Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej hej ahoj! wróciłam 8)

Zasypywać fotkami nie będę (żeby Basenji nie rozpaczał) ale kilka serii temtycznych się uzbiera. Będzie mała niespodzianka... żeby urozmaicić topic nowe zwierzątka (własność sąsiada).

A teraz... jest późno i noc więc aby rozjaśnić topic...
koty i śnieg

PS jak się podoba mój nowy podpis? (jeszcze go trochę dopracuję)

Posted

super fotki i super podpisik :)
Czekam niecierpliwie na dalsze relacje
A nas - spragnionych zdjęć - jest zdecydowana większość, więc bardzo proszę liczyć się z naszym zdaniem - ZA MAŁO ZDJĄTEK 8) :lol:

Posted

temat: Kominek

Jakość zdjęć gorzej niż zła (jak zrobić zdjęcie bez lampy żeby nie poruszć :niewiem: trochę przerabiane :roll: ) ale za to jest fajny klimacik 8)

Ulubione miejsce kotów 8) ale trudno się dziwić... jaki widok! :angel:

Czyż nie wygląda tu pięknie :P

Posted

malawaszka, a ja juz wiem, ze i wszystkie zdjecia seryjne moga byc porszuszone.
Szaraduszka - najlepiej kupic sobie statyw...jesli nie masz ochoty wydawac wiekszej sumy na cos porzadnego, sa takie smieszne malutkie statywy - mysle, ze taki by starczyl do tego typu zdjec.

Posted

hihi nie w tym problem :) gdy robię zdjęcie w ciemności i czas naświetlania jest 4 sekundy... pies zawsze musi się akurat ruszyć, choćby spał sobie smacznie i tak mi coś wykręci :lol:
a statyw mam w planach...

Posted

Szaraduszko,
innym rozwiązaniem jest ustawienie czułości na maxa, a najlepiej kupić aparat z manualnym ustawianiem czasu naświetlania 8) :roll:
Ale to marzenie.
A zdjecia klimacik oddają, aż mi się zamarzyło poleniuchowanie przed kominkiem...Szkoda, że w bloku nie mogę go sobie wybudować ;)

Posted

Szkoda, że w bloku nie mogę go sobie wybudować

eeeee tam...sa takie komniki ktore maja "sztuczny plomien" w srodku - wszystko sie da :wink:

szaraduszka - statyw to fajna rzecz, wiec napewno polecam;)

Posted

Szalona krowa

Mój aparat głupieje gdy ma ciemny obiekt na śniegu... albo krowa jest czarna albo śnieg zbyt biały :roll: z następnymi zdjęciami UFO :lol: czekam do roztopów.

Tofi dostaliśmy w prezencie od rodzinki. Pierwsze 3 miesiące życia znała tylko swoją oborę... potem przeżyła szok gdy trzeba było ją wyprowadzić i zaraz sama z radością wpakowała się do samochodu (jechała busem) bo świat jest taki wielki, że w pomieszczeniu, choćby w samochodzie bezpieczniej :lol: ... w drodze chętnie wyglądała przez okno... wylądowała w boksie z kozami i szybko się z nimi zaprzyjaźniła...

Zdjęcia są z pierwszych chwil "na wolności". Długo stała w progu stajni... pierwsze niepewne kroki po śniegu... a potem to już tylko szaleństwo 8)

Posted

Szaraduszko,
Zdjecia fantastyczne, ale tak na prawdę to bardzo zazdroszczę Ci tych chwil za miastem ze zwierzakami, gdzie możesz odpocząć od zgiełku miasta. Bardzo chciałabym mieć taki Azyl, gdzie ciepły kominek, mruczące koty i mama z herbatą czeka, gdzie zwierzaki są za pan brat ze sobą i kochają człowieka...bo człowiek jest dobry...

Prosimy o więcej ciepła z twojego azyklu :)
Bo zima smutna i szara w mieście

:calus:

Posted

Nio dobrze, na moim topiku zapomnieć można, że to dogomania :lol:
Więc dla przypomnienia bedą psy. Jeszcze mamy zimę :P

Patrząc w dal...

Zimowe fotki najlepiej robić przez okno, jest duużo cieplej.

Śnieg... troszkę zryty :lol:

Śnieżne szaleństwa

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? :lol: