funia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Staruniu trzymaj się ,Stoneczko szkoda ze nie ma Cię tu Marzę o wolontariacie razem z toba :cool3: Quote
stonka1125 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 ja bym tam nie wyrobiła,zabroniliby mi przychodzić po pierwszej wizycie i wytoczyli sprawę cywilną o.....o wszystko,podziwiam was bardzo bo ja tutaj nie muszę sie użerać o nic,wystarczy poprosić a u was to ręce opadają:angryy: Quote
Torusia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Jaki szczęśliwy od tego miziania :loveu:i widać że jakoś sobie radzi,chyba bez problemu się porusza,fajnie macie że możecie sobie tak pieski pieścić i tylko chcecie :lol: Quote
stonka1125 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 rzeczywiście jak na niewidomego radzi sobie nieźle,ale on jest bardzo spokojny i myślę że w tym jest sęk,nie biega jak dziki,porusza się powolutku,idzie za głosem ale raczej nasłuchuje i woli ,żeby podejść do niego,denerwuje się tylko w boksie jak tamte skaczą i szczekają a on nie wie co jest grane płacze i popiskuje wtedy Quote
mari23 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ja też dam na hotelik! Wprawdzie do bogatych się nie zaliczam i mam już trochę takich wpłat, nawet "stałych", ale dla takiego biedactwa musi się coś znaleźć przecież... i jeszcze coś: DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
stonka1125 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):jeśli odejdzie mi deklaracja na wątku pewnej suni (a na to się zanosi), to ja deklaruję na razie 15 zł miesięcznie na hotelik + dochód z obecnego bazarku (zanosi się na co najmniej 20 zł) - wyciągnijcie tego malucha ze schronu :-( nie jestem pewna,ale może chodzi o tę samą sunię na którą ja mam deklaracje:cool3:, jeżeli ona pójdzie do domku (na co się zanosi) to moja deklaracja pójdzie na łaciaka to jest 30 złotych Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Stonka chodzi o Adę od Funi. No i rzeczywiście, domek się sprawdził, szukają teraz transportu, więc ja już oficjalnie deklaruję 15 zł na Łaciuchę stale, plus wpływ z mojego bazarku obecnego. Quote
Reno2001 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ja mogę jedynie podnieśc. Nawet mojego ukochanego Antosia nie mogłam wziąc do siebie, ani wspomóc finansowo. Wspieram jednak Łatka duchowo. Tyle mogę ... :oops: Quote
gibon301 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ja też mogę zadeklarować 15pln/miesięcznie, tylko prosiłabym o informację jak już będzie wystarczająco dużo deklaracji żeby go wyciągnąć, i gdybym zapomniała wpłacić to o jakieś przypomnienie bo niestety ostatnio już się pogubiłam w moich deklaracjach :shake: Quote
stonka1125 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Stonka chodzi o Adę od Funi. No i rzeczywiście, domek się sprawdził, szukają teraz transportu, więc ja już oficjalnie deklaruję 15 zł na Łaciuchę stale, plus wpływ z mojego bazarku obecnego. no,ja właśnie o niej myslałam:evil_lol: Quote
stonka1125 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 15zł-rodzice maciusia 10zł-funia 15zł- gibon301 30zł-stonka1125 _____ czyli stałych na teraz(jak adula do chaty pojedzie) mamy 70pln-ów niezły początek nie licząc jednorazowych wpłat (myślałam że z jednorazowych może by się go ciachnęło:cool3:) Quote
Maszaberla Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jesli wyjasni sie sytuacja z Rudzikiem z mojego podpisu i jednak nie trafi do hoteliku - bede w stanie dorzucic grosik do Łatusia Quote
stonka1125 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 super maszaberla(mam nadzieję że z rudzikiem będzie ok) mam dodatkową deklarację na 20 zł na łaciaka,czyli jest już 90pln-ów,to może tak bym zaczęła gadać z hotelikiem ile potrzeba na miesiąc(bo miejsce zaklepałam) i zmienię tytuł spróbujemy popracowac z łatkiem i ze smyczką ,trzymajcie kciuki! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 kurczę, mało tych deklaracji... :-( A ile ten hotelik miesięcznie wyniesie? Stonka - a może by go nie ciachać? W sumie ślepaczek raczej na panny nie wyruszy, tym bardziej w hoteliku, a zawszze kaski byłoby więcej na początek. Quote
iwona213 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 napewno dacie rade, jak tylko nazbieramy na Puko http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-puko-ginie-w-schronisku-zbieramy-na-dt-jedyny-ratunek-przed-smiercia-135537/index21.html pomogę porozsyłać wątek łatka. Póki co rozsyłam Puko. Nie poddawać się, dacie rade!!! Quote
stonka1125 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 dzwoniłam do hoteliku,8 zł za dobe,czyli 240 na miesiąc,brakuje nam 150 stałych deklaracji,ciachanie to nie mówię że od razu ale trzeba to zrobić i tak,jak damy radę zebrać więcej kasy i będe pewna że mamy deklaracje choćby na miesiąc to go wezmę ze schronu już w tym tygodniu i przetrzymam w domu(mam nadzieje że mój soso go nie zje) Quote
Asia_Klero Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dokladnie jak pisala Iwona:loveu:jesli tylko uda nam sie wyciagnac ze schroniska Puko a juz nie duzo nam potrzeba to zabieramy sie wszystkie razem za tego kochasia;) Quote
Asia_Klero Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 stonka a orientowalas sie co to za hotelik?bardzo tanio..:roll:jednak slepaczki potrzebuja porzadnej opieki..;) Quote
stonka1125 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Asia_Klero napisał(a):stonka a orientowalas sie co to za hotelik?bardzo tanio..:roll:jednak slepaczki potrzebuja porzadnej opieki..;) wiem że tanio,to hotelik 10-15 minut od mojego domu,w tej chwili jest tam zamojska luna i ada,jak ada pojedzie do domu to zwolni miejsce łatkowi dzięki marta-mamy 100 zł Quote
iwona213 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 super że tak blisko, będziesz miała go na oku, tylko dla ślepaczka najlepiej jakby to był domowy tymczasik a nie boksy. A ten hotelik jaki jest?? Quote
Asia_Klero Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a to jest jaki hotelik?normalne boksy?przy schronisku?;) Quote
Recommended Posts