Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie superanckie zdjęcie

....tylko z jakiego powodu jest wycie?? :wink: Czyżby jakaś myszka w norce?? :wink:

..a ten cielaczek jest boski :loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krówki raczej chciały uciekać niż gonić. Są to stworzonka pozytywnie nastawione do życia 8)

Poszperałam jeszcze w starych fotkach (mało ich, bo jeszcze aparatu nie było i fotki są od znajomego)...
trochę humoru:

Posted

Witaj!!..Szaraduszko!!!

Śliczne te Twoje pieski!! wszystkie bez wyjątku!!!! Ciesze sie,że Drakę i Furię poznałam "osobiscie". Heca kiedys tez była obecna na naszej polance!
Do zobaczenia ponownie na "psiej polance".
Bede tu wpadać częsciej!!

Posted

matko ale kulturalny mężczyzna Luna jest pod wrażeniem ale Ciiiiii :wink:
Super fotki on jest piękny i ten wzrok hipnoza szyneczką :lol:
Juz nie będę omijała ale wybacz mam mało czasu ostatnio i staram sie jak moge ale pies musi czasem siku iść na dwórek :D

Posted

Wiem, wiem tajdzi to było bezpośrednie upomnienie dla Patki, ponieważ wiem, że lubi mojego Rudzieca :)

I żeby nie było... ja się nie złoszczę wcale! Mój topic manewruje między bardzo różnymi zwierzątkami, czasem bywają i koteczki :)

A spacerek z psem jest oczywiście ważniejszy. Nawet gdy wraca się z niego w postaci sopla lodu 8) Też się własnie wybieram trochę pomarznąć.

Posted

[quote name='szaraduszka']Wiem, wiem tajdzi to było bezpośrednie upomnienie dla Patki, ponieważ wiem, że lubi mojego Rudzieca :)

I żeby nie było... ja się nie złoszczę wcale! Mój topic manewruje między bardzo różnymi zwierzątkami, czasem bywają i koteczki :)

A spacerek z psem jest oczywiście ważniejszy. Nawet gdy wraca się z niego w postaci sopla lodu 8) Też się własnie wybieram trochę pomarznąć.

Czyli będą nowe foteczki? :angel: :D