Basenji Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Szaraduszko, masz fajny awatarek. Wyszedł ci rogaty piechu. Zdrówko :lol: Quote
Justa Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Jak ja uwielbiam takie foty!!! Nie no koty masz niesamowite!!! :o Moghłabym dostac taka fotencję w maxymalnej rzdzielczości na maila ( bee107@op.pl ) ? One naprawde maja takie puchate i grube ogony, czy to tylko złudzenie? :o Szaraduszko, masz talent, wielki talent! :angel: Quote
szaraduszka Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 Nio tak, swój topik znalazłam na 2 stronie... :smhair2: Niedługo wkleję jakieś fotki. A chwilowo... natchniona końbinacjami tajdzi z podpisem (na zakoconym topiku)... też poskładałam zdjątka (pies do góry nogami to Aza jak sądzę)... i to mi wyszło... tajdzi fajniusie to kociątko 8) aż chciało się pobawić... jeśli przypadkiem podpisik by się spodobał... ale nie musi oczywiście :D ... ten zakręcony jaki teraz masz też jest fajniusi :lol: (Zakręcona jestem dzisiaj trochę :roll: 8) ) Quote
szaraduszka Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 Jeszcze nigdy nie było tylu kłopotów ze znalezieniem imienia dla psa... W końcu pozostaje imię z metryki - BALTAJ i to już wersja ostateczna! (Mówimy na niego Taj) Urósł... z Draką z Furią i moje ulubione... z Plotką Quote
daga10011 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 urosl :o :o :o i to nawet bardzo :lol: :lol: :lol: sliczne fotki..Taj to niezly olbrzymek :P Quote
gośku. Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 :o On zaraz przerośnie Drakunie :lol: DRakunia i Taj sa boscy!! Piekne psiska :) Ocyzwiscie reszta tez, ale ta 2 przypadl ami do guustu :) Quote
dbsst Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 :o o rany kto podmienil tego malutkiego misia na takiego duziego niedzwiedzia :o cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :D Quote
LAZY Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Nie będę chyba oryginalna jak powiem, ze on URÓSŁ! :o :lol: Quote
Justa Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 .:::Gosia:::. napisał(a)::o On zaraz przerośnie Drakunie :lol: On chyba JUŻ przerósł psicę!!! Przeciez to kuc jest a nie pies :lol: Z plotką wygląda rewelacyjnie i jak się uśmiecha! Wyjechany jest :D szaraduszko dziękuję za zdjęcie kociamberków :calus: Quote
szaraduszka Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 Justa, jeszcze nie przerósł... jeszcze :oops: A z ogonkami, to nie wiem o cio chodzi :hmmmm: one w razie potrzeby robią się puchate np. gdy do mnie biegną... napuszony ogonek w górę jak antenka :lol: to całkiem zwyczajne koty ze zwyczajnymi ogonkami :wink: Basenji miło, że podoba Ci się mój "diabelski" avatarek 8) Jest taki trochę w Twoim stylu :wink: Quote
szaraduszka Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 o! tajdzi się znalazła :D Mam na komputerku kilka rozjaśnionych wersji tego zdjęcia. Ale zostawiłam diabełka w ciemnościach 8) Rogate uszy, czerwone ślepia... podtrzymałam klimat :lol: Quote
szaraduszka Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 Draka się otrzepuje (ale widać, że jeszcze jest większa) Tu też jest Drakunia :lol: Koniec niedźwiadka na ten tydzień 8) co nie oznacza końca zdjęć... Quote
tajdzi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 jeju a co on ma w paszczy??? Chyba nie sąsiada??? :o Quote
szaraduszka Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 tajdzi :lol: tio szmaciana kosteczka jest... o taka... Tyle, że Baltaj jako pies z natury aportujący (w odróżnieniu od Drakuni :roll: ) wie jak się tą kosteczkę nosi, zamiast łapać za farfocle :lol: Quote
Weron_ciau Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 jaki on duży tzn ona :wow: dawno mnie tu nie było Quote
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 [quote name='tajdzi']A ja jeszcze pokombinowałam A to żeś wykombinowała :lol: :lol: :lol: Quote
tajdzi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 No nie mówcie, że nie nadaje się w sam raz? 8) Quote
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 tajdzi napisał(a):No nie mówcie, że nie nadaje się w sam raz? 8) W sam raz do czego? :o Quote
Recommended Posts