KaRa_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jaka piękna kartka :loveu::loveu: Bywaj tutaj częściej ;) Quote
Poświata Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Kartka przecudna i dopatrzyłam się nowej kociej piękności. Moc buziaków Szaraduszko i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :loveu:. Quote
szaraduszka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Poświata napisał(a): dopatrzyłam się nowej kociej piękności. jednej? :evil_lol: Quote
Poświata Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :hmmmm: jednej, bo reszta wydaje mi się jakby znajoma, ale sądząc po Twojej reakcji jest ich więcej :crazyeye:. No to ja nie wiem :niewiem:, uchylisz rąbka tajemnicy :cool3:??? Quote
Marysia_i_gończy Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 szaraduszko jak to dobrze, że się odezwałaś :) :) :) Wszystkiego Najlepszego! Quote
anetta Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ja chyba widze dwie :hmmmm: :lol: Nie zostawiaj nas na tak długo samych ;) :evil_lol: Quote
Teba Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Halo.... Haalo Haaalo Haaaalo Haaaalo - ale tu u Was echo idzie w galerii :eviltong: Czekamy na nowe foteczki :placz: Quote
Vidge Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Po niezmiernie długiej nieobecności weszłam do najpiękniejszej galerii pod słońcem licząc na relaksacyjne nowości, a tu taka cisza:placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 szaraduszko żyjesz???? Puk, puk! :candle: Quote
LAZY Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 PILNE! Cioteczki dzisiaj znaleziono w Szczecinie młodą BOKSERKE! Pilnie potrzebny DS!!! Ponizej link... http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-znaleziono-mloda-suczke-boksera-w-dt-u-lazy-potrzeba-ds-148466/#post13122865 Quote
Vesper Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Witam w Waszej galerii- która jest bardzo ciekawa i urozmaicona. Super zwierzyniec-mogę tylko pozazdrościć... Szczególnie podoba mi się weimarka- uwielbiam tę piękną rasę:loveu: Podobają mi się też kózki- i tu mam pytanie- bo mąż mojej mamy chce taką kózkę kupić za jakiś czas. Że obgryza wszystko to wiem, bo to główna bolączka mamy, ale ojczym się uparł, bo jako dziecko miał kozę i króliki- a królików mieć nie mogą, bo ich pies- kundelek o silnym instynkcie myśliwskim- po prostu by je zagryzła- gdyby tylko były poza klatką... Czy taką kózkę można trzymać pojedynczo, czy lepiej od razu dwie? Czy naprawdę tak obgryzają wszystkie roślinki? I ogólnie- mają jakieś specjalne wymagania? Pzdr. Quote
Hanna R. Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Arielko , myślę, że nie oczekuj odpowiedzi . Tutaj od dawna wiatr hula ... Jak wynika z profilu : Ostatnio aktywny 17-12-2009 03:32 Quote
szaraduszka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Ano hula... :roll: Nie ogarniam wszechświata:( Pewnie już za późno... ale jeśli pies zagryzie królika, to na kozy polować nie będzie? Koza może być sama, ale w towarzystwie zawsze milej. Wszystko o niszczycielskich zapędach kóz jest prawdą, w odróżnieniu od koni czy owiec zaczynają od krzewów, kończą na trawie. Są zarazem wszystkożerne i wybredne, np. nie chcą zjeść czegoś co upadło na ziemię lub jabłka, które zostało ugryzione... Quote
Justa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 szaraduszko domagamy się zdjęć psio-kociego towarzystwa :loveu: Quote
anka_szklanka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Przepraszam że sie podepnę :) Ale czy są jakieś waimary z Warszawy zainteresowane sesją zdjęciową?? Jeśli tak, prosze o wiadomość PW :) Będę tez na wystawie w Legionowie, chcialabym dołączyć tą rasę do moich albumów :) Quote
Recommended Posts