Jo37 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Joodith napisał(a):kciuki zaciśnięte ;) Ja też trzymam kciuki . Quote
LAZY Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Widzę, że sie spóźniłam, ale to dobrze że już ktoś ten domek sprawdzi. Widzę, że transport do Poznania macie...jakby co to może z Poznania do Szczecina dałabym radę Wam pomóc? Postaram się na bieżąco sprawdzać ten wątek, ostatnio na dogo jestem od przypadku. Pozdrawiamy serdecznie! Paulina i Ida:) Quote
Tola Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Kochane Cioteczki, wizyta jest dopiero w poniedziałek o 16, więc proszę intensywnie trzymac kciuki :cool3: Wczoraj były u Zibiego nasze dziewczyny; maluch czuje sie pewnie, obszczekał gosci. Cały czas chce byc przy ludziach, ale nie jest nachalny. Oby mu się poszczęściło. Quote
Torusia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Tak byłam z wizytą u Zibiegio i Wilusia.To obszczekanie było naprawdę krótkie,Zibi czuje się po prostu pewnie i pilnuje domu,jest pogodny i chce rządzić,nie boi się nawet dużych psiaków,ale umie się dogadać. Wiluś jest natomiast w przeciwieństwie do Zibiego bardzo uległy i pokorny. Quote
zuzka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: zaciśnięte Quote
katarzyna kuczewska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ZIBI SŁONKO SZYKUJ SIE DO DŁUGIEJ DROGI :) dom jest wspaniały Panstwo MAJA DOSWIADCZENIE Z ZWIERZETAMI PO PRZEJSCIACH I Z SCHRONISK ZDJECIA ZIBIEGOJUZ WISZA NA HONOROWYM MIEJSCU:) legowisko jest - zielone z kocykiem Zibi bedzie mial towarzyszkę ratlerke ułożona acz szczekliwa panne :loveu: za oknem jest wybieg dla psów i Panstwo gwarantuja podroze Zibiemu po zachodniej czesci RP:)! Quote
Tola Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ja tez bardzo sie cieszę, rozmawiałam juz z Kasią Kuczewską i była to dzisiaj najlepsza wiadomosc:lol: Zibi ma swój dom:multi::multi::multi: Chłopak czeka więc na wyjazd. Mamy transport 31 do Poznania, Zibi byłby tam wieczorem. Czy ktos moze pomóc dalej? Lazy - masz jakies propozycje, wspomnnałas cos o pomocy w transporcie z Poznania... Quote
Tola Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 To pierwszy zamojski piesio w Szczecinie:cool3: Quote
Erazm Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Tyle czasu nie zagladalam, a tu TAKIE WIESCI:loveu: Quote
danka1234 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Tola napisał(a):To pierwszy zamojski piesio w Szczecinie:cool3: moze bedzie pierwszym z wielu.:lol: Quote
beka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Tola zobacz ten post http://www.dogomania.pl/forum/f521/watek-transportowy-kasujcie-nieaktualnie-posty-24359/index9.html#post12298102 i ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/f521/szukamy-transportu-na-trasie-konin-poznan-szczecin-137556/ Quote
Tola Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='beka']Tola zobacz ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/f521/szukamy-transportu-na-trasie-konin-poznan-szczecin-137556/ Widziałam, poczekajmy co odpowiedzą. Mam tez troche namiarów do osób z Poznania, które oferuja przewozy, będę pisała wieczorem. [FONT=Verdana]Monka-stw - dzięki za pomoc:lol:[/FONT] Quote
LAZY Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Już piszę. My bez problemu mozemy zabrać Zibiego z Poznania do Szczecina, pytanie tylko brzmi o której psiak będzie do odebrania? Mąż jest kierowcą i od rana jeździ za kółkiem i stąd pytanie. 31 to niedziela i problemem może być późna pora. Dajcie znać jak to dokladnie wygląda. Quote
Recommended Posts