malawaszka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 3, 4, i 5 a z tych trzech to już nie wiem :oops: :fadein: boskie są Quote
Basenji Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ale imponujące pozy. Fajne fotki. Zdrówko :lol: Quote
Weron_ciau Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 I ten beagle boskie zdjecie i psiak piekny Quote
tajdzi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Jeżeli na jakiś kalendarz/fotoalbum, to w całej krasie najpiękniej przentuje się na zdjeciu 3... A jeżeli hobbystycznie/domowo, to 1 :lol: ciudne Quote
pepsi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 A ja dopiero dziś obejrzałam Twoją galerię i jestem zachwycona. Twój inwentarz jest powalający, zazdraszczam strasznie :wink: tej ilości sierściuchów :D U Ciebie trochę jak w tej piosence..... ten kudłaty, ten łaciaty kochają się jak wariaty.....bo ze zdjęć wynika, że wszyscy żyją w symbiozie. Czekam na następne zdjęcia :D Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Piękne fotki jak zwykle! Szaraduszko gdzie są te przeszkody? Bo to nie jest wybieg na Osowie prawda? Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 fenomenalne sa te Twoje zdjecia jak Ty to robisz Quote
szaraduszka Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 LAZY to jest wybieg na pętli "trójki". dbsst zauważ, że na większości zdjęć jest tylko Draka... powód jest baaardzo prosty! jest z natury flegmatykiem, na przeszkody biegnie kłusikiem, posiedzi sobie na szczycie... pomyśli... Furia w tym czasie pokona przeszkodę kilka razy i na zdjęciach jej nie ma :-? A skoki... komenda "zostań" przed przeszkodą, a ja idę na drugą stronę, ustawiam aparat, łapię ostrość i "przeszkoda"! A do czego zdjęcie? Wyślę znów do jakiejś psiej gazety na konkurs, tylko nie mogę się zdecydować, które wybrać :roll: Muszę wybrać coś z serii z kociambrem... i chcę coś z niebem... Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 hahaha ja na komende probuje i co i kikut lapie hahahah ale moze kiedys zrobie zdjecie cud ;) Quote
tajdzi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 No nie :) Weimar flegmatykiem? żeby tylko inne pieski nie usłyszały :) A jak kociambrowe - to chyba tylko to, co masz w podpisie? ciudne jest Quote
malawaszka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 buuuahaha Tajdzi nie mogę z tej emotki - popłakałam się ze śmiechu :lol: Quote
AgaCzips Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Fotki rewelka :D Draka jest poprostu fantstyczny :D Quote
szaraduszka Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 A teraz mam pytanie... Bawię się w robienie zdjęć ale też w ich obróbkę (bardzo nieudolnie jeszcze niestety)... Wklejam zdjęcie i jego lustrzane odbicie. Jak odbieracie te zdjęcia? Czy to ważne w którą stronę jest odwrócone? Które lepsze? 2. 1. Wprowadzam małe zmiany czekam na dalsze opinie. Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Chyba pierwsze lepsze...ale kude sama nie wiem :-? Quote
malawaszka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 noo - dla mnie też pierwsze ale nie wiem czemu - tak na pierwszy rzut oka lepiej się ogląda :wink: Quote
szaraduszka Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Tio mam problem :hmmmm: bo ja wolę to drugie... jakoś wolę na białej plamie śniegu zaczynać niż kończyć :niewiem: Dla zakoconych Quote
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Szaraduszko, Powiedz - to pierwsze było oryginalne? Mnie też jakoś bardziej pasuje, ale nie wiem czemu kolorki zmienione są? Czy to kwestia złudzenia optycznego??? A masz kociambra takiego jak moja Lońka :) Quote
gośku. Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 ojojojo!!! :o jakie piękne nowe zdjęcvia doszły 8) :D Quote
szaraduszka Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 tajdzi nic nie zmieniałam tylko zrobiłam lustrzane odbicie. Pierwsze jest prawdziwe, ale niesamowite jest jak inne się te zdjęcia wydają :hmmmm: Quote
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 A to ostatnie Szaraduszko, powinnaś dać do kociego kalendarza. No właśnie to niesamowite jest Wszyscy "poczuliśmy", że pierwsze zdjecie jest tym oryginalnym. A zastanawiałam się, czy go troszkę nie rozjaśniłaś? Bo to niesamowite, że niby to samo, a wydaje się, jakby światło padało inaczej... Quote
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 A ja pozwoliłam sobie tylko leciutko przyciąć i zwiększyć głębię kolorków...Ale nie miałam programu (mam w domku)...co o tym sądzisz? Quote
gośku. Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Jakei sliczne!! ale troche ich malo :evil: :cry: Quote
Recommended Posts