Patka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 takie wielkoludy i jeszcze mamusię ssą no ładne rzeczy ... Quote
Maga100 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Melduję, ze obejrzałam i przeczytałam 76 stron 8) Zdjęcia - pełen profesjonalizm, co ja gadam - piękne są i jestem pełna podziwu. Moi ulubieni modele, to koty 8) Quote
Vidge Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 To jest jedyny tak długi topik,który przeczytałam(obejrzałam) od deski do deski i to w ciągu jednego dnia.Zdjęcia są piękne.Jedyna ich wada-po obejrzeniu nie ma się ochoty wychodzić z domu i oglądać szarego miasta.Nawet las mi się dzisiaj wydawał "biedny" w porównaniu z przyrodą na Twoich zdjęciach. Oby tak dalej. pzdr Quote
olcha Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 no to mamy nowe rekordzistki :o :lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dzizys jakie slodkie sa szczeniorki szaraduszko wiesz co ja Ci ukradne te malenstwa :D Quote
kate_m. Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Te maluchy mają swietne ogromne fruwające uszyska :) Kapitalnie to wychodzi na zdjęciach w ruchu :) Brawa dla czytelniczek-rekordzistek, poszerza się grono fanów tego tematu :) Quote
szaraduszka Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Maga100 i Vidge bardzo mi milo Was tu gościć i gratuluję uporu 8) dbsst nie ma co kraść! można kupić :lol: ale został już tylko FUKS, żółwikiem zwany... i tym zdjęciem zakończę dziś i znów czeka Was odwyk, bo wracam na wieś... Dobranoc, kolorowych snów ... I miłego oglądania wszystkim stałym i nowym gościom :D Quote
eurydyka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 moj Fender na widok smakolyka wariuje, wiec takie ustawianie nie jest niestety najprostsze Quote
sprytka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Obejrzałam i przeczytałam całą tą galerię i musze powiedzic ze jestem pod wrażeniem! Twoje zwierzaki sa cudowne, piekne zdjęcia! :lol: Gratuluję! Quote
Marysia_i_gończy Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 szaraduszko piękne maluszki :D A jak Drakunia z cieczką na konkursie? Myślała tylko o facetach i dlatego nic nie piszesz...? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 właśnie jak moja ulubienica Drakunia? Quote
Tiggy Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Jakieee piękne zdjęcia! Przepiękny gentelman, ten co na Litwe pojechal... w ogole to z tego co widze to piekny miot, wspaniali rodzice, sama bym chetnie takiego wziela, gdbym miala warunki... 8) :D Szaraduszka- a ile one juz maja? :) My dawalismy numer do Was ludziom, ktorzy czasami jeszcze dzwonili do nas... ;) A co do "mojej" dziewczynki - juz jej znalazlam nowy, CUDOWNY dom :) Bedzie miala jak w raju, u osoby ktora o beaglu MARZYŁA, a wlasciwie tylko i wylacznie dzieki zaistnialej sytuacji beaglielka mogla miec :) (no bo jednak cena okazala sie bardzo niska, ludziom zalezalo nie na kasie, ale na dobrze suni, i to sie im chwali... :) ) :roll: Quote
eurydyka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Tiggy, gdyby nie to, ze juz mamy Fendera i jamniczki to sama bym sie do Ciebie zglosila po psinke:) Ostatnio dyskutowalam z mezem, ze mamy co jakis czas demolki male mieszkania bo sa nowe psy. Ciri ma juz 4,5 roku i byla nauczona, zeby juz nie rozrabiac. W lutym 2004 pojawila sie Niki, tez sie po jakims czasie nauczyla, ze sie spi jak nas nie ma. A teraz Fender rozrabia i ciekawe ile czasu minie az przestanie:) Te begle to uparciuchy sa. A jak dom wybudujemy to bedzie 4 pies i kojec dla psow na przechowanie. Wtedy znowu beda demolki:) Fender nie lubi rachunkow i je drze sciagajac ze stolu. Quote
agabass Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 szaraduszka napisał(a):I ostały się dwa... Choć FRIDA jest już zarezerwowana i do nowej właścicielki pojedzie za około 10 dni... koleżanka będzie zwiedzać świat i pojedzie do Austrii 8) Tymczasem... jeszcze trochę mleka... Beaglusie dorosły do pierwszych spacerów... papa :scared: piękności słodkości fajności Quote
Vidge Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Słuchajcie kiedy można się spodziewać kolejnej porcji od szarejduszki?Dyplom już ma,czyli koniec zajęć na uczelni i tym samym dostępu do neta? Przydałoby się coś na wprowadzenie w miły nastrój :wink: Quote
szaraduszka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Nie odzywam się gdy mnie nie ma 8) :lol: Drakunia nie zaliczyła... szła ostatnia żeby psom zapachów nie zostawiać... i już miała dość wszystkiego... odbieram ją dopiero 9 października... po 3 i ostatniej próbie zdobycia dyplomu... trzymajcie kciuki! Dziś jakieś zdjątka będą... tylko jeszcze nie wiem jakie :roll: :lol: Quote
szaraduszka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 ot co Wy na to? wiecie co to jest? Quote
KaRa_ Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 szaraduszka napisał(a):ot co Wy na to? wiecie co to jest? Mi to troche owies przypomina Quote
kate_m. Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ooooo...ooowies? Fajne ujęcie :) Szkoda, że Drakunia jeszcze nie wróciła do domu...:( Quote
szaraduszka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 :klacz: całkowicie owies ma przypominać, nie trochę 8) Spacer z Plotką c.d.n. Quote
Vidge Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Plotka jest słodka :lol: Drace - wiadomo - powodzenia,a ja czekam na c.d.n. :) A masz może pszenżyto?Bo ja nie wiem jak wygląda. :wink: Quote
szaraduszka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Mam tylko żyto :roll: pszenżyto ma krótsze wąsy (pszenica nie ma ich wcale) A teraz koniki... Bakara z mamusią z wójkiem A teraz już papa... będę w sobotę Quote
AgaCzips Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Łiiii :angel: :angel: :angel: Koniki :angel: :angel: :angel: Quote
Agnes Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 ach...zrebak rosnie jak na drozdzach :) piekny maluch :) zostawiacie go? Quote
Recommended Posts