tajdzi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Alllo? Jest tam ktoś?:) Roztopy, błotko, plucha... może jakaś sesyjka na sofie? ;) Tudzież fotelu? Quote
szaraduszka Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 tajdzi o 10:46 nigdy! o tej porze albo siędzę na uczelni albo śpię... albo jeśli nie trzeba być na uczelni a nie da się zrealizować :sleep2: bywam na spacerach z psami 8) A teraz UWAGA! Historyczne ujęcia!!! Draka APORTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drakunia ma 2 latka i od kilku tygodni aportuje 8) :hmmmm: tajdzi jeśli chodzi o sesje fotelowe... może wieczorkiem pogrzebię w archiwum... Quote
daga10011 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 no pieknie :D ....lepiej pozno niz wcale z tymi aportami.Draka jest cudnaaaaaaa :angel: :angel: :angel: moj pies aportuje od 12 tygodnia zycia :D podaje nam pilota do telewizora :lol: :lol: :lol: Quote
szaraduszka Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 Nio tak, są fotki a tajdzi brak... Ale poszperałam... Żeby się tu milej i cieplej zrobiło... Sesja archiwalna (wrzesień 2003) zrobiona przez przyjaciela naszej rodzinki (Rudy i Wiza [']) Trzymajcie kciuki. Jeśli wszystko dobrze pójdzie w moim topiku od poniedziałku zamieszka nowa psinka. W domku od soboty (jedziemy do hodowli i mam nadzieję wrócimy z psem). Będzie to owczarek środkowoazjatycki... Quote
tajdzi Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Sliczne zdjecia Piękne Raz jeszcze dziękuje za pamieć A zmogła mnie choroba, dlatego mnie nie było :( Quote
tajdzi Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 I co ja czytam? Szaraduszko Powiększy Ci się rodzinka?:) Moje gratulacje Powodzenia trzymam kciuki Quote
Dalma&Maja Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Wszystkie zdjęcia Twojego autorstwa Szaraduszko powalają mnie na kolana... :o :D :P Trzymam kciuki za maleńskiego azjatę :kciuki: :angel: Quote
daga10011 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Wow :o ..Jeszcze jeden pies do gromadki????????Swietne foteczki :D .To teraz czekamy na nowego czlonka rodziny :D moja tez sie niedlugo powiekszy Quote
gośku. Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='szaraduszka']Nio tak, są fotki a tajdzi brak... Ale poszperałam... Żeby się tu milej i cieplej zrobiło... Sesja archiwalna (wrzesień 2003) zrobiona przez przyjaciela naszej rodzinki (Rudy i Wiza [']) Trzymajcie kciuki. Jeśli wszystko dobrze pójdzie w moim topiku od poniedziałku zamieszka nowa psinka. W domku od soboty (jedziemy do hodowli i mam nadzieję wrócimy z psem). Będzie to owczarek środkowoazjatycki... Ja trzymam kciuki :) heh...odrazu ci gratuluje :) Osttanie zjdeice na fotelu jest boskie :D Jak Drakunia siedzi :D bomba :) kcemy wicej! Quote
kacpru Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 aaaale swietny watek! Twoj zwierzyniec jest niesamowity 8) Quote
anetta Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 :o wooow, kolejny dogomaniak bedzie...niesamowite 8) :kciuki: A zdjecia jak zwykle piekne!! :D Quote
Justa Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 To sobie pomyślcie ile nowych fotecek będzie :D Nowa mordka do fotografowania :D :D :D Tez 3mamy kciuki oczwyiście :angel: :angel: :angel: Już się cieszę!!! A foteczki piękne ;) Tylko teraz czekamy na wiosenne!!! :angel: Quote
tajdzi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No i co? i co? Przecież my tu nerwowo nie wytrzymamy Choć napisz jak tam psiura? Jest? Nie ma?? Quote
szaraduszka Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Psiak jest!!! Oficjalne imię BALTAJ Różana Jutrznia. Poszukiwanie naszego imienia trwa... To dziesięciotygodniowy owczarek środkowoazjatycki. Oczywiście będą zdjęcia... ale później... Teraz potrzymam Was jeszcze w niepewności... Jego łapka... na mojej dłoni... z łapką Drakuni... Jak Wam się podobają te proporcje? :roll: 8) :lol: Quote
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Jaki olbrzymek (sądząc po łapakach) Ale kiedy zobaczymy całego pieskaaaaaa?! :angel: Quote
dbsst Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 :o :o wow proporcje piekne szok malutki szczeniaczek proponuje konkurs na imie ;) Quote
LAZY Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No adrenaline to Ty potrafisz podnosic!! Dawaj więcej tego pluszaka! :evilbat: Quote
tajdzi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Rany julek! Szaraduszko Czy ty porwałaś niedźwiedzia polarnego z ZOO?? No w sumie brakuje Ci go do kompletu wśród zwierzyny, ale...NIEDŹWIEDZIA??? :o :o :o :lol: Quote
Agnes Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 ojj azjaty to takie niedzwiedzie. najbardziej mnie rozbawila Pani wszystkowiedzaca na spacerze ktora powiedziala, ze azjaty nie sa takie duze tiaaaa U nas na szkoleniu byl Azjata dorosly, jak go zobaczylam to nie wiedzialam gdzie uciekac, do tego byl raczej grozny, a Aza to juz w ogole zrobila takie :o :lol: i oczywiscie byl tez maly zjata tego samego Pana, rany julek...Azjata ktory chyba mial 5 m-cy a wzrostu obcenego Azy jak nic...to byl obled! Quote
daga10011 Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 jaka lapa :o :o :o .To napewno pies?????? :D ...czekamy na fotki nowego czlonka rodzinyja jeszcze 3 dni musze czekac Quote
LAZY Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='daga10011']jaka lapa :o :o :o .To napewno pies?????? :D ...czekamy na fotki nowego czlonka rodzinyja jeszcze 3 dni musze czekac Coś przegapiłam???? :o Quote
Recommended Posts