Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojej..wzbudzilas moje tesknoty :roll: ...Konie-to byla moja milosc wieksza niz psy swego czasu :oops: .Kiedys tez bede je miala-ale musze lokacje zmienic najpierw :roll: .Masz to o czym marze-gromadke psow i konie :oops: .Zazdroszcze :oops:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświatko zdjątko jest cudne :angel: :angel: :angel: jeśli masz więcej zdjęć tej pary, proszę wklej :modla:

Gosiu, tak jak pisałam, szare, czyli siwe przyjechały tylko w gości!

Kąpiel piaskowa

Tarzanie po trawie

Stęp

Kłus

Galop

Mój piękny złoty koń (tak nazywała się moja ukochana bajka, z serii "Poczytaj mi mamo (tato?)" i moja biedna musia musiała mi ją czytać... codziennie :roll: :lol: )

Posted

Wcale sie nie dziwie :)
A konik super extra :)
Ja może w weekend odwiedzę Wacusia i też pochwalę się zdjatkami :)

Więcej, więcej foteczek Szaraduszko :)

Posted

Przez całą niedzielę nikt nie postawił tu nawet literki więc czekałam...

A teraz dla odmiany coś rudego :lol: czyli małe zwierzątka z wielkim ogonem, na punkcie, których Drakunia ma świra 8)
Nic jej tak nie rusza, od saren odwołam, ptaszki są nieważne, ale wiewórki... :roll: dla nich jest skłonna nauczyć się wspinać po drzewach :o

Posted

wieworki :lol: jak bylam na obozie konnym hm z 6 lat temu to kolezanka miala ze soba oswojona wiewiorke - wtedy moglam poznac to zwierzata hm blizej :) byla niesamowita, latala po czlowieku jak durna, a pazurki miala dluugasne - uwielbiala coca-cole i mleczko :) slodziak...dziewczyna ja znalazla jak byla malutka i bezbronna, wiec zabrala do domu odchowala i wypuscila pod koniec obozu do lasu...a wlasciciele stajni sie nia opiekowali poki przychodzila do nich

Posted

Tresowane wiewióry
Agnes, przypomnij mi, żebym Cie zabrała do parku z Azą - tam są STADA wiewiórek
Przychodzą na zawołanie
Łaszą się
i dziękują za orzeszki ;)

Szaraduszko, no co taka cisza w eterze, co?

Posted

Dalma&Maja zapomnialas o zabkach :nono:
tajdzi toz ja warszawiak, to do parkow chodzem i wiewiorki widujem:) nawet mam sesje z Lazienek ale ciagle brak kasy na wywolanie kliszy, a to juz rok kiedy je robilam :(
Ale nie wiem jak jest z psem i parkami - z zalatwianiem sie itp :roll:

Posted

Ten golden z fotek które sa na 3-ciej stronie to mój Bafi :biggrina: Minęło juz sporo czasu ale ja dalej pamiętam jak psiaki się świetnie bawiły. Ja od niedawna jestem na dogomani i dopiero teraz zaczęłam przeglądać ten temat.
Foty są naprawdę świetne. :kciuki:

Posted

Heja Agnieszka...skoro znacie się z Szaraduszką to moze ja przekonasz, że Lazy i Tekila to spokojne psiaki, które nadają się na zabwe z jej wesołą gromadką :wink:

Posted

Lazy i Tekila to spokojne psiaki, które nadają się na zabwe z jej wesołą gromadką

Dokładnie, to tylko mój ma czasem dziwne odpały :oops: , szaraduszko, musisz sie z nami wybrać na spacerek, oj tak :P 8)

Posted

oj, nie dobla debest, jak można z weimarka takiego błazna robić? :roll: :lol:

Aga&Bafi miło Cię poznać, też pamiętam te gonitwy na śniegu 8) ale my się wtedy nie poznałyśmy :-? Nie obawiam się o Wasze psiaki a o moją wariatkę (wyjaśnienie - topik na behawior - bezpodstawny lęk przed innymi psami). Draka bardzo rzadko spotyka psa, z którym chce się tak bawić, jak wtedy z Bafim :evil:

[quote name='adda']Szaraduszka, jakie te Twoje zdjęcia są... hmmm... wyraźne :o

:hmmmm: Adda co masz na myśli?
Chodzi o te kwiatki?