dbsst Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 [quote name='szaraduszka']Witam po leniwym, upalnym weekendzie... Będzie trochę fotek... :hmmmm: lubicie ptaszki? :roll: :lol: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie cudniaste :D Quote
szaraduszka Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 hej! ostatnio dziwnie funkcjonuję... i wpadam na dogo w środku nocy :evilbat: Dziś ptaszki... czyli jaskółki, które szukały miejsca na gniazdo... w moim domu :roll: 8) :lol: I niech jeszcze będzie Gryza w trawach... Jutro (w nocy pewnie) fotki ze spacerku Draki i Hecy... Quote
Evelina Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='szaraduszka']Dziś ptaszki... czyli jaskółki, które szukały miejsca na gniazdo... w moim domu :roll: 8) :lol: Jaskóły pięknie się wkomponowały w bukiet. :lol: :lol: :lol: Gdyby nie komentarz nikt by się pewnie nie domyślił, że wpadły tylko na chwilę. :lol: Quote
anetta Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 :lol: wygladaja jak wypchane :lol: A foty cudniaste :angel: A Baltajek zuch chlopak, rosnie jak na drozdzach 8) Quote
Dalma&Maja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Anetta, bo one zapewne są wypchane... :evilbat: :lol: Świetne fotencje :lol: Więcej, więcej, więcej!! :D Quote
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 i jak zachowanie Drakuni?? lepiej już jak ma swoje stadko?? :angel: a buszujący w zbożu :klacz: super Quote
szaraduszka Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 :P cieszę się, że fotki się podobają (mnie też :oops: :lol: ) Najważniejsze, że buszują w naszym zbożu (żyto) 8) Zachowanie Drakuni trochę lepsze :roll: ale do obcych psów ciągle... :evilbat: Quote
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 szaraduszka napisał(a):Najważniejsze, że buszują w naszym zbożu (żyto) haha też o tym pomyślałam :lol: Quote
daga10011 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 agresorka :lol: :lol: :lol: ....ale za to jaka sliczna :P :D Quote
daga10011 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 malawaszka napisał(a):szaraduszka napisał(a):Najważniejsze, że buszują w naszym zbożu (żyto) haha też o tym pomyślałam :lol: to chlebek zytni bedziecie wypiekac czy bimber pedzic?????????? 8) Quote
Evelina Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 A tym zbozu, ani jednego chaberka, ani jednego maczka :-? Sypnelo sie czyms na chwasty.... coooo ???? :evil: :wink: Quote
szaraduszka Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 :lol: Evelinko jesteśmy gospodarstwem ekologicznym! Sama się dziwię, że jeszcze nie urosły :roll: Przez ostatnich kilka sezonów to był ugór, na którym tych kwiatków nie było :-? i dalej nie nia ma jak widać... ale sezon się dopiero zaczyna... rumanki powinny się wreszcie w okolicy pojawić... Później wkleję Baltaja a teraz... Chrząszcz majowy :-? mamy plagę, nocą latają, strasznie hałasują a zdarza się, że "bombrdują" dom, w dzień na każdym metrze kwadratowym (na łące, w lesie) można ich znaleźć po kilka... Quote
tajdzi Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 brrrr niecierpię ich :evilbat: Paskudne są latają koło twarzy i we włosy się wplątują aaaaa Quote
malawaszka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 a fuuj noooo takie cielęta fruwające brrrrr :-? Quote
szaraduszka Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Nie martwcie się dziewczynki teraz będą czerwcowe... :lol: są chociaż mniejsze ale równie szurnięte 0X Obiecany Baltaj... mama próbowała ustawić go wystawowo... było śmiesznie :lol: Nio co ona mi robi? Quote
gośku. Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Znas zmoje zdnaie nt. fotek (: Ale powtorze :lol: : Są śliczne (: Chciaala bym zobaczyc jesczze 'troszke' :P ło boże! Ale Twój ' maluszek' jkest duzy!!!!!!!!! duzo jeszcze urosnie? Jak am na imie ( nie moge zapamietac :oops: ) Quote
AgaCzips Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='szaraduszka']Nie martwcie się dziewczynki teraz będą czerwcowe... :lol: są chociaż mniejsze ale równie szurnięte 0X Obiecany Baltaj... mama próbowała ustawić go wystawowo... było śmiesznie :lol: To teraz ty spróbuj-chciałabym Cię zobaczyć :wink: Zdjątka oczywiście BOMBOWE :D Psiaczki CUDNIASTE Robisz fantastyczne zdjęcia :D W takim razie ja poprosze o koniki :modla: :wink: Całuski dla psio-kocio-końskiej ferainy :wink: Quote
tajdzi Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 A na ostatnim zdjęciu jak Baltaj ma minę biednego maltretowanego pieska - Drakunia ewidentnie na coś szczeka ;) Quote
szaraduszka Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Aga nie jestem fotogeniczna :evilbat: ale jakąś fotkę w topiku mam :roll: Ach i fotka konika dla Ciebie :lol: Poświatko nie zaprzeczę 8) :lol: tajdzi Drakunia i owszem szczekała głównie na znak protestu, że ktoś śmiał ją w kojcu zamknąć! Daisunia nie pamiętam :roll: jakieś 5 miesięcy prawie. Nie mam pojęcia ile urośnie :niewiem: Szukałam 4-listnej koniczynki... Jak sądzicie :niewiem: 5-listna przyniesie więcej szczęścia czy to już za dużo? :hmmmm: Quote
Recommended Posts