Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Torusia napisał(a):
jak wspominała wcześniej mogę 10 zł miesięcznie

No to już mamy 20 zł / mies.
Kto zadeklaruje się jeszcze ?
Stonka1125, napisz w tytule że zbieramy na hotel.

Posted

mam problemy z dogo,nie moge się logowac,a jak sie uda to zaraz mnie wywala,to szybko teraz ponadrabiam zaległosci i wszystko powpisuje :oops:

w tej chwili dziewczyny maja 40zł

10zł-nika28
10zł-torusia
10zł-ata
10zł-stonka1125

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
A lady ma banerek, bo jak nie, to postaram się coś udziubać, żeby było jakieś. Może ktoś dzięki temu wpadnie. Jeśli jest szansa to trzeba działać...

tak ,tak,prosimy o banerek ,trzeba jak najszybciej zbierac pieniążki bo lady kiepsko wygląda

Posted

mama to MIŚKA,wydaje mi sie że pomimo wieku jest w lepszej formie,lady ma łyse te plecki i taka biedna jest,miśka jest wesoła i przytulasna a lady cały czas sie chowa,poprzytula sie chwile i ucieka,ona juz chyba nie ma nadziei............

Posted

Banerzydła podlinkowane. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie, nie podobają mu się kolory, dałby jakieś inne zdjęcie, ma pomysł na jakieś lepsze hasło (każdy pomysł będzie lepszy :evil_lol:) a najlepiej zaprosił/sam zrobił lepsze to ja jestem otwarta, naprawdę. Ale podobno, jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma, więc :evil_lol:

Dla szczęściarzy z większą ilością miejsca w podpisie (o ile są tu tacy :eviltong:)

I dla tych, co go mają odrobinę mniej (jak to mówią - dla każdego coś dobrego :p).

Takie odważne kolorki xd

Wybierajcie mniejsze zło :evil_lol:

Deklaracji złożyć nie mogę, więc to na razie tyle, co mogę pomóc :shake: