stonka1125 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 nie ,to jest hotelik w jarocinie,a schronisko w radlinie,w hoteliku w tej chwili jest zamojska luna(i jeszcze posiedzi) http://www.dogomania.pl/forum/f28/luna-sunia-z-depresja-juz-w-hoteliku-prosimy-o-wsparcie-finansowe-128645/index4.html i ada(zbiera sie do domku i zwolni miejsce dla łatka)http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-potrzebny-transport-z-jarocina-do-kutna-125860/ Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 super, że tak się ułożyło Łaciastemu!! :multi: ja kocham szczególnie ślepaki, bo mam sama takiego, i okazuje się, że one nie są wcale takie bezbronne jak my ludzie uważamy. Nasz Maciuch świetnie nauczył się topografii ogrodu i spokojnie się po nim porusza, nawet biegiem. :loveu: Quote
stonka1125 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 hotelik jest ok,ada zamojska jest w domu z resztą zwierzyny,luna ma swój pokój w oddzielnym budynku,są dwa boksy i jeden wybieg z budą dla większego psa,ja dla łatka myślałam właśnie o tym wybiegu z budą bo nikt by go nie zaczepiał,ale dziewczyny miały ostatnio ślepka w domu i może by łatuch dał radę ,chodzi o to że w domu są cztery suki(z adą 5) a nie jestem pewna czy łatuchowi zależy na towarzystwie,on taki raczej samotnik jest i chyba byłby zadowolony ze swiętego spokoju i swojego kawałka na ziemi Quote
Asia_Klero Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Pukuś już nazbierał swoje pieniadze czas na ciebie!!dziewczyny juz tak nie duzo mu brakuje...porozsylajcie watek to naprawde wiele daje!!:loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Rzeczywiście, gratulacje dla tamtego ślepaczka!!! Więc ja jednak deklaruję 20 zł miesięcznie na tego biedaka, proszę poprawić. I rzeczywiście, trzebaby porozsyłać wątek po różnych osobach, ja też do kilku wyślę. Quote
ketunia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Witam, deklaruję 50 zł co miesiąc na Łatka. Prosze o podanie nr konta, na które mam przelać pieniażki. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ketunia napisał(a):Witam, deklaruję 50 zł co miesiąc na Łatka. Prosze o podanie nr konta, na które mam przelać pieniażki. pięknie pięknie :loveu::multi: Quote
iwona213 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ile juz jest deklaracji?? bierzemy się za Ciebie Łatek, koniec schronu!!! Quote
stonka1125 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 dopiero jestem ,uzupełniam deklaracje! dziękuje wszystkim,numer konta wyślę jak wyciągniemy łatka!jak tak dalej pójdzie to zabierzemy go niedługo! mamy 155 złotych,czyli brakuje 85 złotych Quote
mari23 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Chyba bankrutem zostanę w końcu :shake: Ale dla Łatusia - tak jak i dla Puko - po 15 zł miesięcznie będę wpłacać - zrobię zlecenie stałe, bo gubię się już nieco w moich "psich wpłatach" ;) Quote
kometa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 tak jak dla Puko-oferuje 10 zł Moze porozsylaj info o watku slepaczka do wszystkich z dogo:) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 kometa napisał(a):tak jak dla Puko-oferuje 10 zł Moze porozsylaj info o watku slepaczka do wszystkich z dogo:) ja już trochę porozsyłałam, ale to krwiożercza praca - siedziałam godzinę :shake: Quote
stonka1125 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 no to teraz niespodzianka!!!!! własnie zadzwoniła do mnie pani wzruszona losem łatusia,pani bogusia kozan i postanowiła zadeklarowac na łatka 60 pln-ów:multi::multi::multi: czyli z deklaracja dogo mamy dla śmierdziuszka 250 zł,czyli deklaracje zebrane,uzupełnię na poczatku! Quote
iwona213 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 bardzo sie cieszę, kolejna sprawna akcja :multi::multi::multi: Quote
stonka1125 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 no to tak coś mi sie wydaje,że łacisko spędza dzisiaj ostatnią noc w schronie!!!!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 :multi::multi::multi::multi: jejusiu, jak suuuuuuupppperrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! Quote
gibon301 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 chciałam przejść od słów do czynów i 'urzeczywistnić' moją deklarację, ale chyba nie mam numeru konta (jeśli go dostałam od kogoś mailem, albo jest na wątku to bardzo przepraszam, ale ostatnio się już pogubiłam:oops:) - mogłabym prosić o przesłanie? Quote
stonka1125 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 wszystkim zainteresowanym prześlę numer konta jak łatuś będzie w hotelu Quote
stonka1125 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 hotelik przyjmie łatusia dopiero jak się zwolni miejsce,a ada wyjeżdza w sobote,i wtedy łatus trafi do hoteliku,ale przeniosłam go do pojedyńczego boksu,założyłam bez problemu obróżkę i damy radę,łatuch jest dzielny jak mało kto,jak najprędzej się da załatwimy mu konsultację okulistyczną,może te biedne oczka da sie uratować(mam nadzieje) Quote
stonka1125 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 w schronisku parwowiroza,łatek miał kontakt(jest w boksie w którym był chory szczeniak,sama go idiotka do tego boksu przeniosłam bo nikt się nie przyznał ze to parwo,musieli widziec przeciez,pani prezes zabrała szczeniaka do domu i wtedy sie zorientowała ze to parwo),zadne psy nie będa wydane przez co najmniej tydzień,jestem wściekła,dwa szczylki które umarły były w złym stanie już w sobotę,mówiłam ze nie jest ok,jak na dzis to wszystko jest zdezynfekowane i mam nadzieje że bedzie ok i że będe mogła zabrac łatusia juz niedługo ,okropnie zła jestem bo jutro ada wyjeżdza i zwolni łaciuchowi miejsce w hotelu,a on musi tam siedziec:angryy::angryy: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 stonka1125 napisał(a):w schronisku parwowiroza,łatek miał kontakt(jest w boksie w którym był chory szczeniak,sama go idiotka do tego boksu przeniosłam bo nikt się nie przyznał ze to parwo,musieli widziec przeciez,pani prezes zabrała szczeniaka do domu i wtedy sie zorientowała ze to parwo),zadne psy nie będa wydane przez co najmniej tydzień,jestem wściekła,dwa szczylki które umarły były w złym stanie już w sobotę,mówiłam ze nie jest ok,jak na dzis to wszystko jest zdezynfekowane i mam nadzieje że bedzie ok i że będe mogła zabrac łatusia juz niedługo ,okropnie zła jestem bo jutro ada wyjeżdza i zwolni łaciuchowi miejsce w hotelu,a on musi tam siedziec:angryy::angryy: stonka, nie denerwuj się - najważniejsze, że akcja jest zaplanowana, zebrane są deklaracje - przed Łaciastym już tylko lepsza droga :loveu: Quote
stonka1125 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):stonka, nie denerwuj się - najważniejsze, że akcja jest zaplanowana, zebrane są deklaracje - przed Łaciastym już tylko lepsza droga :loveu: dzieki za dobre słowo:lol:wiem ze już tylko lepsze zycie przed nim i cieszę się Quote
Recommended Posts