zuzek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ja tez nie wiem czemu:) moja niewiedza pewnie jest przyczyna:):p przelew zrobiony! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='dana'].................. Stonka poproszę o namiary, myślę, że w przyszłym tygodniu już coś dla Lady wyślę :lol: ..................... Ponawiam prośbę o numer konta dla Lady. :lol: Jak się czuje śliczna Lady i Mamusia ? :loveu: Quote
Torusia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ale jak nie mam jak mam PW otrzymuję wiadomości :razz: od innych ,ale żadna różnica można i e-maila Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 torusiu chodziło mi o zuzek;) a do ciebie zaraz wysyłam pw:cool3: A dzis dostałam wpłaty: Elkate +20 zł:loveu: zuzek +20 zł:loveu: Razem jest +160 zł:multi: Quote
elkate Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']torusiu chodziło mi o zuzek;) a do ciebie zaraz wysyłam pw:cool3: A dzis dostałam wpłaty: Elkate +20 zł:loveu: zuzek +20 zł:loveu: Razem jest +160 zł:multi: Jutro też 20,00 na sunie Quote
2010 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :loveu:Sliczne te psiaki.Ogłoszenia im potrzebne. Czy mają już na tym forum? http://www.pomocgoldenom**********/ Goldenopodobne albo mixgoldeny mają tytaj ogłoszenia . Quote
SARA.dierra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='dana']Ponawiam prośbę o numer konta dla Lady. :loveu: :B-fly: ja tylko tak na marginesie - Lady jest tak prześlicznym psem - prawdziwa biała dama - ona tylko potrzebuje opieki wet.- hoteliku - po to by zobaczyła jaśniejszą przyszłość - kolory - by zobaczyc na jej pysku wielki uśmiech - myślę że tak przepiękna sunia szybciutko znajdzie domek - tylko nie wiem co z łapką - ja ją kocham z taka jaką ma , nie wiem , czy ona powoduje jakieś dolegliwości :shake: Quote
Ukryty Smok Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Czy mogę prosić numer konta na PW? Przepraszam, jakoś nie mogę się doczytać - jaka jest sytuacja suni/suń? Zbieracie deklaracje na hotel? Pzdr, Ukryty SMok Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Tak- zbieramy deklaracje na hotel. Do hotelu ma przyjechac biała Lady z chora łapka i jej mama-ruda sunia. W pewnym sensie łapka jej na pewno dokucza, bo jak Stonka pisała, Lady nie moze za bardzo biegać...bolec to raczej ja nie boli. Ale u Lady tez jest jakis problem ze skórą...kurcze diagnoza wet potrzebna:shake: Quote
monta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 normalnie juz sie nie moge doczekac kiedy sunie przyjada do hoteliku bo chce je odwiedzic . teraz bede kilka dni kolo Brodnicy i myslalam ze juz do nich zajrze a tu trzeba czekac. trudno no to poczekam i jak juz dojada to bankowo do nich zagladam :evil_lol: sucznyki trzymjcie sie:help1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Do przyjazdu jeszcze długa droga...kolejka w hotelu ani drgnie...adopcje stoją:shake: a na nowe kojce kasy brak... Może zdarzy sie cud i sunie do tego czasu zostaną adoptowane:roll: Na razie jednak trzymajmy sie planu;) Quote
SARA.dierra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 monta do hoteliku kolejka - no , bo psiaki hotelowe muszą do stałych domków - a już są piękne , wypielęgnowane - jak znajdą sie domki dla hotelowych to zluźni się kolejka i powolutku do przodu - cierpliwie trzeba czekać i modlić się o dobre domki - ale to nic - ważne że jest nadzieja - i że ten czas przyjdzie - powolutku Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 monta- jak sie uda wszystko, to z Torunia masz bliziutko do nas, więc zapraszam kiedy tylko bedziesz miała wolne:p Quote
SARA.dierra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [CENTER]Maya napisała mi że wysłała dla dziewczynek 30 $ kanadyjskich i że one powinny dojść około 15 lipca - i że to jakieś 60 zł będzie :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:[/CENTER] Quote
monta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 to bombowo 60 zl do przody:loveu: to ile brakuje?? czy jest jakies info co tam slychac aktualnie u suczek ?jak sie maja?ma ktos moze kontakt ze schronem gdzie siedza?a moze ktos je zaadoptowal a my nic nie wiemy? Quote
SARA.dierra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 nr 3 - IRYSEK - 5 zł (+PP) dla Lady :buzi: nr 5 - LIJALI - 3 zł (+PP) dla Lady :buzi: nr 7 - ICK - 7 zł (+PP) dla Lady :buzi: i parę groszy z bazarku - też koło 15 lipca będą bo bazarek do 11 lipca Quote
2010 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 oto ten bazarek do 10 lipca ze ślicznymi bluzeczkami: do11.07-bazarkowe śliczne bluzeczki za uśmiech Lady i jej mateczki - Dogomania Forum Quote
SARA.dierra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 troche tu bałaganu narobię , ale metodą prób i błędów udało mi sie zrobić mój pierwszy banerek :diabloti: taki zwyczajny Quote
SARA.dierra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 wypisałam już kwitek na deklaracje stałą - jutro po pracy wpłacę 10 zł na Lady ( na jednym kwitku + 10 zł na Boguszyce - bazarek ) Quote
SARA.dierra Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [SIZE=5][SIZE=5]kilka miedziaków bazarkowych [SIZE=5][SIZE=5]dla Lady za tydzień bazarek do 11 lipca [SIZE=5][SIZE=5]nr 1 - IRYSEK - 3 zł (+PP) dla Lady [SIZE=5]:Cool!: [SIZE=5]nr 2 - IRYSEK - 3 zł dla Lady :Cool!: nr 3 - IRYSEK - 5 zł dla Lady :Cool!: nr 4 - IRYSEK - 3 zł dla Lady :Cool!: nr 5 - LIJALI - 3 zł (+PP) dla Lady :Cool!: nr 6 - BLONDITIPSY - 5 zł (+PP) dla Lady :Cool!: nr 7 - ICK - 7 zł (+PP) dla Lady :Cool!: nr 8 - IRYSEK - 8 zł dla Lady :Cool!: nr 9 - IRYSEK - 3 zł dla Lady :Cool!: nr 10 - IRYSEK - 3 zł dla Lady :Cool!: nr 11 - IRYSEK - 3 zł dla Lady :Cool!: razem 46 zł Quote
stonka1125 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Dziękuje wszystkim,którzy kibicują dziewczynom,mam nadzieję ze uda się je wyciągnac ze schroniska,ze żadne osobiste animozje nie odbiora im szansy na lepsze zycie,mam nadzieje że wszystkim nam chodzi o dobro zwierzat a nie o nie wiadomo co.Hotel u ani to jedyna szansa dla nich ,JEDYNA,żeby się nauczyły być z człowiekiem,żeby mogły cieszyc się życiem,żeby po prostu miały lepiej,bo wszyscy wiemy,że schronisko to nie sanatorium albo hotelik,one zasłuzyły na lepsze jutro,docelowo mam nadzieje dla nich nie na kojec,nie na podwórko,one zasłużyły na dom,na kanapę ,na ciepłe posłanie,na człowieka,który będzie je kochał i niczego nie będzie wymagał,na miłość i spokojny kąt do końca zycia,one juz służyły człowiekowi ,teraz czas zeby człowiek przysłuzył się im...... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Piękne słowa!:loveu: Wpływy z dziś: + 10 zł Torusia:loveu: +100 zł Ukryty smok:loveu: ------------ Było + 160 zł +110 zł Razem : +270 zł:multi: Quote
Recommended Posts