Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja widze a ja widze i tylko Azy mi zal jak patrze na te zdjecia :cry: ona by byla jak w raju gdyby mogla miec ciagle taki kawal dzialki do brykania i jeszcze do tego psy do zabawy - czego chciec wiecej? :wink:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weekend... źle!
sąsiadka złamała rękę (baran ją przewrócił), zepsuł nam się samochód...
nie miałam głowy do robienie zdjęć :(

wkleję jak będę miała czas kilka... z wycieczki podczas, której samochodzik odmówił posłuszeństwa... ale to znów będzie z części tematu "parę innych stworzeń" :lol:

Na pocieszenie fotka z poprzedniego weekendu

i wspomnienie z dzieciństwa 8)

Wielu ludzi sądziło, że to jedna rasa :lol:

Posted

haha-smiesznie to wygladalo i slodziutko :D .A teraz juz jest duza i wszelkie proporcje osiagniete :D Cudna jest.jak odbieralam z lotniska swoja suke,to jacys ludzie czekali na weimarke z ..Australii :o .

Posted

ale to wszystkie weimarskie maja takie lapiska jak sa male? Moja tez ma duze lapska i jak kazdy na nia patrzy to mowi, ze urosnie :lol: imo ze suczydlo ma juz 15 m-cy hehe :) Te lapy u nas sa chyba z wyzla jak patrze tak na lapska Twojego psiaka

Posted

[quote name='szaraduszka']:lol: Drakunia przez całe dzieciństwo była w domku przezywana :-? Yeti lub też "Wielka Stopa" 8)

Do dziś ma wielkie łapy ale do nich dorosła :P

aaa ależ słodkości słodziakowe :angel: śliczna a takie wieelkie łapy mnie zawsze rozczulają u szczenków :oops: :wink: :D

Posted

:o to takie krowy są też w Polsce??????????? a ja widziałam je w Szwecji po raz pierwszy w życiu :o ale wypas tam macie :angel: pewnie ze Szwecji przywiezione bo w końcu blisko ze Szczecina :P

no nie mogę sie nadziwić i one tam luzem chodzą :o :o :o

Posted

8) Niom są w Polsce. To stado jest już ponoć największe w Polsce. Chodzą cały rok po pastwiskach, nawet wiaty nie mają. No i cielą się zimą na mrozie. Oglądaliśmy je bo chcemy je kiedyś hodować... A na razie chcemy jednego cielaczka do towarzystwa dla Tofi. Ale zobaczymy cio to będzie, bo tanie nie są :-?

Posted

Szaraduszko,
czy ja mogę się przesłać do Ciebie pocztą? Zapakuję się w jak najmniejszą paczkę, zapłacę za przesyłkę i posiedzę z Wami przez chociaż jeden weekend, co?
Ochjejciu
Ale bosko tam macie... :angel: