za zawodami :roll: Też bym tęskniła... Jednak ja skakać nie umiem :oops: Przyjade do Ciebie na kurs nauki skoków 8) :wink: A własna stajnia to coś cudownego :D Jeżdzę co weekend do stajni(15km.od Konina) i przesiaduje ile moge- i o ile jest cos do robienia. To klubik tak więc trochę wiary jest... :roll: Myslałam o zabraniu do koni psa, ale znając jego przyjacielskość konie by go stratowały... :roll: Dlatego w przyszłości kupuje dużego psa 8) :wink: A jeśli wolno spytać-co studiujesz? :oops: wowww ależ bosko tak poskakać Jak sie umie Waszeczko, jak sie umie :wink: Jak ja kiedyś próbowałam to instruktorka powidziała że jakby nie spokojny koń to bym z 10 razy na ziemi lub przeszkodzie leżała :oops: Quote
Majka_Gizmo Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Czy ja juz mówiłam,że foty robisz boskie :lol: ? Portrecik Baltajka (ten drugi w szczegolnosci) ŚWIETNY :lol: :lol: Quote
szaraduszka Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Co studiuję? A no nie poszłam w kierunku koni, bo jak słyszę od mamy (po zootechnice) o krojeniu żab... tio nie dla mnie :roll: Ochrona Środowiska - Politechnika Szczecińska - V rok A zamiast magisterkę pisać siedzę na dogomanii :roll: Pod koniec czerwca się bronię 8) Foteczka była pozowana dlatego bajgluś na smyczy żeby innego kierunku nie obrał :lol: Kolorki niestety trochę na skanowaniu straciły :-? Quote
AgaCzips Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 :o BOMBA!!!! :lol: Tez bym tak chciała... :roll: W dodatku bez toczka... 8) To na zootechnice kroi sie żaby? :o A ja odkąd znów zaczęłam jeździć nie wiem czy iść na prawo czy na koniologię :wink: :roll: Konik jest pięknie umięśniony i ma piękny ruch :) Quote
szaraduszka Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 [quote name='Aga&Czips']:o BOMBA!!!! :lol: Tez bym tak chciała... :roll: W dodatku bez toczka... 8) Oj, toczek :roll: dawne czasy :lol: A tak serio, to dłuugo z własnej nie przymuszonej woli w toczku jeździłam... teraz gdy zdarza mi się wsiadać na jakies UFO :evilbat: czyli wierzchowce po których nie wiadomo czego się spodziewać. To na zootechnice kroi sie żaby? :o Teraz to chyba już nie... :roll: choć nie wiem... za czasów mojej musi na żywca, żeby oglądać odruchy mięśniowe itp. :evilbat: A ja odkąd znów zaczęłam jeździć nie wiem czy iść na prawo czy na koniologię :wink: :roll: Zastanawiam się o jakiejś podyplomówce w kierunku koni... :roll: A Ty cio masz na myśli? (Swoją drogą to duuuża rozbierzność zainteresowań) Konik jest pięknie umięśniony i ma piękny ruch :) Baldzo dziękuje za uznanie w Jego imieniu 8) (A tak w nawiasie to był i miał... latka robią swoje... choć na tej fotce latek nie widać :P ) Quote
AgaCzips Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='szaraduszka'][quote name='Aga&Czips']:o BOMBA!!!! :lol: Tez bym tak chciała... :roll: W dodatku bez toczka... 8) Oj, toczek :roll: dawne czasy :lol: A tak serio, to dłuugo z własnej nie przymuszonej woli w toczku jeździłam... teraz gdy zdarza mi się wsiadać na jakies UFO :evilbat: czyli wierzchowce po których nie wiadomo czego się spodziewać. ja tam mogłbym jeździć bez toczka... :roll: W sensie nie że tak dobrze jeżdzę tylko dlatego że nie lubię :wink: [quote name='szaraduszka'] To na zootechnice kroi sie żaby? :o Teraz to chyba już nie... :roll: choć nie wiem... za czasów mojej musi na żywca, żeby oglądać odruchy mięśniowe itp. :evilbat: Fujjjj :-? [quote name='szaraduszka'] A ja odkąd znów zaczęłam jeździć nie wiem czy iść na prawo czy na koniologię :wink: :roll: Zastanawiam się o jakiejś podyplomówce w kierunku koni... :roll: A Ty cio masz na myśli? (Swoją drogą to duuuża rozbierzność zainteresowań) Mam namyśli kierunek koński :wink: Wiesz żywienie rozmnażanie opieka i taki tam... Chociaż trudno mi by było zrezygnować z prawa :roll: -może o tym od dziecka :wink: Jednak myśle że może po prawie zrobie sobie kursik instruktorski :wink: [quote name='szaraduszka'] Konik jest pięknie umięśniony i ma piękny ruch :) Baldzo dziękuje za uznanie w Jego imieniu 8) (A tak w nawiasie to był i miał... latka robią swoje... choć na tej fotce latek nie widać :P ) E tam gadasz :P Mięśni i pęknego ruchu sie nie traci :wink: Znam 11-12 letnią kobyłke która ma rewelacyjny ruch 8) Quote
szaraduszka Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 On ma 16 i przeszłość... :evilbat: Kupiłam go jako pięciolatka po przejściach... Ruch nie jest już tak lekki i wydajny ale temperament wciąż ogromny :o i szybki jest rudy lis jeden 8) :lol: Quote
