Agnes Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 a ja widze a ja widze i tylko Azy mi zal jak patrze na te zdjecia :cry: ona by byla jak w raju gdyby mogla miec ciagle taki kawal dzialki do brykania i jeszcze do tego psy do zabawy - czego chciec wiecej? :wink: Quote
tajdzi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Agnes napisał(a):czego chciec wiecej? Kota 8) Szaraduszko, zdjecia cudne!!!! Czekamy na więcej i więcej 8) Quote
dbsst Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 piekne foty szlona krowa debest poprostu Quote
tajdzi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 No nie :o Nasza Debest mówi sama o sobie "szalona krowa" Quote
dbsst Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 tajdzi napisał(a):No nie :o Nasza Debest mówi sama o sobie "szalona krowa" hahahahaha dobre tajdzi ;) Quote
anetta Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Hahaha super zdjecie http://img36.exs.cx/img36/6207/200502210129wq.jpg :lol: :lol: Mój posążek znalazlam w sianie na stajennym strychu! No to jak takie okazy sa na strychach to TAM musze szukac :D I to za friko bede miec :lol: :lol: Ale krowienko :o :lol: :lol: :lol: Ale szaleje :o :roflt: Quote
szaraduszka Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 A owieczki lubicie? Stadko mojego sąsiada :P Miłego weekendu wszystkim życzę! 8) Quote
tajdzi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 i jak minął weekedn? Byłas Szaraduszko u zwierzynki? Quote
szaraduszka Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 weekend... źle! sąsiadka złamała rękę (baran ją przewrócił), zepsuł nam się samochód... nie miałam głowy do robienie zdjęć :( wkleję jak będę miała czas kilka... z wycieczki podczas, której samochodzik odmówił posłuszeństwa... ale to znów będzie z części tematu "parę innych stworzeń" :lol: Na pocieszenie fotka z poprzedniego weekendu i wspomnienie z dzieciństwa 8) Wielu ludzi sądziło, że to jedna rasa :lol: Quote
tajdzi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Jejkuś :) Pomimo ewidentnej różnicy w umaszczeniu - rzeczywiście siostrzyczki bliźniaczki ;) :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 hahaha ajaka to rasa miala byc mowili ;) Quote
anetta Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :jumpie: :kiss3: Jedna rasa... :lol: :lol: :lol: dobre :lol: Quote
Agnes Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 jejku :o na tym zdjeciu wyglada, jakby normalnie mial(a) lapy nie do pary :roflt: Quote
szaraduszka Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 :lol: Drakunia przez całe dzieciństwo była w domku przezywana :-? Yeti lub też "Wielka Stopa" 8) Do dziś ma wielkie łapy ale do nich dorosła :P Quote
daga10011 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 haha-smiesznie to wygladalo i slodziutko :D .A teraz juz jest duza i wszelkie proporcje osiagniete :D Cudna jest.jak odbieralam z lotniska swoja suke,to jacys ludzie czekali na weimarke z ..Australii :o . Quote
Agnes Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 ale to wszystkie weimarskie maja takie lapiska jak sa male? Moja tez ma duze lapska i jak kazdy na nia patrzy to mowi, ze urosnie :lol: imo ze suczydlo ma juz 15 m-cy hehe :) Te lapy u nas sa chyba z wyzla jak patrze tak na lapska Twojego psiaka Quote
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='szaraduszka']:lol: Drakunia przez całe dzieciństwo była w domku przezywana :-? Yeti lub też "Wielka Stopa" 8) Do dziś ma wielkie łapy ale do nich dorosła :P aaa ależ słodkości słodziakowe :angel: śliczna a takie wieelkie łapy mnie zawsze rozczulają u szczenków :oops: :wink: :D Quote
szaraduszka Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Zdjęcia z niedzielnej wycieczki. Z serii "inne zwierzęta". Śliczne prawda??? :P To maleństwo właśnie przyszło na świat! Quote
malawaszka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 :o to takie krowy są też w Polsce??????????? a ja widziałam je w Szwecji po raz pierwszy w życiu :o ale wypas tam macie :angel: pewnie ze Szwecji przywiezione bo w końcu blisko ze Szczecina :P no nie mogę sie nadziwić i one tam luzem chodzą :o :o :o Quote
szaraduszka Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 8) Niom są w Polsce. To stado jest już ponoć największe w Polsce. Chodzą cały rok po pastwiskach, nawet wiaty nie mają. No i cielą się zimą na mrozie. Oglądaliśmy je bo chcemy je kiedyś hodować... A na razie chcemy jednego cielaczka do towarzystwa dla Tofi. Ale zobaczymy cio to będzie, bo tanie nie są :-? Quote
malawaszka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 skandynawska krew to co to dla nich taka polska zima i jakieś marne -10 stopni :lol: świetne są :angel: a nie baliście się tak chodzić koło nich??? :o Quote
tajdzi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Szaraduszko, czy ja mogę się przesłać do Ciebie pocztą? Zapakuję się w jak najmniejszą paczkę, zapłacę za przesyłkę i posiedzę z Wami przez chociaż jeden weekend, co? Ochjejciu Ale bosko tam macie... :angel: Quote
Recommended Posts