Ania+Milva i Ulver Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Jutro sprawdze na koncie czy cos wpłynęło;) Troche nam tu cięzko teraz bedzie bez wiesci o suniach...ehh Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [B]Doszły wpłaty od :[/B] dorota1 - +20 zł:loveu: EWA-s +100 zł:loveu: ------------------------ Razem [COLOR=SeaGreen][B]+ 120 zł[/B][/COLOR]:multi: Quote
GoskaGoska Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 no wlasnie nie przesledzialam calego wátku - ale co z jej lapka? Wiecie co chyba to nie jest az taki problem, a czasami wręcz plus to jak się napiszę dobry tytuł to jeszcze bardziej moze przyciągnąc ma sunia ma jakiś defekt. Ale rozumime , ze ona ciągle w schronisku? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Tak sunia jest w schronisku-ma rozszczep łapki. Quote
irysek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 tak sie glupio spytam, gdzie sa zdjecia drugiej suni, ktora razem z ta biala pojdzie do ani do hotelu? bo wyczytalam, ze pojda 2 w cenie 1... Quote
stonka1125 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 irysek napisał(a):tak sie glupio spytam, gdzie sa zdjecia drugiej suni, ktora razem z ta biala pojdzie do ani do hotelu? bo wyczytalam, ze pojda 2 w cenie 1... post #157 panienki w komplecie Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a gdzie teraz są te sunie - nic ciotki nie ma w pierwszy poście :mad: :mad::mad: w schrosniku - ale gdzie? czy schronisko jest takie beznadziejne , że nic nie pomaga psom i do tego będzie kłopot z ich wyciągnieciem? Quote
SARA.dierra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 dostałam dziś taką wiadomość : od przyjaciółki: "........daj mi kilka dni................postaram sie dolozyc pare zlotych na te psiaki:)))................wszystko bedzie OK,no nie?Cholera-MUSI BYC!!!Buziaczki..................Dbaj o siebie,usmiechaj sie i glowa do gory!!!:))) " nie wiem ile , kiedy , jak - powolutku -te dwie mordy nie wiedzĄ jeszcze, że jest NADZIEJA Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Pomalutku wspólnymi siłami i dobrymi sercami uda się!! Musi! Quote
irysek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 stonka1125 napisał(a):nie mogę się zarejestrowac na podhalany to wstawie zdjęcie tutaj żeby dziewczyny nie musiał szukać na wątku:cool3: lady z mamą misią widzicie jakie mama ma serduszko na czole:loveu: wklejcie to zdjcie do pierwszego postu, prosze. Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 tą rudą moze warto wysłac do fundacji pomoc goldenom? Quote
SARA.dierra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ja jestem na podhalanach ale nawet nie zauważyłam że tu nie ma tej fotki :) dzięki :) Quote
irysek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 sliczne te sunie, jak tak na nie patrze, to jakas rasa (w obu przypadkach inna) mi sie po glowie kolacze, ale nie umiem tego sprecyzowac. jasniejsza pewnie co z labkiem ma wspolnego, a jej corcia ni to podhalan, troche kaukaz. ciezko mi dojsc z tym do ladu :) ale obie sliczne dziewczynki. Quote
SARA.dierra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 irysku heh trochę na odwrót - biała to córcia z chorą łapką - swoją drogą ciekawe jak wygląda jej tatuś :roll: Quote
irysek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ano fakt, przeciez czytalam jak byk, ze ta rudzina to mamuska, ale cos jakos mi w mozgu kabelki nie stykaja dzisiaj chyba :) obie pannice sliczne. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ale ładne:loveu::loveu::loveu: A do mnie przyszedł mail z allegro gdzie biała wystawiam tej treści: "Zainteresowana z Aleksandrowa Kujawskiego:mój numer komórki 600......":evil_lol: Ubawiłam się...no ale grzecznie odpisałam, żeby zadzwoniła pod numer tel wskazany w aukcji;) może się wtedy rozmownie Pani rozwinie:roll: Quote
zuzek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dajcie nr konta, przeleje pare groszy narazie jednorazowo. prosze tylko dac znac:) psinki sa sliczne!!! Quote
SARA.dierra Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [CENTER]:sweetCyb::Dog_run::sweetCyb::Dog_run::sweetCyb:[/CENTER] Quote
SARA.dierra Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ZUZEK poczekaj trochę :cool3: Ania da Ci numer ale Ona teraz biega za hotelikowymi pieskami :evil_lol: Quote
SARA.dierra Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 TROCHĘ POBROIŁAM :diabloti: pokolorowałam świat Przepiękna biała sunia w typie labkopodhalana ????? http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagam-o-pomoc-dla-nich-deklarujac-nawet-mala-kwote-uratujesz-im-zycie-136755/#post12215089 Jest zupełnie nieagresywna, spokojna, wypuszczona wędruje tak sobie powolutku, kiedy ludzie ją widzą to mówią że to piękny pies, a potem podchodzą bliżej i .... o Boże, co to jest, ale łapa, niektórzy się śmieją, niektórym żal, ale nikt jej nie chce :-( Nie ma szans na adopcję, potrzebuje pomocy dogomaniaków, bo nikt "normalny" jej nie pomoże .............. Ania+Milva i Ulver zaproponowała Lady i jej mamie Misi hotelikowanie u siebie w BRODNICY http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/index19.html#post12487436 dwie duże suczynki za cenę jednego psa, to jest dla nich wielka szansa, nie zmarnujmy jej One całe życie służyły człowiekowi ,teraz czas żeby człowiek pomógł im !!!!! Quote
Torusia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 czy pieniądze trzeba już wpłacać czy jak będzie hotelik,jeżeli już poproszę nr.konta na PW,a tak poza tym to się czują suczynki? :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 jak ktoś chche moze wpłacic juz, a jak nie to czekac az sunie beda w hoteliku;) zuzek-wysle maila z kontem...nie wiem czemu nie masz pw:roll: Quote
Recommended Posts