AgaCzips Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 To już wiem na jakim koniu jeździ się podczas Hubertusa :lol: Niedość że rudy stary do do tego szybki :wink: -wszystko się zgadza :lol: On ma 16 i przeszłość... :evilbat: No niech Ci będzie... :roll: :wink: Quote
szaraduszka Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Oj, Aga :lol: Kilka Hubertusow zaliczyłam... nigdy kity nie złapałam ale to z racji mojego charakterku i niechęci do pakowania się "trapaty"... Justas mial warunki idealne: szybki, zwinny i tego świetne przyśpieszenie... Ale nie lubię jeździć na lisy... zbiera się zgraja ludzi, którzy często jeździć nie potrafią ale ambicje... Ulubione zajęcie mojego świra :evilbat: Quote
AgaCzips Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Boski Poprostu BOSKI 8) To zdjęcia z okresy młodoście prawda? :roll: Na tej pierwszej fotce wyszedł wspaniale... a ta mocna szyja... :angel: nigdy kity nie złapałam ale to z racji mojego charakterku i niechęci do pakowania się "trapaty"... doskonale Cię rozumiem 8) Raz na hubertusie o mało nie zostałam stratowana... :roll: Laska która powinna dostać ,,twardego"konia dostała klacz xx... :roll: Jak szybko szła nie musze mówić... W dodatku wszytko odbywało sie na małej hali bo padał deszcz :-? Quote
szaraduszka Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 8) te zdjęcia są sprzed miesiąca :lol: A szyję tio ona ma... bo jest łykawcem... i pilnie ją trenuje od wielu lat :roll: Quote
AgaCzips Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 szaraduszka napisał(a):8) te zdjęcia są sprzed miesiąca :lol: A szyję tio ona ma... bo jest łykawcem... i pilnie ją trenuje od wielu lat :roll: Patrz, nieźle się trzyma jak na 16 latka 8) Quote
daga10011 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 nie moge uwierzyc ze on ma 16 lat :o ..jest przepiekny :oops: ...a co do jazdy bez toczka :lol: ...raz jechalam ( w toczku) po lesie i kon mi sie sploszyl :roll: ..i jak wyrabalam w galaz glowa to toczek mialam wrecz w poprzek na glowie :roll: ...ten toczek uratowal mi pewnie zycie.....a dwa lata temu wsiadlam po 3 letniej przerwie na konia-w nocy,konia nie znalam,bez toczka.....jechalam z wlascicielem koni-i stwierdzilam,ze taki spokojny :evilbat: ...zaminilismy sie :roll: ...kon zaczal wyczyniac cuda-w koncu sie sploszyl i wpadl w cwal-jak spadlam na asfalt na leb bez tego toczka-to mi zycie przed oczami przelecialo....mam zrobionego instruktora-a taka wpadka..i od tego czasu mam blokade-powinnam od razu wsiasc na niego jak sie pozbieralam... Quote
szaraduszka Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Oj daguś :nono: tak rozrabaić nie ładnie... i blokady jeszcze jakieś 0X Ja instruktora zrobić muszę wreszcie... :-? Koty tio mają dobrze, wysokości się nie boją i zawsze spadną na cztery łapy 8) Quote
Majka_Gizmo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 O jeny jakie piekne zdjecia konika :angel: , a kotecek wyglada jakby przybrał barwy maskujace :wink: :lol: Quote
szaraduszka Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Dawno w topiku nie było Hecuni :roll: I Plotki Ale jej strasznie trudno zrobić zdjęcie :roll: Quote
tajdzi Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Zawsze możesz Hecunie zmniejszyć i poszarzyć :) Nie bedzie widać różnicy ;) Quote
AgaCzips Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Śliczne psiaki i kociak :D http://img225.echo.cx/img225/9876/200505021040cj.jpg :iloveyou: Quote
AgaCzips Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Poprostu Jezioro Łabędzie- mówi o tym szczególnie 2 fotka :wink: Piekne zdjęcia :) Quote
gośku. Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Fotki oczywiśie śliczne :) A masz jakieś Draki szkraba..? Jak ma na imie Azjat? :oops: Quote
szaraduszka Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Nikt więcej nie chce docenić mojego łabędzia :evil: Drakunia i Furiunia małe (nie jest łatwo znaleźć takie zdjęcia, bo dawne czasy są głównie uwiecznione na papierze) Portrety Furii Quote
daga10011 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 sliczna beagielka o weimarce nie wspomne :D ..bo tyz sliczna :P ...masz piekne stadko szaraduszko i robisz przepiekne klimatyczne fotki Quote
daga10011 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 no i labedzia obejrzalam-sliczny :D ..a Heca to wilczarz????? :oops: a co do moich blokad :oops: ....zdarza sie....jak to sie mowi-jak spadniesz z konia-musisz od razu na niego wsiasc :oops: ..ale wybieram sie latem pojezdzic :D Quote
Recommended Posts