anushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Szaraduszko a ile dzieci ci jeszcze w domku zostało??dopiero mają 4 miesiące,napewno znajdą dobre domki,warto poczekać :loveu: no i małe kózki...tamte były Mleczko i Kopytko a te ??:cool3: a paszteciki gdzie??? :mad: aha no i pokaż te konie bo niewierze normlanie :cool3: Quote
szaraduszka Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Najmłodsze kozuchy najlepiej widać na tej fotce, za psem :) Mesia, przed mamą - Tolą Diabełek po lewej, mama - Mea, po prawej. Są po Kalim, czyli koziołku afrykańskim. Diabełka oddajemy, bo następnego koziłka nam nie trzeba. Będzie mieszkał u znajomych jako towarzystwo dla konia:) Później poszukam fotek, jak były małe. Quote
anushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a da się kozę oswoić tak jak psa :p ?? tzn.żeby tak przychodziła na zawołannie...łasiła sie ..no wogóle..bo ja never kozy nie widział w realu :eviltong: :loveu: Quote
nomu Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ooo jakie duże już szczeniorki:loveu: I taka ładna pogoda na tych zdjeciach :( Quote
Poświata Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Szaraduszko co słychać u Ciebie i Twoich zwierzaków, tak dawno się nie odzywałaś :lol: ?! Quote
Marysia_i_gończy Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Poświata']Szaraduszko co słychać u Ciebie i Twoich zwierzaków, tak dawno się nie odzywałaś :lol: ?! Przyłączam się do pytania! Co u Was? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ale masz cudownie! Rozpływam się patrząc na Twój zwierzyniec :loveu: Już Cię prawie miesiąc nie ma, a obiecałaś małe kózki :-( No i koniki pewnie też masz sfotografowane? :cool3: Zazdroszczę :placz: Quote
alive Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 śliczna galeria!!! dlaczego dopiero teraz tu tarfiłam :niedowia: jak tam szczeniaczki, udało się znaleźć domy? my pomalutku myslimy o potomstwie Czuszki :) może za rok.... :cool3: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witaj:multi: Co tak malutko zdjęć?:shake: Szkraby rosną i rozrabiają?;) Quote
zolly Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ehh... Szaraduszka gdzieś nam zaginęła.. :placz: Quote
szaraduszka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 W imieniu moim i całej czworonożnej sfory życzenia przesyła dziś Gryza :p http://img138.imageshack.us/img138/7415/wigilia2006vk2.jpg PS. ten jeden raz wybaczy mi chyba moderator ciut za duży rozmiar :roll: Quote
Jupi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas: Zdrowych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, uśmiechu na codzień, spojrzenia w przyszłość pełnego optymizmu, i nadziei oraz wielu życzliwych duszyczek wokól siebie Aby magiczny czas świąt upłynął Wam w rodzinnej atmosferze razem z Twoimi czteronożnymi przyjaciółmi:bluepaw: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Hmmm..... no ja też się własnie zastanawiam dlaczego. .... Quote
sylrwia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Szaraduszka przelotem pojawia sie na dogo ale jakos nie nie ma nowych zdjeć:roll: Quote
kate_m. Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Halo halo! Szaraduszko, zaglądasz Ty czasem do galerii? Nie lubię takiej ciszy w tym temacie :( Quote
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tu cichosza tam cicho i wogóle nic ni ma wiosna to czy lato jesień albo zima ... Quote
kate_m. Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No własnie, Turnau pasuje tu jak ulał. Quote
aga1215 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='szaraduszka']W imieniu moim i całej czworonożnej sfory życzenia przesyła dziś Gryza :p http://img138.imageshack.us/img138/7415/wigilia2006vk2.jpg PS. ten jeden raz wybaczy mi chyba moderator ciut za duży rozmiar :roll: Duszko Szara - gdzie jesteś???????????????????? od Świąt Cie nie ma - bardzo tu brak Twoich postów z pięknymi fotkami ..... tak lubiłam je sobie po cichutku poogladać........ Quote
_AnnaM_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Boże ! Już cały rok tu nikt nie zajrzał ! No nieładnie :mad: A wogóle witam wszystkich bo nic tu jeszcze nie pisałam. Teraz testuję ten wątek-czy ktoś tu wreszcie zajrzy :razz: UWAGA ! [SIZE=6]TO JA MAM FREDECZKA [SIZE=2]Czy ktoś pamięta jeszcze tego pieska ? Teraz to już kawał psiura. Wstawiłabym jakieś zdjęcia(mam prawo chyba się tu wepchnąć bo to przecież Rodzina) ale się nie popiszę bo nie umiem tego zrobić.Zdjęcia Fredzia w posłanku wkleiła szaraduszka w p 1510 str 151. Mam duuużą nadzieję że właścicielka wreszcie odświeży swój wątek- dosyć już leniuchowania !Po całym dniu ciężkiej pracy myjemy rączki, zasiadamy do komputera z jakąś przekąską [SIZE=3]NIE ZASYPIAMY ! [SIZE=2]i wszystko pójdzie dalej do przodu i wszyscy będą zadowoleni ;) Fredeczek pozdrawia swoją mamusię Furkę ! Quote
_AnnaM_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Zapomniałam-Fredek pozdrawia też siostrę Vitę i resztę psich ziomków i wogóle cały zwierzyniec :lol: Quote
kate_m. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Cześć Anno M. Ja bym się wcale nie obraziła, jakby ta galeria odżyła... Bardzo lubiłam do niej zaglądać! Quote
Recommended Posts