tajdzi Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 dbsst napisał(a):tajdzi napisał(a):dbsst napisał(a):qrcze azjaty sa pikne i wielkie i cudowne i niedzwiedziowate a ten azjata najpiekniejszy z azjatow jest :D Daga Gratulkuje juz pedze na Twoj topik ;) No własnie jesteś kochana Debest ;) slyszeliscie JA jestem KOCHANA ha :wink: Jakbyś o tym nie wiedziała :roll: 8) :lol: Quote
dbsst Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 tajdzi napisał(a):dbsst napisał(a):tajdzi napisał(a):dbsst napisał(a):qrcze azjaty sa pikne i wielkie i cudowne i niedzwiedziowate a ten azjata najpiekniejszy z azjatow jest :D Daga Gratulkuje juz pedze na Twoj topik ;) No własnie jesteś kochana Debest ;) slyszeliscie JA jestem KOCHANA ha :wink: Jakbyś o tym nie wiedziała :roll: 8) :lol: hihihi dziex 8) :oops: Quote
szaraduszka Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 A się dziewczynki rozgadały :lol: Tajdzi już pisałam, że poranki spędzam na uczelni :onfire: a serio wolałabym z niedźwiadkiem. W dodatku czekasz na nowe fotki a, że zdjątko ze szmacianą kosteczką jest najpiękniejsze na świecie to nikt nie powiedział :evil: powinnam się obrazić :roll: :lol: Z serii "Mój pierwszy raz"... Moja pierwsza, prawdziwa, KOŚĆ Quote
tajdzi Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Kość? to przecież noga czyjaś :roll: Marudka nasza Szaraduszka ;) Jakby nie były piętkne zdjecia, to byśmy nie dziamgali o więcej ;) Quote
Pasavera Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 :o to nie kość . . . to kawał gnata :lol: Cudaśny :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
szaraduszka Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 :hmmmm: o cio chodzi? kostka cielęca. Wszystkie, poza jamniczkiem, się na takich kosteczkach wychowywały 8) Co do czyjeś nogi... tak to już chyba jest :evil: życie jest brutalne Quote
malawaszka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 ojjj cudnie ma umaszczony ten pysio :angel: a fotki słodziakowe - niewinne minki przy ogryzaniu taaaakiego gnata :fadein: :angel: Quote
Dalma&Maja Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 On jest niesamowity! :angel: Świetny mały niedźwiadek. :D Czekam na kolejne serie całej pieskiej drużyny! :D Quote
dbsst Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 http://i152.exs.cx/img152/6539/20050320054crop3nl.jpg ni no nier moge jak ja kce sie poprzytulac do tej mordziatki Quote
gośku. Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 No nei...ale z emnie gapa :P Nie wlazlam na ten topic i nieiwem co sie dizeje :) ALe juz wiem ;) bardoz cI dratuluje kolejnego psiak, jerst slodki, slicnzy i wogle :) jak ja Ci zazdrosze ze mzoesz miec tyle zwierzakow... Mam nadizeje z ewyrosnie na ieknego psiaka i zawsz ebedizez zdrowiutki :) Czekam na kolejne foty.pa Quote
Basenji Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 i zapraszamy do zerknięcia na strony serialowe! http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20736&postdays=0&postorder=asc&start=480 Zdrówko :lol: Quote
szaraduszka Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 Basenji bardzo dziękujemy za życzenia. Na stronki serialu wpadnę i owszem, w ramach rozejmu, z życzeniami 8) Czekam wciąż na oświadczenie (każdy szanujący się reżyser pracujący ze zwierzętami informuje widzów, że żadnemu ze zwierzaków nie stała się krzywda podczas kręcenia zdjęć) 8) Zwrówko :lol: A wracając do tematu... Jeśli pamiętacie jeszcze moje fotki z zabaw z braciszkiem, to zapewne pamiętacie, że w sobotę była jeszcze zima. Moi nowi państwo jadąc po mnie trafili na kilka śnieżyc :o . W niedzielę natomiast była wiosna... ciepełko, słoneczko, śpiew ptaków... to wszystko wprawiło nas w dobry humor i zachęcało do spędzania czasu na powietrzu... To pierwsza (znów z serii "mój pierwszy raz") fotka na której jestem w większym gronie Większość czasu spędzałem jednak z Plotką Z moim Panem... lubię chodzić za Nim krok w krok :lol: A tu pierwsze (znów :lol: ) zdjęcia do rodzinnego albumu :P (mnie oczywiście na zdjęciach nie ma, bo ktoś musi je robić :roll: z psami więc moja musia) Quote
dbsst Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 rany jakie bajeranckie foty http://img44.exs.cx/img44/1671/200503200933mq.jpg :angel: :angel: :angel: :buzi: dla rodzicow :D Quote
LAZY Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Sliczne te Twoje stadko!! Szczerze zazdroszcze!!!!! Ehh...i przyznaje sie bez bicia ze chętnie ukradłabym kazdego futrzaka... :oops: Quote
LAZY Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 dbsst napisał(a):to zlodziji jest juz dwoch ;) We dwoje mamy większe szanse! :evilbat: Quote
dbsst Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):to zlodziji jest juz dwoch ;) We dwoje mamy większe szanse! :evilbat: hahaha na bojke ktory dla Ciebie a ktory dla mnie ;) Quote
LAZY Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):to zlodziji jest juz dwoch ;) We dwoje mamy większe szanse! :evilbat: hahaha na bojke ktory dla Ciebie a ktory dla mnie ;) Bez obaw jakos sie podzielimy....hhihi...zawsze mozemy losowanie zrobic... :wink: Quote
szaraduszka Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 :nono: Niedźwiadek już stróżuje i broni nas przed własnym odbiciem w oknie (wieczorową porą) 8) Quote
LAZY Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Dobla, dobla....my już z misiaczkiem zagadamy jak należy! :evilbat: Quote
dbsst Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 hihihi jak troche podrosnie to puscimy mu dwie misski Lazy i Szpile i jest nasz :evilbat: hahahhaa Quote
LAZY Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 dbsst napisał(a):hihihi jak troche podrosnie to puscimy mu dwie misski Lazy i Szpile i jest nasz :evilbat: hahahhaa Ha! I to jest pomysł! :lol: Quote
dbsst Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 hahaha no i Azjata jest nasz i co Ty na to szaraduszko nie mow ze sie nie bujnie w takich towarach :lol: Quote
szaraduszka Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 Obawiam się dziewczynki, że jak niedźwiadek podrośnie, to miski bez cieczki będą przekąską :evilbat: Te psy ponoć bardzo źle reagują na obce psy, szczególnie na własnym terenie... będziemy go od małego socjalizować... ale jak nam się to uda :niewiem: Niedźwiadki są piękne ... i niebezpieczne :-? Quote
malawaszka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 no to Szaraduszko trzymam :kciuki: żeby Wam się udało malucha dobrze wychować :D a fotka rodzinna z Mamcią prześliczna - niesamowite że one tak siedziały grzecznie :angel: Quote
Recommended Posts