Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bym tam nie wyrobiła,zabroniliby mi przychodzić po pierwszej wizycie i wytoczyli sprawę cywilną o.....o wszystko,podziwiam was bardzo bo ja tutaj nie muszę sie użerać o nic,wystarczy poprosić a u was to ręce opadają:angryy:

Posted

Jaki szczęśliwy od tego miziania :loveu:i widać że jakoś sobie radzi,chyba bez problemu się porusza,fajnie macie że możecie sobie tak pieski pieścić i tylko chcecie :lol:

Posted

rzeczywiście jak na niewidomego radzi sobie nieźle,ale on jest bardzo spokojny i myślę że w tym jest sęk,nie biega jak dziki,porusza się powolutku,idzie za głosem ale raczej nasłuchuje i woli ,żeby podejść do niego,denerwuje się tylko w boksie jak tamte skaczą i szczekają a on nie wie co jest grane płacze i popiskuje wtedy

Posted

ja też dam na hotelik!
Wprawdzie do bogatych się nie zaliczam i mam już trochę takich wpłat, nawet "stałych", ale dla takiego biedactwa musi się coś znaleźć przecież...

i jeszcze coś:
DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
jeśli odejdzie mi deklaracja na wątku pewnej suni (a na to się zanosi), to ja deklaruję na razie 15 zł miesięcznie na hotelik + dochód z obecnego bazarku (zanosi się na co najmniej 20 zł) - wyciągnijcie tego malucha ze schronu :-(

nie jestem pewna,ale może chodzi o tę samą sunię na którą ja mam deklaracje:cool3:, jeżeli ona pójdzie do domku (na co się zanosi) to moja deklaracja pójdzie na łaciaka to jest 30 złotych

Posted

Ja mogę jedynie podnieśc. Nawet mojego ukochanego Antosia nie mogłam wziąc do siebie, ani wspomóc finansowo.
Wspieram jednak Łatka duchowo. Tyle mogę ... :oops:

Posted

ja też mogę zadeklarować 15pln/miesięcznie, tylko prosiłabym o informację jak już będzie wystarczająco dużo deklaracji żeby go wyciągnąć, i gdybym zapomniała wpłacić to o jakieś przypomnienie bo niestety ostatnio już się pogubiłam w moich deklaracjach :shake:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Stonka chodzi o Adę od Funi.

No i rzeczywiście, domek się sprawdził, szukają teraz transportu, więc ja już oficjalnie deklaruję 15 zł na Łaciuchę stale, plus wpływ z mojego bazarku obecnego.

no,ja właśnie o niej myslałam:evil_lol:

Posted

15zł-rodzice maciusia
10zł-funia
15zł- gibon301
30zł-stonka1125
_____
czyli stałych na teraz(jak adula do chaty pojedzie) mamy 70pln-ów
niezły początek nie licząc jednorazowych wpłat (myślałam że z jednorazowych może by się go ciachnęło:cool3:)

Posted

super maszaberla(mam nadzieję że z rudzikiem będzie ok)
mam dodatkową deklarację na 20 zł na łaciaka,czyli jest już 90pln-ów,to może tak bym zaczęła gadać z hotelikiem ile potrzeba na miesiąc(bo miejsce zaklepałam) i zmienię tytuł

spróbujemy popracowac z łatkiem i ze smyczką ,trzymajcie kciuki!

Posted

dzwoniłam do hoteliku,8 zł za dobe,czyli 240 na miesiąc,brakuje nam 150 stałych deklaracji,ciachanie to nie mówię że od razu ale trzeba to zrobić i tak,jak damy radę zebrać więcej kasy i będe pewna że mamy deklaracje choćby na miesiąc to go wezmę ze schronu już w tym tygodniu i przetrzymam w domu(mam nadzieje że mój soso go nie zje)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
stonka a orientowalas sie co to za hotelik?bardzo tanio..:roll:jednak slepaczki potrzebuja porzadnej opieki..;)

wiem że tanio,to hotelik 10-15 minut od mojego domu,w tej chwili jest tam zamojska luna i ada,jak ada pojedzie do domu to zwolni miejsce łatkowi

dzięki marta-mamy 100 zł