Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stonka1125 napisał(a):
coraz bogatszy ten nasz pachnący fiołeczek:lol:

No! I tak trzymaj! :mad:

Nikt jeszcze swatów nie przysłał do naszego posażnego kawalera?

Posted

Hmm..... diagnostyka okulistyczna =" doswiadczenia w terenie" zaliczona :evil_lol:
agata Ty ale masz pory nocy na pisanie !!!!!:cool3:

Posted

no ja nie moge ,on centralnie gna za tą piłką,przysięgłabym że on nie widzi,no może zarysy,ale żeby piłkę i nawet koledze zakosić potrafi,nic już nie rozumiem...........ale bardzo sie cieszę!

Posted

[quote name='jkp']Hmm..... diagnostyka okulistyczna =" doswiadczenia w terenie" zaliczona :evil_lol:
agata Ty ale masz pory nocy na pisanie !!!!!:cool3:

Bo ja sowa jestem! No trudno, tak już mam.

Łatek, zabieraj piłeczkę i do domku śmigaj!

Posted

Wygląda na to, że nie jest tak źle. Łatek ma ropne zapalenie rogówki (wygląda na zadawnione). Dostaliśmy zestaw kropli. Będzie je dostawał przez 5 tygodni, jest szansa na zmniejszenie zmętnienia o ok 50%, czyli Łatek może widzieć :razz: Wizyta kontrolna 15 lipca.

Koszty dzisiejsze to:
40 zł wizyta + 60 zł krople + 60 zł przejazd do Lublina = 160 zł.

Posted

A jeszcze napiszę jaki numer nam Łatek wyciął :lol:
Otóż w drodze od zaparkowanego samochodu do kliniki miał spacerek rekreacyjny. Podsikiwał zawzięcie każde ździebełko, drapał, węszył. Można by było być pewnym, że wszystkie potrzeby załatwił. Tymczasem kiedy Łatuś postawił pierwsze kroki na płytkach poczekalni... wygiął się w pałąk i... narobił zapaszku i wstydu :mad: Nie wiem co ona ma z tymi płytkami :razz: może mu się jego ukochana łazienka przypomniała :lol:

A teraz śpi jak susełek nasz rycerzyk po drudach podróży.

Posted

No co, zdarzyło się chłopakowi! Może spryskują te płytki jakimś sprayem kwiatkowym? Najważniejsze, że jest szansa na polepszenie wzroku! :multi:
Wtedy Łateczek na pewno nie pomyli płytek z trawką! :evil_lol:

Posted

Łatuś ma obecnie na swoim końcie ponad 200 zł (po odliczeniu hotelowania i dodatkowych kosztów).

Dzielnie znosi zakrapianie oczek :cool3:
Ma praktycznie stale towarzystwo, bo kropli jest trzy rodzaje i każde trzeba zakropić pięć razy dziennie, przed każdym zakrapianiem przemyć oczka solą fizjologiczną, więc biegam do niego co chwilę. Ruch mi dobrze zrobi :p

Posted

dobrze Ci zrobi? to co Ty mięsnie nóg sobie wyrabiasz czy co?:diabloti: bo o schudnieciu chyba nie moze byc mowy, laska z ciebie ze hej:-)
a łatuś śliczny chłopiec jest i tak mnie rozczuliły te fotki z zabawkami, że jakoś mi w serducho pan rycerzyk zapadł:loveu: