Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ta łapka to żaden problem,problemem są ludzie,zawsze mnie denerwowało jak przy wyborze psów ludzie zamiast patrzeć na oczy psa,bo to one wszystko mówią to patrzą czy ładny,stoneczko a może Ją tak w poradniku ,,mój przyjaciel pies''ogłosić?

Posted

Ja nie rozumiem o co ludziom chodzi... I jeśli już nawet patrzeć na wygląd - jest przecudna. A może ludzie boją się, że ta łapka jej jakoś przeszkadza, utrudnia albo wymaga leczenia? Dobrze, ze w allegro jest to zaznaczone :loveu:

Posted

nie byłam:oops:miałam małe zamieszanie ,że tak powiem psie oczywiście,mam nadzieje że uda mi się pojechać w niedzielę,obiecuje zasypac was fotkami i opowiem co u niej,tak pomyslałam,może porozsyłamy watek do kogo sie da i spróbujemy jej czegoś szukac i zbierać deklaracje,może pogadam z murką czy mogłaby wpisac ja w kolejkę?co o ty myslicie?

Posted

Cioteczki kochane, to jest świetny pomysł, ale to trudne... Niejeden psiak czeka na takie rozwiązanie, cięzko jest uzbierać deklaracje...
Nie chcę wyjść na pesymistkę, czy spowolnić wasze działania - tylko, czy suni jest bardzo źle, tam gdzie jest?
Tylko mnie nie bijcie :evil_lol:

Posted

Sunia nie ma żadnej opieki weterynaryjnej, marne szanse na adopcje...faktem jest,że może warunki nie sa tak koszmarne jak w innych schronach, bo jednak wychodzi na spacerki.
Jesli jakies deklaracje się znajda to nie ma problemu aby zabrac ja, a jak nie , to tez nie przeskoczymy tego...:roll:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Sunia nie ma żadnej opieki weterynaryjnej, marne szanse na adopcje...faktem jest,że może warunki nie sa tak koszmarne jak w innych schronach, bo jednak wychodzi na spacerki.
Jesli jakies deklaracje się znajda to nie ma problemu aby zabrac ja, a jak nie , to tez nie przeskoczymy tego...:roll:

Rozumiem...
A czemu nie ma opieki? Nie dałoby się jakoś go wziąść do veta?

Posted

Ojej to taka piękna sunia... Tylko ta łapka.. Pomoc potrzebna na cito, może jakąś zbiórke na do go dla suni ogłosić??? Ona dawno byłaby w domku gdyby nnie ta łapka... Cioteczki pliss.....:Help_2:

Posted

Tej suni musimy pomóc, bo inaczej do końca życia nie wyjdzie ze schronu, a chyba nie o to nam chodzi...A że pomagac nie jest łatwo , to wszyscy na dogo wiedzą i pomimo tego w tym morzu cierpienia udaje się....