tajdzi Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Szaraduszko!!!! Halooooo jesteś? Jak twoje stffforki? Tak cichutko i przez to smutne święta były :( Quote
daga10011 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 ja tak rzadko tu jestem i nie ma foteczek :( .Szaraduszka wyjechala ze stadkeim pewnie :( .Czekamy na foteczki :D Quote
tajdzi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Szaradusiu Gdzie jesteś? Gdzie twoje potfforki?? :cry: :cry: Quote
szaraduszka Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Informuję oficjalnie, że wróciłam 8) Oznacza to, że przez parę najbliższych tygodni będę na stałe siedziała w mieście, co za tym idzie, nie będzie aktualnych fotek ze wsi :-? i wogóle zbyt wielu fotek nie będzie, bo będę zajęta pisaniem pracy magisterskiej :roll: :lol: nie, nio serio! kiedyś trzeba :evilbat: A teraz do aktualności... 1. uprzedzałam, że wyjeżdżam 2. debest dziękujemy za jajeczne Jajeczko 3. daga miło, że Ci się tu podoba 4. tajdzi, rzekoma bliźniaczka Loni jest miksem dachowca z persem 8) stadko wycałowane (z kozami i krówką) 5. Agnes... zdjęcia wysłane 6. oczywiście wszystkie zwierzaczki na karteczce są moje! 7. (fajna cyfra) Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia i miłe słowa! :hmmmm: żeby o niczym nie zapomnieć... niedźwiadek nazywa się Bosar - stalowe szczęki, śmiertelny chwyt :evilbat: ale na szczęście na razie jest miłym pluszaczkiem a to następny powód dla, którego nie ma zbyt wielu zdjęć... wylegiwaliśmy się w wiosennym słońcu! 8) a aparat nie zawsze był z nami :roll: Mam troszkę fotek ale jakoś mało na nich psów... Lubicie żaby? NIEBIESKIE! jeśli nie to i tak wkleję :lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 hahaha no nie mogę jakie lenistwo bije z tych fotek :lol: :angel: czaderskie :klacz: a niebieska żaba też do góry kołami??? :lol: Quote
szaraduszka Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 :hmmmm: nio nie... żaby były baaardzo zajęte :oops: dbały o przetrwanie gatunku! (ale to może jutro... a teraz dobranoc, człowiek po takim leniuchowaniu wraca strasznie zmęczony :roll: :lol: ) Quote
malawaszka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 puk puk a gdzie obiecane niebieskie żaby w niedwuznacznych sytuacjach??? :lol: Quote
szaraduszka Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Brak zwiedzających, brak nowości w galerii! Jak wkleję żaby to nikt nie raczy cofnąć się żeby zobaczyć fotek, które wkleiłam wczoraj :roll: Tak więc żaby czekają, na pobudkę widzów 8) :hmmmm: malawaszko TY jedna jesteś wiernym widzem... wkleję więc wyniki polowania na żurawie (strasznie płochliwe bestie, bliżej się podejść nie dało :roll: ) Quote
malawaszka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 [quote name='szaraduszka']:hmmmm: malawaszko TY jedna jesteś wiernym widzem bo te Twoje zdjęcia przenoszą mnie w jakiś zupełnie inny świat - uwielbiam przyrodę - a naTwoich fotach przyroda jest piękna, prawdziwa i spokojna :lilangel: i te piękne psiaki, konie i cały inwentarz - ja mam duszę wieśniaczki uwięzioną w betonowych blokach i oglądanie takich zdjęć to miód na moje serce :fadein: :oops: NO i HALO!!!! proszę tu oglądać szybciutko fotecki bo na te żaby czekam 8) Quote
tajdzi Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 [quote name='szaraduszka'] :hmmmm: malawaszko TY jedna jesteś wiernym widzem... Ewidentnie się obrażam :( :evil: Quote
Weron_ciau Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 http://img207.exs.cx/img207/6659/200503281136id.jpg Szaraduszka ale opalanie o ja nei moge! Quote
Agnes Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 ja tez chcialam zobaczyc zabki :cry: plosiem :puppydog: Quote
souris Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Ja czatuję zawsze na foteczki, też się obrazę :wink: No , to będą żabki czy nie ? :D Quote
zaba14 Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 szaraduszka ja nie zawsze komentuje, ale zdjecia oglądam z dużą fascyncją są naprawde piękne.. a na żabki nie moge sie doczekac :lol: Quote
anetta Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 :multi: :multi: :multi: Leniuchowanie pelnym wypasem :lol: :lol: Zaba, zaba, zaba :D chcemy zabe :angel: Quote
LAZY Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Ja tez ogladam!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ehhh....szczecinianka i mnie nie docenia...wrrrrr....a my tez mamy zabe!! Na spacerze ja widzielismy i mamy fotke w temacie "Hej szczecin" :wink: Wstawiaj swoje bo pubvlika Ci ucieknie...hihihi... :wink: Quote
szaraduszka Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 Dobrze, dobrze... ale czasem Was nie ma. Potem zjawiacie się hurtowo 8) Kto by pomyślał, że tak lubicie żaby :lol: Nie wiem jak się zwą. Taką barwę przyjmują chyba na czas godowy. Jak widać na zdjęciach są dość zróżnicowane... na niekórych widać w wodzie jajeczka - skrzek, co świadczy, że poważnie podeszły do tematu :lol: Ale będzie duuużo, bo nie mogłam wybrać... tzn. te już są wybrane :roll: Tak to wygląda z daleka Potem wszystkie znikają, trzeba posiedzić sobie na brzegu... A potem jest ich coraz więcej KONIEC 8) Quote
malawaszka Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 :klacz: eekstra :angel: ale myślałam że to takie bardzo całkiem niebieskie żaby będą :lol: :wink: ale tańce godowe zarąbiste - ja sobie chyba taki aparat w końcu sprawię :oops: Quote
zaba14 Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 oo.. ale super fotaski.. ;) też myślałam, że bedą bardzo niebieskie :lol: Quote
szaraduszka Posted April 6, 2005 Author Posted April 6, 2005 Bardziej niebieskie to może w tropikach, a tu Polskę mamy :roll: ... w tym szarym świecie to one są bardzo niebieskie! 8) ta nie jest niebieska? błękitna? a że nie wszystkie :niewiem: im to jakoś nie przeszkadzało :lol: Quote
tajdzi Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 One z zimna po prostu są takie szarawe 8) :lol: Quote
malawaszka Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 tak zsiniały bo krew im odpłynęła do innych narządów :evilbat: :lol: Quote
tajdzi Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 malawaszka napisał(a):tak zsiniały bo krew im odpłynęła do innych narządów :evilbat: :lol: :nono: :grins: :lol: Quote
LAZY Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 malawaszka napisał(a):tak zsiniały bo krew im odpłynęła do innych narządów :evilbat: :lol: Buahahahaha... Quote
tajdzi Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Aaaaa I chciałam poinformować, że dziś już 2 razy tu byłam :evilbat: Quote
Recommended Posts