stonka1125 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 coraz bogatszy ten nasz pachnący fiołeczek:lol: Quote
agata51 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 stonka1125 napisał(a):coraz bogatszy ten nasz pachnący fiołeczek:lol: No! I tak trzymaj! :mad: Nikt jeszcze swatów nie przysłał do naszego posażnego kawalera? Quote
Murka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Łowca piłek i innych zabawek :diabloti: YouTube - MVI 1469 YouTube - MVI 1468 Quote
jkp Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Hmm..... diagnostyka okulistyczna =" doswiadczenia w terenie" zaliczona :evil_lol: agata Ty ale masz pory nocy na pisanie !!!!!:cool3: Quote
stonka1125 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 no ja nie moge ,on centralnie gna za tą piłką,przysięgłabym że on nie widzi,no może zarysy,ale żeby piłkę i nawet koledze zakosić potrafi,nic już nie rozumiem...........ale bardzo sie cieszę! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Piesiasty jest piękny po prostu!! Tylko... on się zachowuje jakby widział :roll: Mój niewidomy Maciuś nie umie się tak sprawnie poruszać, a już na pewno tak by za piłeczką nie umiał pobiec... Czy Łacio jest na pewno niewidomy? Quote
Onaa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Przepraszam za offa, ale Łatunia na pewno się nie obrazi, że na jego wątku szukamy pomocy dla innego ślepaczka :placz:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-slepcio-blaga-o-pomoc-139293/. Quote
agata51 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='jkp']Hmm..... diagnostyka okulistyczna =" doswiadczenia w terenie" zaliczona :evil_lol: agata Ty ale masz pory nocy na pisanie !!!!!:cool3: Bo ja sowa jestem! No trudno, tak już mam. Łatek, zabieraj piłeczkę i do domku śmigaj! Quote
sacred PIRANHA Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 jaki piękny! taki fajowski ogonek ma:-) Murka Ty jak masz bałagan w zabawkach, nie możesz jakiejś znaleźć czy coś to wypuszczaj na ogrody małego rycerza a on Ci wszytskie zabawki poznosi:-) Quote
Murka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Łatuś jutro po południu jedzie do Lublina do okulisty dr Balickiego :cool3: Quote
stonka1125 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 ja tez trzymam tak ,aż ręce bolą!!!!!!!!!!!!! Quote
majka50 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 I co tam słychac u Łateczka???? Jak wizyta u okulisty?????? Quote
Murka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wygląda na to, że nie jest tak źle. Łatek ma ropne zapalenie rogówki (wygląda na zadawnione). Dostaliśmy zestaw kropli. Będzie je dostawał przez 5 tygodni, jest szansa na zmniejszenie zmętnienia o ok 50%, czyli Łatek może widzieć :razz: Wizyta kontrolna 15 lipca. Koszty dzisiejsze to: 40 zł wizyta + 60 zł krople + 60 zł przejazd do Lublina = 160 zł. Quote
Murka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A jeszcze napiszę jaki numer nam Łatek wyciął :lol: Otóż w drodze od zaparkowanego samochodu do kliniki miał spacerek rekreacyjny. Podsikiwał zawzięcie każde ździebełko, drapał, węszył. Można by było być pewnym, że wszystkie potrzeby załatwił. Tymczasem kiedy Łatuś postawił pierwsze kroki na płytkach poczekalni... wygiął się w pałąk i... narobił zapaszku i wstydu :mad: Nie wiem co ona ma z tymi płytkami :razz: może mu się jego ukochana łazienka przypomniała :lol: A teraz śpi jak susełek nasz rycerzyk po drudach podróży. Quote
agata51 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No co, zdarzyło się chłopakowi! Może spryskują te płytki jakimś sprayem kwiatkowym? Najważniejsze, że jest szansa na polepszenie wzroku! :multi: Wtedy Łateczek na pewno nie pomyli płytek z trawką! :evil_lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Murka napisał(a): jest szansa na zmniejszenie zmętnienia o ok 50%, czyli Łatek może widzieć :razz: No no :loveu: Quote
stonka1125 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 fantastycznie,czy łatuś ma pieniążki? Quote
sacred PIRANHA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 właśnie jak krówek stoi z pieniążkami aktualnie:cool3:? Quote
Murka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Łatuś ma obecnie na swoim końcie ponad 200 zł (po odliczeniu hotelowania i dodatkowych kosztów). Dzielnie znosi zakrapianie oczek :cool3: Ma praktycznie stale towarzystwo, bo kropli jest trzy rodzaje i każde trzeba zakropić pięć razy dziennie, przed każdym zakrapianiem przemyć oczka solą fizjologiczną, więc biegam do niego co chwilę. Ruch mi dobrze zrobi :p Quote
sacred PIRANHA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dobrze Ci zrobi? to co Ty mięsnie nóg sobie wyrabiasz czy co?:diabloti: bo o schudnieciu chyba nie moze byc mowy, laska z ciebie ze hej:-) a łatuś śliczny chłopiec jest i tak mnie rozczuliły te fotki z zabawkami, że jakoś mi w serducho pan rycerzyk zapadł:loveu: Quote
Recommended Posts