malawaszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 aahaha no tak - taka piłka to nie byle co!!! poważny przeciwnik :lol: to w ramach przygotowań do przyszłego pożerania obcych :wink: Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 nie moge niedzwiedz i pilka = cuuuudo :D jak to ostatnie przed swietami Quote
szaraduszka Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Nio tak zwyczajnie :) W nocy kocia sesja plenerowa... rano niespodzianka... i do domku na wieś... wracam 4 kwietnia z porcją nowych fotek. Nio i niedźwiadek zapewne będzie miał już 100% imię, bo na razie każdy woła go inaczej :) Quote
malawaszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 i pewnie będzie ze dwa razy większy :wink: Quote
anetta Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Jaki on jest cudny...te jego piegi na puszczku... :loveu: Moglabym caly czas go podziwiac... :D A co do tego wchodzenia i pukania do drzwi to szczeka mi normalnie opadla.. Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 jak ja nie lubie jak dogomanie wszyscy zostawiaja :( Quote
LAZY Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Bosze szaraduszko on jest wspaniały poprostu!!!!!!!!!!!!!!! A powiedz mi proszę do jakeigo weta w Szczecine chodzisz, ze taki zaufany? Quote
szaraduszka Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Choć drzewa jeszcze bez liści i trawa wciąż sucha... słońce oznajmia, że przyszła WIOSNA :angel: Niedzielny poranek, jeszcze chłód, ale słoneczko już przyświeca... psy wylegują się na podwórzu... a tuż za płotem szaleją koty... Zrobiłam tylko kilka zdjęć (bo karta zajęta była przez niedźwiadka) ale długo przyglądałam się kocim harcom. Szaleńcza szybkość, wspinaczki po drzewach, polowania w trawie i wylegiwanie się w słońcu... WIOSNA :angel: Na początek rudzielec - młody kocurek, który przyszedł do nas w gości. Nie wiem skąd się wziął, nie jest zbyt oswojony ale pięknie bawił się z moimi kociambrami (choć kotki są po sterylizcji) Były dla mnie za szybkie Tetanos Mała Mi Gryzelda Born to be wild... Jeszcze raz Tetanos... uwielbiam to zdjęcie Pink, zgubił mi się w świetle poranka, odnalazł o zachodzie słońca A zachód też był piękny... wet - Janina Kazimierczak (leczy nasze zwierzaki od conajmniej 15 lat) Quote
Justa Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Albo walki psów, albo walki kotów z psami albo waolki kotów ja z Wami nie mogę :lol: 8) Dzwonie do TOZ-u :lol: :wink: Śliczne kotkiiiii!!! Quote
Poświata Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='szaraduszka'] Na początek rudzielec - młody kocurek, który przyszedł do nas w gości. Nie wiem skąd się wziął, nie jest zbyt oswojony ale pięknie bawił się z moimi kociambrami (choć kotki są po sterylizcji) No faktycznie piekne Ty te rudzielce znajdujesz, albo one Ciebie :P :D :P . Chyba ja się zacznę bardziej po kątach rozglądać, wiosna idzie może też sobie takiego znajdę :P . :( A reszty zdjęć nie widzę :( !!! Quote
Poświata Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 To ja się domyślam :evil: . Ale ja chcę widzieć, a nie tracić . Zachód słońca widzę, a środek jak ta czarna dziura :evilbat: . Quote
szaraduszka Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Beatko spróbuj odświeżyć stronę lub bezpośrednio w miejscu zdjęcia kliknąć drugim przyciskiem myszy i "pokaż obraz". U mnie to zazwyczaj działa. A dziś zdjęcia ładnie i szybko mi się ładowały na serwer więc powinno być ok. Quote
tajdzi Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ja też tak mam Po zachodzie - dziura :( Ale zdjecia piękne I nawet znalazłam moją Lonię ;) na nich...Teraz już wiem, co robi jak mnie w domu nie ma ;) Wesołych świąt!!!!!! Quote
malawaszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 wszystkie są cudne - przecudne i już wiem, że NIE MA SZANS żebym na wsi kotów nie miała :angel: MUSZĄ BYĆ i widzę że to jednak duuużo więcej niż kot trzymany tylko w mieszkaniu - jak widać, że one ŻYJA na maxa :angel: polowania, podchody, pozy, skoki - ohhhhhh zakochałam się na zabój Quote
szaraduszka Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 tajdzi po zachodzie słońca jest noc! :lol: Quote
tajdzi Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Cha cha cha ;) no to już sie domyślam, co jest na zdjeciach ;) Quote
szaraduszka Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 [quote name='tajdzi'] Po zachodzie - dziura :( Zachód jest ostatnim zdjęciem. :niewiem: dlaczego nie widać tych w środku :evil: Quote
Agnes Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 ja tez nie widze :( moze za duzo dogomaniakow chce zobaczyc zdjatka teraz w tym czasie? ;) mysle, ze rano juz bedzie ok - oby, bo chce zobaczyc kotowate :evil: :wink: Quote
malawaszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 HA! HA! To ja Wam zabieram cały widok i się nim SAMA napawam Quote
LAZY Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='malawaszka']HA! HA! To ja Wam zabieram cały widok i się nim SAMA napawam Wiedźma! :evil: :wink: Quote
Recommended Posts