szaraduszka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Nadzieja... na przyszłość oczywiście :eviltong: Widok na pastwisku niezwykły... konie śpią na leżąco tylko gdy czują się bardzo bezpiecznie Chwile ulotne Quote
szaraduszka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 I "obciachowa" szaraduszka w kasku :razz: i to już koniec!!! działu III :eviltong: ale na dział IV musicie zasłużyć :mad:, bo straszna tu cisza :-( więc i ja :scared: Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 WOW!!!! Szaraduszko jakie skoki :mdleje: :multi::loveu: pięknie to wygląda pięknie :klacz: dział IV to kozuchy???? :cool3: Quote
kate_m. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Te skoki w obciachowym kasku naprawdę robią wrażenie! Czekam z niecierpliwością na dział numer IV :razz: Quote
twiggy Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 szaraduszka napisał(a):I "obciachowa" szaraduszka w kasku :razz: http://img81.imageshack.us/img81/8450/p1030375zmqe2.jpg szaraduszko-pieNknie!!! Oddałabym ino więcej wodzy przy skoku.Łapki nieco bardziej do przodu.Ale kuniczka podwozie pięknie składa! Tak! mNiodzio! :loveu: Quote
LAZY Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No, no ależ jesteście wysportowani (Ty i koń oczywiście). Konie na tle tęczy piękne! zasłużyłam na dział IV? Quote
szaraduszka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 twiggy napisał(a):Oddałabym ino więcej wodzy przy skoku. Pracujemy nad tym. Słoneczka kochane, oczywiście, że zasłużyłyście na dział IV... tylko Ci co ich nie ma :angryy: potem będą chcieli wpasć na gotowe :mad: Quote
anetta Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ja jestem :cool3: :evil_lol: Przez niedziałające dogo troche sobie odpuściłam, na razie wróciłam. Skok jest imponujący. Quote
AgaCzips Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ja cały czas zaglądam:cool3::cool3::cool3: tylko nie piszę, bo non stop się muszę powtarzać:eviltong: Wspaniałe zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Kobyłka(?) świetnie się składa,pozazdrościć konia:cool3: Quote
baskomaniak Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Byłem ostatnio na wystawie w Bydgoszczy, która odbywała się w Leśnym Parku Kultury i Wypoczynku. Było tam wiele różnych atrakcji, ale jedna szczególnie przyciągnęła moją uwagę ;) Od razu sobie pomyślałem, że zrobię foty i przybiegnę z nimi do Szaraduszkowego topiku :razz: :smile: Quote
szaraduszka Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Baskomaniaczku foteczki bardzo sympatyczne, konie zawsze przyciągają moje spojrzenia :evil_lol: Dział IV będzie nocą (jeśli znów mi net na spacer nie pójdzie). A teraz zanim wiosna odejdzie... Quote
baskomaniak Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='szaraduszka']Baskomaniaczku foteczki bardzo sympatyczne, konie zawsze przyciągają moje spojrzenia :evil_lol:... Wiedziałem, wiedziałem Quote
_AnnaM_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No,to nie wpadłam jeszcze na gotowe bo nie ma działu IV :lol: Wszystkie fotki PIĘKNE ! A propos postu 2470-niestety nie o taki kask mi chodziło :shake:, i w tym właśnie sedno sprawy. Toczek jest w moim przypadku tylko ozdobnym kapelusikiem-ja musiałabym mieć pełny kask na cały łeb(czasami jeżdżą w takich na nartach) Nie spadłam nigdy z konia ale raz niewiele brakowało(za duża przerwa w treningach) więc trzeba zawsze wziąć to pod uwagę(a główki już nie mam w całości :evil_lol: )Zagłądam zawsze ale mało piszę bo wzięłam się za wiosenny remanent gigant w mieszkaniu,więc ogólnie możesz mieć świadomość,że widzę wszystko.No i muszę też zagłądać na te bidy niektóre co śledzę ich losy bo spać w nocy to nie daje. Quote
szaraduszka Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Haha, masz farta ze zdążeniem przed działem IV... już prawie był ale net mi wariuje i gdy napisałam posta nie zdołałam go opublikować :angryy: Quote
