Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio tak zwyczajnie :)

W nocy kocia sesja plenerowa... rano niespodzianka... i do domku na wieś... wracam 4 kwietnia z porcją nowych fotek. Nio i niedźwiadek zapewne będzie miał już 100% imię, bo na razie każdy woła go inaczej :)

Posted

Jaki on jest cudny...te jego piegi na puszczku... :loveu: Moglabym caly czas go podziwiac... :D
A co do tego wchodzenia i pukania do drzwi to szczeka mi normalnie opadla..

Posted

Choć drzewa jeszcze bez liści i trawa wciąż sucha... słońce oznajmia, że przyszła WIOSNA :angel:

Niedzielny poranek, jeszcze chłód, ale słoneczko już przyświeca... psy wylegują się na podwórzu... a tuż za płotem szaleją koty...

Zrobiłam tylko kilka zdjęć (bo karta zajęta była przez niedźwiadka) ale długo przyglądałam się kocim harcom. Szaleńcza szybkość, wspinaczki po drzewach, polowania w trawie i wylegiwanie się w słońcu...

WIOSNA :angel:

Na początek rudzielec - młody kocurek, który przyszedł do nas w gości. Nie wiem skąd się wziął, nie jest zbyt oswojony ale pięknie bawił się z moimi kociambrami (choć kotki są po sterylizcji)

Były dla mnie za szybkie

Tetanos

Mała Mi

Gryzelda

Born to be wild...

Jeszcze raz Tetanos... uwielbiam to zdjęcie

Pink, zgubił mi się w świetle poranka, odnalazł o zachodzie słońca

A zachód też był piękny...

wet - Janina Kazimierczak (leczy nasze zwierzaki od conajmniej 15 lat)

Posted

[quote name='szaraduszka']
Na początek rudzielec - młody kocurek, który przyszedł do nas w gości. Nie wiem skąd się wziął, nie jest zbyt oswojony ale pięknie bawił się z moimi kociambrami (choć kotki są po sterylizcji)

No faktycznie piekne Ty te rudzielce znajdujesz, albo one Ciebie :P :D :P . Chyba ja się zacznę bardziej po kątach rozglądać, wiosna idzie może też sobie takiego znajdę :P .

:( A reszty zdjęć nie widzę :( !!!

Posted

Beatko spróbuj odświeżyć stronę lub bezpośrednio w miejscu zdjęcia kliknąć drugim przyciskiem myszy i "pokaż obraz". U mnie to zazwyczaj działa. A dziś zdjęcia ładnie i szybko mi się ładowały na serwer więc powinno być ok.

Posted

Ja też tak mam

Po zachodzie - dziura :(

Ale zdjecia piękne

I nawet znalazłam moją Lonię ;) na nich...Teraz już wiem, co robi jak mnie w domu nie ma ;)

Wesołych świąt!!!!!!

Posted

wszystkie są cudne - przecudne i już wiem, że NIE MA SZANS żebym na wsi kotów nie miała :angel: MUSZĄ BYĆ i widzę że to jednak duuużo więcej niż kot trzymany tylko w mieszkaniu - jak widać, że one ŻYJA na maxa :angel: polowania, podchody, pozy, skoki - ohhhhhh zakochałam się na zabój

Posted

ja tez nie widze :( moze za duzo dogomaniakow chce zobaczyc zdjatka teraz w tym czasie? ;) mysle, ze rano juz bedzie ok - oby, bo chce zobaczyc kotowate :evil: :wink: