daga10011 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 ojej..wzbudzilas moje tesknoty :roll: ...Konie-to byla moja milosc wieksza niz psy swego czasu :oops: .Kiedys tez bede je miala-ale musze lokacje zmienic najpierw :roll: .Masz to o czym marze-gromadke psow i konie :oops: .Zazdroszcze :oops: Quote
gośku. Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Jakei piękne konie!! Ten szary to też Twój ? Jak Ty masz fajnie... Koty, psy, konie i inne zwierzaki..to jest zycie... :D Quote
Justa Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Ło matko :o Jaki OGROMNY!!! :o :o :o Ale piękniutki, taki niedżwiedź ;) Quote
szaraduszka Posted April 16, 2005 Author Posted April 16, 2005 Poświatko zdjątko jest cudne :angel: :angel: :angel: jeśli masz więcej zdjęć tej pary, proszę wklej :modla: Gosiu, tak jak pisałam, szare, czyli siwe przyjechały tylko w gości! Kąpiel piaskowa Tarzanie po trawie Stęp Kłus Galop Mój piękny złoty koń (tak nazywała się moja ukochana bajka, z serii "Poczytaj mi mamo (tato?)" i moja biedna musia musiała mi ją czytać... codziennie :roll: :lol: ) Quote
tajdzi Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Wcale sie nie dziwie :) A konik super extra :) Ja może w weekend odwiedzę Wacusia i też pochwalę się zdjatkami :) Więcej, więcej foteczek Szaraduszko :) Quote
szaraduszka Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 Przez całą niedzielę nikt nie postawił tu nawet literki więc czekałam... A teraz dla odmiany coś rudego :lol: czyli małe zwierzątka z wielkim ogonem, na punkcie, których Drakunia ma świra 8) Nic jej tak nie rusza, od saren odwołam, ptaszki są nieważne, ale wiewórki... :roll: dla nich jest skłonna nauczyć się wspinać po drzewach :o Quote
tajdzi Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Kochana :haha: Dzięki za przypomnienie! Bo na nas czekaja wiewióry w parku trzeba się do nich wybrać z orzeszkami :) Siupel Quote
dbsst Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 qrcze ale piekne zdjecia cuuuudo :D a wiewiorka nie wiem czy moge mowic ale dobrze mi sie kojarzy bo mnie TZ mowi wiewiorka ;) Quote
Agnes Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 wieworki :lol: jak bylam na obozie konnym hm z 6 lat temu to kolezanka miala ze soba oswojona wiewiorke - wtedy moglam poznac to zwierzata hm blizej :) byla niesamowita, latala po czlowieku jak durna, a pazurki miala dluugasne - uwielbiala coca-cole i mleczko :) slodziak...dziewczyna ja znalazla jak byla malutka i bezbronna, wiec zabrala do domu odchowala i wypuscila pod koniec obozu do lasu...a wlasciciele stajni sie nia opiekowali poki przychodzila do nich Quote
tajdzi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Tresowane wiewióry Agnes, przypomnij mi, żebym Cie zabrała do parku z Azą - tam są STADA wiewiórek Przychodzą na zawołanie Łaszą się i dziękują za orzeszki ;) Szaraduszko, no co taka cisza w eterze, co? Quote
szaraduszka Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 W blasku poranka. Ja wstałam, koty poszły spać... Quote
Dalma&Maja Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Szaraduszko, zdjęcia są fantastyczne :angel: :angel: :angel: Psy, konie, koty, wiewiórki :angel: Quote
Agnes Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Dalma&Maja zapomnialas o zabkach :nono: tajdzi toz ja warszawiak, to do parkow chodzem i wiewiorki widujem:) nawet mam sesje z Lazienek ale ciagle brak kasy na wywolanie kliszy, a to juz rok kiedy je robilam :( Ale nie wiem jak jest z psem i parkami - z zalatwianiem sie itp :roll: Quote
szaraduszka Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 Wiosna!!! :angel: A to co Draka naprawdę myślała o pozowniu w kwiatkach... Quote
tajdzi Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 I tak dzielnie trwała :) Masz przekochaną sunię :) Nie dość, ze fotogeniczna, to jeszcze przekochana :D Quote
Inez Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ten golden z fotek które sa na 3-ciej stronie to mój Bafi :biggrina: Minęło juz sporo czasu ale ja dalej pamiętam jak psiaki się świetnie bawiły. Ja od niedawna jestem na dogomani i dopiero teraz zaczęłam przeglądać ten temat. Foty są naprawdę świetne. :kciuki: Quote
LAZY Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Heja Agnieszka...skoro znacie się z Szaraduszką to moze ja przekonasz, że Lazy i Tekila to spokojne psiaki, które nadają się na zabwe z jej wesołą gromadką :wink: Quote
dbsst Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 o ja jakie sliczne foty :D a to cos dla Ciebie szaraduszko :D ;) Quote
LAZY Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='dbsst']o ja jakie sliczne foty :D a to cos dla Ciebie szaraduszko :D ;) Buahahha...rewelacyjny strój codzienny... :lol: Quote
Inez Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Lazy i Tekila to spokojne psiaki, które nadają się na zabwe z jej wesołą gromadką Dokładnie, to tylko mój ma czasem dziwne odpały :oops: , szaraduszko, musisz sie z nami wybrać na spacerek, oj tak :P 8) Quote
adda Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Szaraduszka, jakie te Twoje zdjęcia są... hmmm... wyraźne :o Quote
szaraduszka Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 oj, nie dobla debest, jak można z weimarka takiego błazna robić? :roll: :lol: Aga&Bafi miło Cię poznać, też pamiętam te gonitwy na śniegu 8) ale my się wtedy nie poznałyśmy :-? Nie obawiam się o Wasze psiaki a o moją wariatkę (wyjaśnienie - topik na behawior - bezpodstawny lęk przed innymi psami). Draka bardzo rzadko spotyka psa, z którym chce się tak bawić, jak wtedy z Bafim :evil: [quote name='adda']Szaraduszka, jakie te Twoje zdjęcia są... hmmm... wyraźne :o :hmmmm: Adda co masz na myśli? Chodzi o te kwiatki? Quote
szaraduszka Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 Znów koty 8) Tio musi na weekend wystarczyć Nio dorzucę może coś... Koniec 8) Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 szaraduszko ale o co chodzi ja mam raczki tutaj ;) zdjecia rewelka bajkowe i niesamowite super kosa wypas na maxa Quote
Recommended Posts