szaraduszka Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Dobrkowski zwierzyniec dział IV - kozy sztuk 14 (chyba :roll:) zbiorowo koziołek, co był w gościach i już pojechał portrecik Uszatka takie sobie ujęcie podprzyczepowe Quote
baskomaniak Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A będzie Mleczko i Kopytko? Mleczka, to nie poznam, ale Kopytko po białej skarpetce na łapce już szybciej ;) Quote
LAZY Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ale utrafiłam! Już się bałam, ze jak przegapię to będe miala pozamiatane! Każdą kozę osobno proszę nam przedstawić:razz: Quote
szaraduszka Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='baskomaniak']A będzie Mleczko i Kopytko? Mleczka, to nie poznam, ale Kopytko po białej skarpetce na łapce już szybciej ;) Są :evil_lol: Na pierwszym obie, a na jeszcze dwóch samo Mleczko :eviltong: Kopytko nie było przewidziane do dokładniejszej prezentacji, bo nie ma ciekawych fotek, ale może coś znajdę. Co do przedstawienia... Jest Beksa, Mleczko, Kopytko, Beza, Tola, Tosia, Misia, Księżniczka, Matołek, Uszatek i 4 małolaty jeszcze bezimienne. I może wszystkim, albo i nie, uda załapać się na bycie ja jakiejś fotce :razz: niczego więcej nie obiecuję:eviltong:. Quote
baskomaniak Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='szaraduszka']Są :evil_lol: Na pierwszym obie, a na jeszcze dwóch samo Mleczko :eviltong:... W takim razie Kopytko musiało się schować, bo nie widać białej skarpetki ;) A co do Mleczka, to... takie wielkie rogi mu wyrosły? :crazyeye: Quote
LAZY Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='szaraduszka']Są :evil_lol: Na pierwszym obie, a na jeszcze dwóch samo Mleczko :eviltong: Kopytko nie było przewidziane do dokładniejszej prezentacji, bo nie ma ciekawych fotek, ale może coś znajdę. Co do przedstawienia... Jest Beksa, Mleczko, Kopytko, Beza, Tola, Tosia, Misia, Księżniczka, Matołek, Uszatek i 4 małolaty jeszcze bezimienne. I może wszystkim, albo i nie, uda załapać się na bycie ja jakiejś fotce :razz: niczego więcej nie obiecuję:eviltong:. Jakieś skrótowe to przedstawienie;P Quote
_AnnaM_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Bardzo mi się podoba ten kozioł co w gościach był-przystojniak jaki, z długim włosem,cieniowanym i dostojny bardzo. Uszatek-ładny profil(nie wszystkie kozy mają kozie brody?) :evil_lol: Zaczynam tu wyczuwać jakiś rygor-każdy się boi zeby zdążył skomentować bo dalszych zdjęć nie będzie. Quote
szaraduszka Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='_AnnaM_'](nie wszystkie kozy mają kozie brody?) Kozy dziwne stworzenia... mają brody lub nie mają, mają rogi lub nie mają, a i uszy długie, krótkie, a i czasem zupełnie kłapouche :evil_lol: :evil_lol: Zaczynam tu wyczuwać jakiś rygor-każdy się boi zeby zdążył skomentować bo dalszych zdjęć nie będzie. Terroru nie wprowadzam, ale skoro mnie tu ściągnęłaś... totalnej ciszy też nie znoszę. W takim razie Kopytko musiało się schować, bo nie widać białej skarpetki ;-) A co do Mleczka, to... takie wielkie rogi mu wyrosły? :crazyeye: jej owszem, po tatusiu (tatusia już nie ma) A na schowanie białej nóżki... i przedstawienie dla Lazy Tosia z malutką Misią Misia na pieńku - zdobywanie szczytów dzieciątko podrosło ale i tak nie ma jak u mamy Quote
baskomaniak Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ... jej owszem, po tatusiu (tatusia już nie ma) A na schowanie białej nóżki... i przedstawienie dla Lazy ... Misia na pieńku - zdobywanie szczytów ... Tak mi się jakoś napisało on na Mleczko, ale wiem, że to ona :p Jak Misia jest ślicznie umaszczona :multi: , i jaka już duża :crazyeye: Szaraduszko, tyle czasu Cię tu nie było, że zdążyła już wyrosnąć na dużą kózkę ;) Pozdrawiam :) Quote
anetta Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Jakbyś dała nam zagadke "ile jest na zdjęciu kóz" to bym przegrała :evil_lol::evil_lol: http://img229.imageshack.us/img229/6660/p1020120imionahv7.jpg Misia skubana się tak schowała...noooooo :razz: Quote
Recommended Posts