Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm...

Chyba ostatnie zdjęcie jakie posiadam beagle w komplecie

Dziś biegają już tylko 3... w sobotę jeden jedzie na Litwę i zostaną już tylko 2... :cry:

Płyty z fotkami się buntują 0X i muszę z nimi trochę powalczyć (oby wogóle chciały działać)

Więc wrzucę Wam dziś 2 fotki zabaw Plotki ze szczeniaczkami...
dziś już mogę napisać, że Ploteczka dodtarczyła nam wielu nerwów... uciekła z Hecą do lasu... Heca wróciła... Ploteczki szukaliśmy... szukaliśmy... szukaliśmy... rozklejaliśmy ogłoszenia... pytaliśmy po wsiach... i gdy już najczarniejsze myśli mnie ogarniały znaleźliśmy trop... po ponad tygodniu poszukiwań wróciła do nas cała i zdrowa... zgubiona głupotka wyszła na drogę... została przygarnięta przez kobietę z innej wsi... i oddana jeszcze gdzie indziej w dobre ręce... ważne, że wszystko dobrze się skończyło i głupotka może ganiać ze szczeniaczkami

Jutro Wam całą piątkę przedstawię i wogóle...
hihi

Może piwko? :lol:

Posted

szaraduszko zdjęcia (co było do przewidzenia :wink:) "trzymają poziom" :lol: Szczeniaki wyrosły :o Jejku, dopiero co były takie maleńkie :angel: Mam nadzieję, że trafiają do dobrych domów. I jeden aż na Litwę :o WOW :D
Trzymam kciuki za Drakę :kciuki: i dobrze, że przygody Ploteczki zakończyły się szczęśliwie!!

Pozdrawiam
Marysia i Una (pies gończy użytkowy :wink:)

Posted

szaraduszka napisał(a):
hej ho hej ho :lol:
Wróciłam... na kilka dni :roll:

Zdjęcia... w nocy... najdalej jutro... mam trochę robionych nie przeze mnie... muszę je przejrzeć i coś wkleję...

Serdecznie witam nowych gości :P
olcha gratuluję wytrwałości w zwiedzaniu topiku! Draka niestety jeszcze na szkoleniu
weihaiwej skąd ten nick? była (jest?) taka klacz o tym imieniu i skakała... pięknie :roll: czyżbyś była koniarą?

Skakała cudownie, pod Franke Sloothaakiem... Najwspanialsi byli razem w konkursach na czas :):) A teraz jest na zasłużonej emeryturze i z pomocą innych klaczy przychodzą na świat jej dzieci :P

Posted

Hurra! Szaraduszka wróciła :) I znowu można sobie pooglądać nowe piękne foteczki. Beagle wyrosły, mają miny, jakby rozmyślały na bardzo filozoficzno-egzystencjalne tematy :) A Ploteczka sprawdzała wytrzymałość nerwów właścicieli, dobrze że wszystko się skończyło happy endem :)

Posted

Jasne, że były zadowolone :lol: wpadają do nas zawsze gdy przybywa jakiś stworek! dzięki nim mam zdjęcia Furii i Draki gdy były małe, a ja nie miałam jeszcze aparatu!

Ot jak tu się nie zakochać :roll: w takim szkrabie?

Posted

hihi to prawda :roll: można z nimi całe dnie spędzać i nie mieć dość :-?

Obiecałam, że je przedstawię... cały dzień wojowałam ze zdjęciami, bo płyty na których je nagrano są :evilbat: i nie chciały się otwierać, ale udało się :angel:

Kilka zdjęć wybrałam...

FRIDA z Wiatrem Gna - rezolutna, samodzielna rozrabiaka z charakterkiem

czeka na domek

FUKS z Wiatrem Gna - uległy, uwielbia ludzi, do zagłaskania

czeka na domek

FREDEK z Wiatrem Gna - towarzyski, zawsze pierwszy do zabawy

w nowym domku (jako pierwszy)

FART z Wiatrem Gna - ciekawski i odważny

jedzie na Litwę

FURIA z Wiatrem Gna - mały żywiołek, ani chwili nie chciała ustać na stole

w nowym domku

Posted

hmmm...
Tak na szybko to mam tylko jeża... zabezpiecza się sam! :lol:
Baltaj nam go przyniósł w pysku 8)
Chwilę potrzymaliśmy go w domu żeby sprawdzić czy jest cały, gdy się kulka rozwinęła zrobiliśmy fotkę i wynieśliśmy do lasu.