Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez kce tak mieszkac :placz: chlip...zdjec chyba nie musze komentowac, bo co tu duzo gadac ew pisac ;) sa C U D N E !!! :fadein: i wiec prosimy 8)

Posted

Jak zwykle siedziałam i 15 minut wgpiałam się w zdjęcia :D :lol: 8)

Ciemno-jasna sesja jest cudowna!!! :angel: :angel: :angel: Uwielbiam po rpostu takie zdjęciaaaaaa!!! :angel: :angel: :angel:

Piękne!!! I czekamy na więcej ;)

Posted

Wiecie co ?
Na fotkach w tym topiku ciagle tylko kwiatki, pieski, kotki i inne zwierzaki, ciagle te same a ja ciagle tu zagladam i jeszcze mi sie sprzykrzylo :oops:
Szaraduszko jak Ty to robisz ? :lol:

Szaraduszko, przeczytalam wiele stron wczesniej jak Twoja Mama zarzadza zwierzakowymi miskami i korytkami.
Wielkie uklony za wiedze i sily. Inwentarz ladnie na foteczkach wyglada, ale o ilosci pracy w niego wlozonej tez trzeba pamietac. :D

Azjatek pieknie rosnie, jest taki slodki, ze az trudno uwierzyc ze ma byc groznym psem :wink:
Czekam na nastepne fotki :D

Posted

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :oops:

A już Tobie Evelinko w szczególności :oops:

Moja musia to mgr inż. zootechnik, więc wiedzę rzecztywiście posiada 8)
Do tego ciągle się kształci... i właśnie po wczorajszej 1,5 h rozmowie telefonicznej z doświadczoną hodowczynią azjatów... szykuje się zmiana karmy dla Baltaja (teraz jest na Royalu... przejdzie na Boscha) a to z powodu, że azjata ma rosnąć powoli i powinien dostawać mniejszą ilość białka niż w większośni karm dla szczeniąt olbrzymów :roll:

Drakunia poluje na...

c.d.n.

Posted

hihi :) tofikopodobny jest bajgluś :D

Co do żywienia Baltaja... zmiana planów... :roll: po kolejnej telekonferencji z kolejnym poleconym hodowcą Jużaków (czymkolwiek tio jest :roll: zaraz będę sprawdzać) Bosch niet!... oraz dłuuugiej rozmowie z zaprzyjaźnioną hodowczynią (sznaucerów dla odmiany... znamy się bo też miałam sznaucera) a zarazem właścicielką sklepu zoo... Baltaj będzie jadł "Eagle Pack" dla szczeniąt gigantów oczywiście 8)

Wróćmy do polowania...

Tiak, ta cała afera i moczenie łapek tio przez żabę :o :lol:

Posted

szraduszka a moze sprawdzcie co pies bedzie dobrze karmil? czemu bosch niet? tak naprawde trzeba sprawdzic czy pies bedzie chcial dana karme jesc i czy bedzie dobrze trawil czy bedzie dobrze wygadal itp...
"Eagle Pack" nie mam pojecia co to jest dlatego sie nie wypowiem ;) Choc domyslam sie ze wybor karmy dla takiego psa to wyzwanie - bo mase to on bedzie mial, wiec stawy i kosciec musi miec silny :)