Cola Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Jakie superanckie zdjęcie ....tylko z jakiego powodu jest wycie?? :wink: Czyżby jakaś myszka w norce?? :wink: ..a ten cielaczek jest boski :loveu: Quote
szaraduszka Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Krówki raczej chciały uciekać niż gonić. Są to stworzonka pozytywnie nastawione do życia 8) Poszperałam jeszcze w starych fotkach (mało ich, bo jeszcze aparatu nie było i fotki są od znajomego)... trochę humoru: Quote
malawaszka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 no co Ty Agga - nie widzisz tej żądzy krwi w wyrazie jego pyska?? :lol: Quote
Elfi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Witaj!!..Szaraduszko!!! Śliczne te Twoje pieski!! wszystkie bez wyjątku!!!! Ciesze sie,że Drakę i Furię poznałam "osobiscie". Heca kiedys tez była obecna na naszej polance! Do zobaczenia ponownie na "psiej polance". Bede tu wpadać częsciej!! Quote
Elfi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Wiesz, jestem pod wielkim wrażeniem zdjęć w Twojej galerii. Te wszystkie zwierzęta..............SUPER!!! Quote
Labradorka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Szaruszko! Cudne pieski, zdjęć wprost boskie :) Ja nie mam wogóle talentu..... Boshe...... Tylko zazdrościć :) Quote
szaraduszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Rozpieszczony kot przy śniadaniu A zakoceni omijający mój topic niech żałują :roll: :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahaha ojj niech żałują - takich kąsków gdzie indziej nie ma :D Quote
tajdzi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Jakto omijają??? :o Przecież ja tu codziennie zaglądaaaaam :-? I codziennie podziwiam Nawet jak nie ma nowych fotek to podziwiam stare.... Quote
Patka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 matko ale kulturalny mężczyzna Luna jest pod wrażeniem ale Ciiiiii :wink: Super fotki on jest piękny i ten wzrok hipnoza szyneczką :lol: Juz nie będę omijała ale wybacz mam mało czasu ostatnio i staram sie jak moge ale pies musi czasem siku iść na dwórek :D Quote
szaraduszka Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 Wiem, wiem tajdzi to było bezpośrednie upomnienie dla Patki, ponieważ wiem, że lubi mojego Rudzieca :) I żeby nie było... ja się nie złoszczę wcale! Mój topic manewruje między bardzo różnymi zwierzątkami, czasem bywają i koteczki :) A spacerek z psem jest oczywiście ważniejszy. Nawet gdy wraca się z niego w postaci sopla lodu 8) Też się własnie wybieram trochę pomarznąć. Quote
tajdzi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='szaraduszka']Wiem, wiem tajdzi to było bezpośrednie upomnienie dla Patki, ponieważ wiem, że lubi mojego Rudzieca :) I żeby nie było... ja się nie złoszczę wcale! Mój topic manewruje między bardzo różnymi zwierzątkami, czasem bywają i koteczki :) A spacerek z psem jest oczywiście ważniejszy. Nawet gdy wraca się z niego w postaci sopla lodu 8) Też się własnie wybieram trochę pomarznąć. Czyli będą nowe foteczki? :angel: :D Quote
szaraduszka Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 Nie były w planach ale niech będzie :lol: Tylko kilka, ze spotkania towarzyskiego na psim placyku. I jeszcze niebo w tle... Następne fotki po weekendzie Quote
szaraduszka Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 I jeszcze 2 foteczki dla zakoconych 8) Quote
anetta Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='szaraduszka']I jeszcze 2 foteczki dla zakoconych 8) Sliczny kotek :P <lol> Quote
dbsst Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 noo boskie te foty na tle nieba Szaraduszko tak trzymaj :D Quote
Patka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Boskie zakotałam sie w Rudasku pięnie się komponuje z drugim futrzakiem i martwym futrzakiem :wink: :D Super!!!! Foty !!!! Quote
AgaCzips Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Super fotaski :D Więcej, więcej :angel: :angel: Agnes-wkońcu byłam na konikach :wink: Quote
szaraduszka Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 ach to niebo... 1. 2. 3. 4. i znów bliżej nieba... 5. 6. Mam pytanie: które najlepsze (może być numerkami) ??? Quote
Recommended Posts