gochgoch Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ja mam kolekcję filików z kotami w akcji... jakby byli chętni - służę.. są prześmieszne... Quote
szaraduszka Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Oj z kotami jest śmiesznie... ale z psami też :evil_lol: Dawno już nie było Hecy :razz: Quote
bigos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 gochgoch napisał(a):ja mam kolekcję filików z kotami w akcji... jakby byli chętni - służę.. są prześmieszne... Poprosimy:lol::lol::lol: Quote
beth_i_boogi Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Piękne zdjęcie ! ! ! ech co tu dużo pisać wszystkie są SUPER:multi: Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 śliczny kotek :wink: czekamy na więcej zdjęć:multi: Quote
anushka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='szaraduszka'] albo ja czegoś nie doczytałam,przeoczyłam albo wy macie azjatę???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a gdzie jest Mleczko???Kopytko?? Paszteciki???:placz: :placz: :placz: Quote
baskomaniak Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='szaraduszka']Zabawy w tłoku :evil_lol: ... ... :multi: :multi: :multi: A Drakunia nie bierze udziału w programie "Zabawy w tłoku" :roll: ? Pozdrawiam. Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='szaraduszka'] :crazyeye: Ale cudne ciepłe zdjęcie :loveu: :lol: :lol: :lol: Hiihihihihihih ale sfora :eviltong: Się jamnisia im zaplątała między nogami :eviltong: I nareszcie wstawiłaś zdjęcie Baltaja :multi: Quote
szaraduszka Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='baskomaniak']:multi: :multi: :multi: A Drakunia nie bierze udziału w programie "Zabawy w tłoku" :roll: ? Pozdrawiam. Drakunia miała cieczkę. [quote name='ania-k']albo ja czegoś nie doczytałam,przeoczyłam albo wy macie azjatę???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie doczytałaś, przeoczyłaś, mamy azjatę 8-) nie ma tu miejsca na "albo" :evil_lol: [quote name='olcha']Się jamnisia im zaplątała między nogami :eviltong: Plotka jest na wszystkich zdjęciach gdyby ktoś nie zauważył. a gdzie jest Mleczko???Kopytko?? Paszteciki???:placz: :placz: :placz: Tak to właśnie jest :roll: dałam całą sforę psów... Kozy na trawie, paszteciki w klatce, konie na pastwisku, koty na parapetach. Quote
kate_m. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Miło widzieć, że całe (no, prawie całe ;) ) psie towarzystwo się tak zgodnie ze sobą bawi bez większych awantur :) Quote
bigos Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='szaraduszka']Zabawy w tłoku :evil_lol: A to co? Psiaki z całego osiedla się zleciały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
szaraduszka Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 bigos :-o gdzie to osiedle??? bo w mojej wsi jest zalednie kilkanaście domów :cool1: Baltaj Quote
szaraduszka Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 No właśnie zastanawiam się czy miś nam wreszcie spoważnieje ale na razie nic na to nie wskazuje. A minę to i jamnik potrafi zrobić... Ale co się dziwić Baltajowi... niecałe 1,5 roku... Draka ma ponad 3... Czy tak wygląda poważny, dorosły pies? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='szaraduszka'] No nie. Tak wygląda weimar niezależnie od wieku ... :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No nie. Tak wygląda weimar niezależnie od wieku ... :lol: :lol: :lol: hahahaha :klacz: Draka jest rewelacyjna :loveu: Quote
baskomaniak Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='szaraduszka']... Czy tak wygląda poważny, dorosły pies? :evil_lol: ... A jak ma się wygodnie ułożyć poważny i dorosły pies, skoro fotelik taki wąski... :roll: Sliczniusia Drakunia. Normalnie: cudzik, miodzik... :multi: :multi: :multi: O!! Nareszcie Szaraduszko masz podpisik. Śliczna panoramka :multi: Pozdrawiam. Quote
szaraduszka Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Fotelik wąski, bo dla ludzi... a Drakunia go zajęła samowolnie :roll: a że miło ją mieć tuż przy łóżku i nie być narażonym na jej ciężar...:evil_lol: Cieszę się, że podoba się podpis 8-) tworzony na szybko i przejściowy... ale ZIELONO MI i nic na to nie poradzę. Wiosna jest piękna! Znikam, będę we wtorek. Quote
Recommended Posts