Dalma&Maja Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Ja na wstępie chciałam powiedzieć, że się obrażam... :roll: Cały czas czatuję na nowe fotki i tak strasznie mi się podobają, że czasem nawet po kilka razy oglądam... booooskie, i ta cudna przyroda, ja kocham wszystkie zwierzęta więc ta galeria niesamowicie mi się podoba, a Ty Szaraduszko robisz powalające fotki! Ojj, nie podoba mi się to co piszesz... Oprócz domowych zwierzątek, wiejskie także są piękne, a te żaby... achh :D I ostatnie zdjęcie z wylegującymi się kotami mnie powaliło na kolana, piękne! Ja apeluję o: 1) więcej zdjęć!!!!! 2) nie wygadywanie bzdur, że nikt nie ogląda, tymbardziej jak się wie, że to nieprawda! Pozdrawiam serdecznie :wink: :angel: Quote
szaraduszka Posted April 6, 2005 Author Posted April 6, 2005 Porthole mam nadzieję, że nie piszesz o zdjęciu powyżej :roll: :wink: 8) :lol: z innej perspektywy Quote
Emisia Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 :lol: oczywiście to nie był komentarz do ostantniej fotki a kociaki też słodkie 8) Quote
Camara Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 szaraduszko, tylko proszę bez wydziwiania :cool1: wstawiać zdjęcia, bo oglądamy!!!! a że bez komentarza, to tylko dlatego, że mi mowę z podziwu i nieco z zazdrości odbiera :wink: :P Quote
szaraduszka Posted April 7, 2005 Author Posted April 7, 2005 Dobrze, dobrze 8) Komu po kilku dniach nieobecności chce się cofać ileś stron żeby sprawdzić co było? (mnie się chce ale jak tak w kilku topikach błądzę to godzinki lecą... :evil: ) Wciąż zakocona :lol: Quote
tajdzi Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 mrrrr mrrrrr A co z nowym nabytkiem? Jak stosunki - Drakusiowo - Azjatyckie?;) Quote
olekg89 Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 szaraduszko-te błekitne to samce w okresie godowym potem znów bedą brązowo-zielone :wink: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Jak słodko kociaki się wylegują :angel: A co do żab to te zdjęcia są ekstra, U mnie niestety teraz na drodze pełno żab rozjechanych ponieważ jest takie małe bajorko pośrodku rozjazdów ( :-? ) dróg i gdzie one się nie ruszą to idą pod koła :( Quote
Dalma&Maja Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Szaraduszko, mi się chcę cofać i tak też robię... :wink: Quote
szaraduszka Posted April 7, 2005 Author Posted April 7, 2005 dostałam w mailu... data smierci Papieza: 02.04.2005 - 2+4+2+5= 13 godzina smierci Papieza 21:37 - 2+1+3+7= 13 To jest 13 tydzień 2005 roku Pontyfikat trwał 26 lat i 5 m-cy - 2+6+5= 13 czyli 9301 dni -> 9+3+0+1= 13 Urodziny papieża: 18.05.1920 - 1+8+0+5+1+9+2+0=26(26:2=13) 13 maja - zamach na Jego życie Papież rocznikowo miał 85 lat -> 8+5=13 A teraz najważniejsze: Trzynasty to dzień objawień Maryjnych, której Jan Paweł II oddał całe swe życie. 13 to liczba Maryjna Na szczecińskich Jasnych Błoniach zaczyna się msza... śpiewy słyszę już w domu... ten jeden dzień... Świat wariuje... będzie inny niż wszystkie... nawet mnie udziela się Ten nastrój... to znaczy, że kolejne zdjęcia będą w sobotę... czas na ciszę... ['] Quote
szaraduszka Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 W różnych źródłach podają, że był 264 lub 265 Papieżem... jeśli 265 to znów 13 wychodzi! :niewiem: Jednak nie cisza... Klimat dzisiejszego dnia... nie biały za to w bieli... niebo czasem płacze... by Świat był piękniejszy... jak w Jego herbie... dlaczego wiem to dopiero od dziś? jeden z setek zapalonych... na Błoniach utworzyły świetlisty krzyż... Quote
dbsst Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 [quote name='"szaraduszka" [i']a to następny powód dla, którego nie ma zbyt wielu zdjęć... wylegiwaliśmy się w wiosennym słońcu! 8) a aparat nie zawsze był z nami :roll: Mam troszkę fotek ale jakoś mało na nich psów... Lubicie żaby? NIEBIESKIE! jeśli nie to i tak wkleję :lol: :modla: niesamowite i zabcie tez sa niesamowite :D Quote
Justa Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 http://img30.exs.cx/img30/2694/200504020375gp.jpg To ten maluch co niedowno się do Ciebie wprowadził? :lol: Sweeeeeet :angel: :angel: :angel: My kochamy Twoje fotecki, więc chcemy resztę ;) Quote
szaraduszka Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Widzę, że mój wczorajszy nastrój trochę Was przestraszył, bo odwiedzających wielu, komentarzy brak :roll: :lol: Tylko niezrażona debest nadrabiała zaległości 8) Więc ostatnie zdjęcie "nie na miejscu" i już zaczynam normalnie żyć "zadeptane życie" jeden z setek krokusów na Jasnych Błoniach, tam zbierali się ludzie przed pomnikiem Papieża... Hej, hej to znów ja - Bosar. Urosłem 8) Pilnowanie domu to na razie fajna zabawa 8) Próbuję skumplować się z kotem... Zbiórka przy kołeczku. Zobaczcie jaki jestem duży! (widzicie Plotkę?) To ja - niedźwiadek! :lol: Pani próbuje robić zdjęcia sarnom, mam czas żeby poodpoczywać 8) A oto i sarny 8) Jakość koszmarna ale ona taka śliczna :angel: Quote
LAZY Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Bidne krokusiki... :( A tak pięknie wygladał z nimi park. Niedzwiadek jest boski! Sarenka sliczna, a Plotka schowała się pod brzuchem Draki i Miska.. :wink: Quote
anetta Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Cudne :loveu: Ja ja chyba widze przed Bosarem, miedzy Draka, tak? :lol: , http://img106.exs.cx/img106/3452/200504020532ey.jpg niesamowite zdhjecie w promieniach zachodzacego slonca :D Sarenki sa piekniutkie :D Quote
malawaszka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Szaraduszka - nieźle musiałam sięwpatrzeć w to jedno zdjęcie żeby Płotkę dostrzec :lol: :angel: faajnie a misio jaki duży już :o niesamiwicie piękną ma maskę :klacz: cudny :P Quote
szaraduszka Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Zguba po kadrowaniu i rozjaśnianiu :lol: Quote
gośku. Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Szaraduszka, śliczne fotki..piękne!!! Można Ci zazdroscic (: To moze jesczze raz podlicyzsz ile masz swoich zwierzaków ? :D Quote
Emisia Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Śliczne fotki.....śliczne zwierzaki na ślicznych fotkach :) Quote
szaraduszka Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Nio dobrze, powtórka dla zgubionych w moim zwierzyńcu Plotka + Mesia + Furia + Pink + Justas + Beksa + Tetanos + Draka + Tofi + Heca + Gryzelda + Bawarka (koń znajomej ale u nas na stałe chyba już) + Matołek + Mała Mi + Bosar = 15 Quote
tajdzi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Szaraduszko, Ja nadal się piszę na zrobienie Wam wszystkim zdjęcia w komplecie ;) To byłoby nie lada doświadczenie i frajda :) Quote
Recommended Posts