dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 extra zdjecia ale przeciez to wiesz ;) wiec wroce do ogladania i narazie pomilcze jak mi jakis orginalny komplement trafi do glowy to sie odezwe ;) hihihi superanckie Quote
szaraduszka Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 tajdzi mam na kompie wersję skadrowaną... ale tak patrzyłam na obie wersje i została cała. Natomiast poprawa kolorków jak najbardziej oki. Zdjęcia są nowe i nie mam na razie czasu na większe zabawy więc zmniejszam i wrzucam 8) A o co chodzi z kalendarzem to ja :niewiem: Gosiu a gdzie się zgubiła galeria Soni, gdzie zdjęcia???!!! A mnie mówi, że zdjęć za mało...:nono: Ostatnie z tej serii Quote
tajdzi Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 A ja dorwałam zabezpieczoną kanapę :lol: To było niezłe!!! Szaraduszko Gdzie foteczki? My tu tęsknimyyyyy Quote
szaraduszka Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 tia foty... siedzę w mieście... zimno, mokro, coraz bardziej szaro... nadeszły roztopy... zdjęć też się robić nie chce, bo takich dni nie chce się pamiętać... Tio Drakunia znudzona siedzeniem w domciu tajdzi cieszę się, że podobała się kanapa... w archiwum znalazłam jeszcze "zapezpieczony" fotel... 8) A tak wygląda niezabezpieczony... :lol: Gosiu co Ci się stało? Zupełnie Cię nie poznaję... :hmmmm: gdzie podpisik? gdzie wyżełek? Quote
szaraduszka Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 :puppydog: Moja biedna zapomniana galeria... mam nowe zdjęcia ze spacerku ale nie wstawię! :peace: i tak tu nie zaglądacie :shake: malutka Furiunia Quote
daga10011 Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 ja zagladam i chce 8) ..weimary i beagle to piekne psy-beagla zreszta bede goscic wkrotce :lol: .Moj tata ma-nie wystawia goopi,a sucz jest cudna :P ...Fotki prosze :P Quote
malawaszka Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 a ja się wczoraj uśmiałam z zabezpieczonego fotela ale zapomniałam napisać :lol: :lol: :lol: no i biedny bajgielek przygnieciony :lol: Quote
tajdzi Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 szaraduszka napisał(a)::puppydog: Moja biedna zapomniana galeria... mam nowe zdjęcia ze spacerku ale nie wstawię! :peace: i tak tu nie zaglądacie :shake: No wypraszam sobie :evilbat: Ja tu główny wielbiciel, jedynie pozbawiony w weekendy szybkiego łącza!!! Zdjecia poprosimy, migusiem 8) :lol: Quote
pepsi Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 nio, ja też oglądam :wink: całej rodzince zdjęcia pokazałam, ale wytrzeszczali gały, że Twój inwentarz okazały :lol: strasznie im się podobało :D ......... wstawiaj więc zdjęcia.....plis, plis, plis Quote
anetta Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ja ogladam zawsze a to ze nie pisze nie znaczy ze mi sie nie podoba cala menazeria :D :loveu: Quote
szaraduszka Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Nio dobrze, dobrze... nowe fotki były a topik gdzieś na dole... tajdzi fotel wygrzebałam z archiwum specjalnie dla Ciebie! Noc jest więc wstawię tylko 1 fotkę ale za to jaką! Chętnie poczytam do niej komentarze Draka skacze 8) (zdjęcie z dzisiejszego spaceru) Quote
Weron_ciau Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='szaraduszka']Nio dobrze, dobrze... nowe fotki były a topik gdzieś na dole... tajdzi fotel wygrzebałam z archiwum specjalnie dla Ciebie! Noc jest więc wstawię tylko 1 fotkę ale za to jaką! Chętnie poczytam do niej komentarze Draka skacze 8) (zdjęcie z dzisiejszego spaceru) A te uszy :calus: :angel: Quote
