szaraduszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 :D Nie ma tak łatwo, poszukaj w moim topiku (od końca, bo to w miarę nowy nabytek) 8) Quote
Agnes Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 ja tez kce tak mieszkac :placz: chlip...zdjec chyba nie musze komentowac, bo co tu duzo gadac ew pisac ;) sa C U D N E !!! :fadein: i wiec prosimy 8) Quote
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Jak zwykle siedziałam i 15 minut wgpiałam się w zdjęcia :D :lol: 8) Ciemno-jasna sesja jest cudowna!!! :angel: :angel: :angel: Uwielbiam po rpostu takie zdjęciaaaaaa!!! :angel: :angel: :angel: Piękne!!! I czekamy na więcej ;) Quote
Dalma&Maja Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Zdjęcia jak zwykle CUDNE :wink: Szaraduszko, baaardzo proszę o więcej :angel: Quote
szaraduszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Zdjęcia? A nam się nic nie chce! :lol: Nio dobrze... Quote
dbsst Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 ale sliczne szczegolnie te dwa w oknie cuuuuuuuuuudo Quote
szaraduszka Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Uszko w słońcu... mam słabość do jego uszek :oops: A tio Gryzoń... znalazła sobie miejsce na drzemkę 8) Quote
anetta Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Piekne zabeczki :kociak: :angel: Zdjecia z konikami sa super :D Quote
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='szaraduszka'] :P :angel: :o BOSKO!!!!! :klacz: :angel: :angel: :angel: Quote
tajdzi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Zgadza się :) Widok marzenie :) A u mnie n aosiedlu są 2 malusieńkie bajgelki :) Jeden biało beżowy a drugi czarno beżowy :) śliczniaski :) Quote
AgaCzips Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='szaraduszka']Mucha :lol: Buhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BOMBA!! :lol: Quote
daga10011 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Alez on jest boski :P ..niezle "malenstwo" :lol: ..ile on juz ma miesiecy???????? Quote
daga10011 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 o-to male urodzinki :lol: ..to jak moja Kajcia prawie...duzy chlopak juz z niego i piekny :D Quote
LAZY Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Piękny azjata!!!! Cud, miód i orzezki... :wink: A jaki kradziej kocyków i jeszcze na muchy poluje... :lol: Quote
Evelina Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wiecie co ? Na fotkach w tym topiku ciagle tylko kwiatki, pieski, kotki i inne zwierzaki, ciagle te same a ja ciagle tu zagladam i jeszcze mi sie sprzykrzylo :oops: Szaraduszko jak Ty to robisz ? :lol: Szaraduszko, przeczytalam wiele stron wczesniej jak Twoja Mama zarzadza zwierzakowymi miskami i korytkami. Wielkie uklony za wiedze i sily. Inwentarz ladnie na foteczkach wyglada, ale o ilosci pracy w niego wlozonej tez trzeba pamietac. :D Azjatek pieknie rosnie, jest taki slodki, ze az trudno uwierzyc ze ma byc groznym psem :wink: Czekam na nastepne fotki :D Quote
szaraduszka Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Dziękuję wszystkim za miłe słowa :oops: A już Tobie Evelinko w szczególności :oops: Moja musia to mgr inż. zootechnik, więc wiedzę rzecztywiście posiada 8) Do tego ciągle się kształci... i właśnie po wczorajszej 1,5 h rozmowie telefonicznej z doświadczoną hodowczynią azjatów... szykuje się zmiana karmy dla Baltaja (teraz jest na Royalu... przejdzie na Boscha) a to z powodu, że azjata ma rosnąć powoli i powinien dostawać mniejszą ilość białka niż w większośni karm dla szczeniąt olbrzymów :roll: Drakunia poluje na... c.d.n. Quote
Dorota_64 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Seria "jasno-ciemno" extra. Kozy i kot w koszyczku na chlebek (chyba) bomba. Azjata z "Toficopodobnym" :wink: super. Plenery baaaardzo mi sie podobają. Pozdrawiam Quote
szaraduszka Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 hihi :) tofikopodobny jest bajgluś :D Co do żywienia Baltaja... zmiana planów... :roll: po kolejnej telekonferencji z kolejnym poleconym hodowcą Jużaków (czymkolwiek tio jest :roll: zaraz będę sprawdzać) Bosch niet!... oraz dłuuugiej rozmowie z zaprzyjaźnioną hodowczynią (sznaucerów dla odmiany... znamy się bo też miałam sznaucera) a zarazem właścicielką sklepu zoo... Baltaj będzie jadł "Eagle Pack" dla szczeniąt gigantów oczywiście 8) Wróćmy do polowania... Tiak, ta cała afera i moczenie łapek tio przez żabę :o :lol: Quote
Agnes Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 szraduszka a moze sprawdzcie co pies bedzie dobrze karmil? czemu bosch niet? tak naprawde trzeba sprawdzic czy pies bedzie chcial dana karme jesc i czy bedzie dobrze trawil czy bedzie dobrze wygadal itp... "Eagle Pack" nie mam pojecia co to jest dlatego sie nie wypowiem ;) Choc domyslam sie ze wybor karmy dla takiego psa to wyzwanie - bo mase to on bedzie mial, wiec stawy i kosciec musi miec silny :) Quote
Recommended Posts