Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, że tak się ułożyło Łaciastemu!! :multi: ja kocham szczególnie ślepaki, bo mam sama takiego, i okazuje się, że one nie są wcale takie bezbronne jak my ludzie uważamy. Nasz Maciuch świetnie nauczył się topografii ogrodu i spokojnie się po nim porusza, nawet biegiem. :loveu:

Posted

hotelik jest ok,ada zamojska jest w domu z resztą zwierzyny,luna ma swój pokój w oddzielnym budynku,są dwa boksy i jeden wybieg z budą dla większego psa,ja dla łatka myślałam właśnie o tym wybiegu z budą bo nikt by go nie zaczepiał,ale dziewczyny miały ostatnio ślepka w domu i może by łatuch dał radę ,chodzi o to że w domu są cztery suki(z adą 5) a nie jestem pewna czy łatuchowi zależy na towarzystwie,on taki raczej samotnik jest i chyba byłby zadowolony ze swiętego spokoju i swojego kawałka na ziemi

Posted

dopiero jestem ,uzupełniam deklaracje!
dziękuje wszystkim,numer konta wyślę jak wyciągniemy łatka!jak tak dalej pójdzie to zabierzemy go niedługo!

mamy 155 złotych,czyli brakuje 85 złotych

Posted

Chyba bankrutem zostanę w końcu :shake:
Ale dla Łatusia - tak jak i dla Puko - po 15 zł miesięcznie będę wpłacać - zrobię zlecenie stałe, bo gubię się już nieco w moich "psich wpłatach" ;)

Posted

no to teraz niespodzianka!!!!!
własnie zadzwoniła do mnie pani wzruszona losem łatusia,pani bogusia kozan i postanowiła zadeklarowac na łatka 60 pln-ów:multi::multi::multi:
czyli z deklaracja dogo mamy dla śmierdziuszka 250 zł,czyli deklaracje zebrane,uzupełnię na poczatku!

Posted

chciałam przejść od słów do czynów i 'urzeczywistnić' moją deklarację, ale chyba nie mam numeru konta (jeśli go dostałam od kogoś mailem, albo jest na wątku to bardzo przepraszam, ale ostatnio się już pogubiłam:oops:) - mogłabym prosić o przesłanie?

Posted

hotelik przyjmie łatusia dopiero jak się zwolni miejsce,a ada wyjeżdza w sobote,i wtedy łatus trafi do hoteliku,ale przeniosłam go do pojedyńczego boksu,założyłam bez problemu obróżkę i damy radę,łatuch jest dzielny jak mało kto,jak najprędzej się da załatwimy mu konsultację okulistyczną,może te biedne oczka da sie uratować(mam nadzieje)

Posted

w schronisku parwowiroza,łatek miał kontakt(jest w boksie w którym był chory szczeniak,sama go idiotka do tego boksu przeniosłam bo nikt się nie przyznał ze to parwo,musieli widziec przeciez,pani prezes zabrała szczeniaka do domu i wtedy sie zorientowała ze to parwo),zadne psy nie będa wydane przez co najmniej tydzień,jestem wściekła,dwa szczylki które umarły były w złym stanie już w sobotę,mówiłam ze nie jest ok,jak na dzis to wszystko jest zdezynfekowane i mam nadzieje że bedzie ok i że będe mogła zabrac łatusia juz niedługo ,okropnie zła jestem bo jutro ada wyjeżdza i zwolni łaciuchowi miejsce w hotelu,a on musi tam siedziec:angryy::angryy:

Posted

stonka1125 napisał(a):
w schronisku parwowiroza,łatek miał kontakt(jest w boksie w którym był chory szczeniak,sama go idiotka do tego boksu przeniosłam bo nikt się nie przyznał ze to parwo,musieli widziec przeciez,pani prezes zabrała szczeniaka do domu i wtedy sie zorientowała ze to parwo),zadne psy nie będa wydane przez co najmniej tydzień,jestem wściekła,dwa szczylki które umarły były w złym stanie już w sobotę,mówiłam ze nie jest ok,jak na dzis to wszystko jest zdezynfekowane i mam nadzieje że bedzie ok i że będe mogła zabrac łatusia juz niedługo ,okropnie zła jestem bo jutro ada wyjeżdza i zwolni łaciuchowi miejsce w hotelu,a on musi tam siedziec:angryy::angryy:

stonka, nie denerwuj się - najważniejsze, że akcja jest zaplanowana, zebrane są deklaracje - przed Łaciastym już tylko lepsza droga :loveu:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
stonka, nie denerwuj się - najważniejsze, że akcja jest zaplanowana, zebrane są deklaracje - przed Łaciastym już tylko lepsza droga :loveu:

dzieki za dobre słowo:lol:wiem ze już tylko lepsze zycie przed nim i cieszę się