gośku. Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='szaraduszka']tia foty... siedzę w mieście... zimno, mokro, coraz bardziej szaro... nadeszły roztopy... zdjęć też się robić nie chce, bo takich dni nie chce się pamiętać... Tio Drakunia znudzona siedzeniem w domciu tajdzi cieszę się, że podobała się kanapa... w archiwum znalazłam jeszcze "zapezpieczony" fotel... 8) A tak wygląda niezabezpieczony... :lol: Gosiu co Ci się stało? Zupełnie Cię nie poznaję... :hmmmm: gdzie podpisik? gdzie wyżełek? No poprostu zieinilam :) Ale chyba znow wloze cos fajnego :) A Draka jest neisamowita :D rozpycha sie( tak jak moja Sonka) a bniedny beagl zcisniety :D hehe...fajne :) A do topicu mojej Sony nikt nie wchodzi :( Pozdrawiam i czkeam na kolejna porcje fotek :) pa Quote
Weron_ciau Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 http://img122.exs.cx/img122/5117/200501180257kf.jpg a tego to nei widzialm ale to wyglada jak by ktos sie czail 8) Quote
tajdzi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='szaraduszka']Nio dobrze, dobrze... nowe fotki były a topik gdzieś na dole... tajdzi fotel wygrzebałam z archiwum specjalnie dla Ciebie! Tajdzi dziękować :D Fotel rozbawił mnie tak samo jak sofa :) Choć przyznam, że z sofą więcej chyba mieliście roboty, bo tam na niej nawet stół wylądował :) A widać, że obie suniaczki żyć bez siebie nie mogą ;) Szaraduszko, a widziałaś "moją Azulcową"? o tu jest Quote
pepsi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='szaraduszka'] czy to DUMBO 2 :hmmmm: :lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 mnie nie bylo dlatego nie zagladalam ale jak zajrzalam to sie w Furi zakochalam http://img37.exs.cx/img37/208/kalendarzyk0wp.jpg Quote
tajdzi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 A u mnie na osiedlu właśnie pojawił się mały beagelek :) jest ciuudny Jak mi się uda kiedyś z aparatem go upolować,,,to będę was zamęczać A szaraduszko co do kalendarza - masz czas do przyszłej niedzieli na wybór zdjęć (max 10), o rozdzielczości najlepiej 2048x1(cośtam), zmniejszenia ich do 800x600, opisanie (ile waży plik, jaka rozdzielczość) itp i wysłania do kociuego kalendarza jakbyś była zainteresowana to info mogę Ci na PW wysłać, albo napisz do mnie na tajdzi@tlen.pl A przy okazji powiedz...czym natłuściłaś Drakunie? Ten twój wampirek wygląda, jakby z maselniczki wyszedł, tak się błyszczy ;) Quote
szaraduszka Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Tajdzi blask bije od wewnątrz od dobrego jedzonka 8) Pooglądalam Azulcową fajniusia jest i jeszcze konie ... :hmmmm: ale wyjaśnij mi bo :niewiem: co Cię łączy z tą galerią tudzież z Agnes i psiskiem Z niedzielnego spacerku (jeszcze w śniegu) portretowo iii Hop! 8) Quote
tajdzi Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Aza to psiak którego znalazłam, odchowałam i "sprzedałam" Agnes ;) Ktoś Azulcową wyrzucił, bo miała chyba być ogarem, ale coś jej nie wyszło... Azulcowa mieszkała z nami czas jakiś i tak się polubiłyśmy, że teraz nie ma przebacz - muszą być wspólne spacerki, mizianka, no i dzięki Azie poznałam Agnes :) Ogólnie jedna wielka dogomaniacka rodzinka A zdjecia jak zwykle przepiękne, zwłaszcza to portretowe na tle zamarźniętych drzew Quote
gośku. Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Boshe! Ale z Draki ładna laska :evilbat: A fotki przescudne...usciskaj wszytskie swoje zwierzaki ode mnie :) pa Quote
Recommended Posts