Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dopiero dziś obejrzałam Twoją galerię i jestem zachwycona. Twój inwentarz jest powalający, zazdraszczam strasznie :wink: tej ilości sierściuchów :D U Ciebie trochę jak w tej piosence..... ten kudłaty, ten łaciaty kochają się jak wariaty.....bo ze zdjęć wynika, że wszyscy żyją w symbiozie.

Czekam na następne zdjęcia :D

Posted

LAZY to jest wybieg na pętli "trójki".

dbsst zauważ, że na większości zdjęć jest tylko Draka... powód jest baaardzo prosty! jest z natury flegmatykiem, na przeszkody biegnie kłusikiem, posiedzi sobie na szczycie... pomyśli... Furia w tym czasie pokona przeszkodę kilka razy i na zdjęciach jej nie ma :-?

A skoki... komenda "zostań" przed przeszkodą, a ja idę na drugą stronę, ustawiam aparat, łapię ostrość i "przeszkoda"!

A do czego zdjęcie? Wyślę znów do jakiejś psiej gazety na konkurs, tylko nie mogę się zdecydować, które wybrać :roll: Muszę wybrać coś z serii z kociambrem... i chcę coś z niebem...

Posted

A teraz mam pytanie...
Bawię się w robienie zdjęć ale też w ich obróbkę (bardzo nieudolnie jeszcze niestety)...

Wklejam zdjęcie i jego lustrzane odbicie.
Jak odbieracie te zdjęcia? Czy to ważne w którą stronę jest odwrócone? Które lepsze?

2.

1.

Wprowadzam małe zmiany czekam na dalsze opinie.

Posted

Szaraduszko,
Powiedz - to pierwsze było oryginalne? Mnie też jakoś bardziej pasuje, ale nie wiem czemu kolorki zmienione są? Czy to kwestia złudzenia optycznego???

A masz kociambra takiego jak moja Lońka :)

Posted

A to ostatnie Szaraduszko, powinnaś dać do kociego kalendarza.
No właśnie to niesamowite jest
Wszyscy "poczuliśmy", że pierwsze zdjecie jest tym oryginalnym.
A zastanawiałam się, czy go troszkę nie rozjaśniłaś?
Bo to niesamowite, że niby to samo, a wydaje się, jakby światło padało inaczej...