Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że sie spóźniłam, ale to dobrze że już ktoś ten domek sprawdzi.

Widzę, że transport do Poznania macie...jakby co to może z Poznania do Szczecina dałabym radę Wam pomóc?

Postaram się na bieżąco sprawdzać ten wątek, ostatnio na dogo jestem od przypadku.

Pozdrawiamy serdecznie!

Paulina i Ida:)

Posted

Kochane Cioteczki, wizyta jest dopiero w poniedziałek o 16, więc proszę intensywnie trzymac kciuki :cool3:
Wczoraj były u Zibiego nasze dziewczyny; maluch czuje sie pewnie, obszczekał gosci.
Cały czas chce byc przy ludziach, ale nie jest nachalny.
Oby mu się poszczęściło.

Posted

Tak byłam z wizytą u Zibiegio i Wilusia.To obszczekanie było naprawdę krótkie,Zibi czuje się po prostu pewnie i pilnuje domu,jest pogodny i chce rządzić,nie boi się nawet dużych psiaków,ale umie się dogadać. Wiluś jest natomiast w przeciwieństwie do Zibiego bardzo uległy i pokorny.

Posted

ZIBI SŁONKO SZYKUJ SIE DO DŁUGIEJ DROGI :)
dom jest wspaniały
Panstwo MAJA DOSWIADCZENIE Z ZWIERZETAMI PO PRZEJSCIACH I Z SCHRONISK
ZDJECIA ZIBIEGOJUZ WISZA NA HONOROWYM MIEJSCU:)
legowisko jest - zielone z kocykiem
Zibi bedzie mial towarzyszkę ratlerke ułożona acz szczekliwa panne :loveu:
za oknem jest wybieg dla psów i Panstwo gwarantuja podroze Zibiemu po zachodniej czesci RP:)!

Posted

Ja tez bardzo sie cieszę, rozmawiałam juz z Kasią Kuczewską i była to dzisiaj najlepsza wiadomosc:lol:
Zibi ma swój dom:multi::multi::multi:
Chłopak czeka więc na wyjazd. Mamy transport 31 do Poznania, Zibi byłby tam wieczorem.
Czy ktos moze pomóc dalej?
Lazy - masz jakies propozycje, wspomnnałas cos o pomocy w transporcie z Poznania...

Posted

Już piszę.

My bez problemu mozemy zabrać Zibiego z Poznania do Szczecina, pytanie tylko brzmi o której psiak będzie do odebrania? Mąż jest kierowcą i od rana jeździ za kółkiem i stąd pytanie. 31 to niedziela i problemem może być późna pora. Dajcie znać jak to dokladnie wygląda.