Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dana']Dlaczego nie masz wstępu do schroniska? :crazyeye::crazyeye:
Stonka poproszę o namiary, myślę, że w przyszłym tygodniu już coś dla Lady wyślę :lol:

Pokazujemy się Lady - ślicznotko ! :loveu::loveu:

tak naprawdę to nie wiem dlaczego

Posted

gosia t.zmieniła swoją deklarację z 20zł na 40zł ,czyli po dwie dychy od ogonka,dopisuje w takim razie :lol:

w tej chwili mamy 190zł stałych deklaracji,brakuje 260zł,na forum podhalanów(monta:loveu:)dziewczyny tez działają,myslę że uda się zebrać w końcu te pieniążki,oby tylko kolejka u ani posuwała sie do przodu:cool3:

deklaracje stałe będziemy przelewać do ani jak będzie pewny termin,ale jeżeli ktoś chce wpłacic jednorazowo cos ekstra to niech pisze ,przesle konto ani na pw,dodatkowe pieniadze na pewno dziewczynom sie przydadzą,może uda sie zrobić coś z łapką Lady no i niepokoi mnie stan plecków:cool3:,tak ze z góry dziękuje i zainteresowanych zapraszam na pw:lol:
(zapomniałabym,jeżeli ktos chciałby rachunek to prosze o tym napisac)

Posted

Zbiórkę zaczniemy jak bedzie bliżej przyjazdu suń.
Jeżeli ktos by chciał np zamiast pieniedzy podarowac karme to tez byłoby super- koszty hotelu wtedy zmaleją.
Jeżeli ktos chce juz wpłacac to prosze o info na pw a wyslę numer konta.
Oczywiście wszytkie wpływy i wydatki będa wpisywane na watek

Posted

nie mogę się zarejestrowac na podhalany to wstawie zdjęcie tutaj żeby dziewczyny nie musiał szukać na wątku:cool3:

lady z mamą misią

widzicie jakie mama ma serduszko na czole:loveu:

Posted

Widzę, że powolutku, powolutku zbiera się cała kwota. Ja mam takie pytanie - bo tu była mowa o jakiejś kolejce - czy jak uzbieramy potrzebne deklaracje, to dziewczyny od razu jadą do hoteliku, czy muszą jeszcze czekać? I dwa - skoro Stonka nie ma wstępu do schroniska, to jak będzie z zabraniem ich stamtąd i jak to będzie wyglądać, ta osoba podpisze umowę adopcyjną? I trzy - czy jakby, tfu, tfu, odpukać, deklaracje by nie wypaliły, ktoś musiałby zrezygnować z jakiś powodów, to czy suńki mogłyby się zadłużyć w hoteliku, czy trzebaby szukać wyjścia awaryjnego...
Ja nie jestem zbytnio doświadczona w tej kwestii, ale to jest to, co nasuwa mi się na myśl w związku z dziewczynkami i ich hotelikiem :loveu:

Posted

To ja odpowiem;)
-nawet jeśli już uzbiera się cała kwota , to i tak trzeba będzie czekać na swoją kolej. Często jest tak,że ktoś ustępuje miejsca, więc na prawdę trudno okreslić kiedy by to miało nastąpić-przyjazd suniek. Ja będę się starała aby jak najszybciej;)

-jezeli wypadnie komus sytuacja ze nie bedzie mógł wpłacac swojej deklaracji, to wtedy trzeba ratowac sie bazarkami np i żebrać ;) sunie mogą się zadłuzyc w hoteliku, ale nie moze byc takiej sytuacji,że np nie jest nic płacone przez 2 i więcej miesięcy

Prosze pytać jak tylko coś sie nasuwa niezrozumiałego;)

Posted

witam :) przenoszę się tu :) jestem w stanie dać niewiele 10 zł ( deklaracja stała ) od 10 lipca i co miesiąc dziesiątego na hotelik dla LAdy i jej mamy - druga sprawa - Maya z forum dla podhalanów wysyła do mnie ( na razie jednorazowo - listem zwykłym 20 $ -dla LADY - jak dojdzie to prześlę do Ani+ ) - Maya obiecała że jeśli będzie w stanie to może za miesiąc też przyśle .

Posted

dzieki ze jestescie!dopisuje deklaracje,a ania jak będzie to przesle nr.konta:lol:

a wstawianie banerków to:wchodzisz w panel użytkownika,po lewej gdzies masz edytuj sygnaturę,banerek skopiowany z wątku wklejasz w sygnaturę,klikasz zapisz i gotowe:lol: