olcha Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 :loveu: ......................................... Quote
kate_m. Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Przepiękne widoczki, aż się chce iść na spacer, żeby takie zobaczyć. Tylko u mnie w okolicy chyba takich się nie znajdzie.... Quote
szaraduszka Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 No i gdzie ten topik znowu zawędrował? No gdzie?! Quote
Sabina1 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Spało sobie słoneczko ślicznie i co nagle zobaczyło? Quote
kacpru Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 jestem pod wrazeniem Twojej gromadki :) Aaaale macie piekne tereny :loveu: Quote
Daisunia Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 sliczna Furia :) ja poprosze wiecej fotek :)) Quote
szaraduszka Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Furiunia na oknie nie spała... a tęskniła za swoją Pańcią, która wyszła na dwór bez niej (bo Furiunia ma cieczkę i musi być izolowana od Baltaja). A teraz pies śnieżny Quote
Daisunia Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='szaraduszka']Furiunia na oknie nie spała... a tęskniła za swoją Pańcią, która wyszła na dwór bez niej (bo Furiunia ma cieczkę i musi być izolowana od Baltaja). A teraz pies śnieżny piekne piękne zdjęcia :D Quote
szaraduszka Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 I znów życzonka:p I postanowienie noworoczne:roll: : będę systematycznie wstawiać fotki i trochę tekstu by wszystko było jasne:cool1: Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
baskomaniak Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [SIZE="5"]SZARADUSZKO, [SIZE="4"]ŻYCZĘ CI ABY W NADCHODZĄCYM ROKU SPEŁNIŁY SIĘ WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA. I POSTANOWIENIA TEŻ... :lol: ;) ...I JUŻ SIĘ CIESZĘ NA MYŚL, ŻE SYSTEMATYCZNIE BĘDĘ CIESZYŁ MOJE OCZY TWOIMI FOTKAMI.:multi: :multi: :multi: :BIG: Pozdrawiam. :x-mas: Quote
LAZY Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Postanowienie noworoczne Szarejduszki bardzo mi sie podoba! Wszystkiego dobrego w 2006 Roku! Quote
szaraduszka Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Witajcie kochani w tym nowym 2006 roku. Dziękuję za przepiękne życzenia i jeszcze raz wszystkim życzę aby ten ledwo rozpoczęty roczek na dobre Wam wyszedł! Napiszę Wam szczerze, że nie mogę się tu znaleść po zmianach:roll: Za mało topików mieści się na stronie, za wiele stron trzeba przewinąć żeby gdzieś trafić:angryy: Do tego kolorystyka forum mnie razi:crazyeye: i czuję się tu źle:shake: Dlatego też mimo, że mam już stałe połączenie z netem na wsi, nie mogę się zebrać żeby nadrobić zaległości:roll: Wpadam właściwie tylko do galerii i nie śledzę topików w innych działach:oops: Ale spróbuję jakoś się znaleźć... a na dobry początek roku fotki... Nie moje! Zrobione przez fotografującego przyjaciela rodziny... Dzieci się bawią... (dziecko też nie rodzinne a znajomych:lol: ) A oto i finał zabawy...:lol: Baltaj zdobył czapeczkę:cool1: Quote
dbsst Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='szaraduszka'] Dzieci się bawią... (dziecko też nie rodzinne a znajomych:lol: ) A oto i finał zabawy...:lol: Baltaj zdobył czapeczkę:cool1: no nie nie moge istne sceny grozy juz nasamym poczatku roku :D proponuje wstawic na jakiejs stronie bobas pl albo innej maluchowej. ale bylby dym hahahaha pies morderca :D Quote
baskomaniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='szaraduszka']...mam już stałe połączenie z netem na wsi... [SIZE="4"]Toż to FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ. :laola: Teraz już częściej będziemy się cieszyć fotkami Twoich zwierzątek, przecudownych pejzaży i takich wspaniałych historyjek ja powyższa. A może czasem i sama Szaraduszka nam się gdzieś "przewinie" w kadrze...;) Pozdrawiam. :lol: Quote
szaraduszka Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Cieplutko i milutko zaczyna się ten rok... Ze znalezieniem się w kadrze będzie kłopot. Autoportret to trudna sztuka (zwłaszcza bez statywu). A powierzyć aparat rodzicom...:roll: Quote
baskomaniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Oj, wystarczy pokazać gdzie nacisnąć... ...i oczywiście mieć cały czas aparat na oku...;) Pozdrawiam. :lol: Quote
kate_m. Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='"szaraduszka"'] Jak ładnie ktoś uchwycił latającego psa ;) Fajnie się bawią dzieci ludzkie i psie :) Quote
Recommended Posts