Charly Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Charly napisał(a):nasza niewidoma i glucha Komcia znalazla domek, ale napisał pan, który był chętny ją przyjąc. dom i pan nie sprawdzony. komu mogę przesłac kontakt? proszę piszcie na pw-żebym wątków nie pomyłiła:oops: Kontakt przesłałam Murce powodzenia Łatku Quote
jestem_wredna Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Wzruszył mnie ten ślepaczek-dziadunio :placz: Jak dobrze, że przynajmniej w schronie nie siedzi. Wierzę, że znajdzie domek - Łatki to chłopaki z fartem. Widać to po moim podpisie, znam też 2 inne psiaki o tym imieniu z Dogo, które wywędrowały do domków. Trzymam kciuki, Łatku! Quote
jestem_wredna Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 agata51 napisał(a):Łatek nie jest dziaduniem! :mad: Przepraszam, nie doczytałam. Odszczekuję - hau hau ;) Quote
Luna123 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ooo, to dzisiaj Luna Cioteczka pierwsza u Łateczka:loveu: Quote
stonka1125 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 ja też jestem,moje małe ślepiątko kochane!!!dziko murce zazdroszczę ,że go może przytulać,też bym chciała! Quote
mari23 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jestem_wredna napisał(a):Wzruszył mnie ten ślepaczek-dziadunio :placz: Jak dobrze, że przynajmniej w schronie nie siedzi. Wierzę, że znajdzie domek - Łatki to chłopaki z fartem. Widać to po moim podpisie, znam też 2 inne psiaki o tym imieniu z Dogo, które wywędrowały do domków. Trzymam kciuki, Łatku! Tak, tak! Łatki to super-chłopaczki, sama mam jednego, ten samodzielnie, bez dogomanii trafił do mnie jako 5-miesięczny "wyrzutek" - dziś rocznica tego dnia :) - przez ten rok wyrósł na pięknego i całkiem sporego piesia - "prawie colie":evil_lol: - właśnie biega z Charlim po ogrodzie:multi: Mam nadzieję, że ślepy Łatuś, choć szczęśliwy w hoteliku - znajdzie ten jeden, jedyny dom i jednego, jedynego, swojego kochającego człowieka ! A moja deklaracja choć niewielka, to wciąż aktualna - "zlecenie stałe" dla kochanego Łatusia:loveu: Pozdrawiam serdecznie wszystkie cudowne, wspaniałe "cioteczki" !!! Babcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Murka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Przyszły wpłaty: 20 zł Tola 20 zł Gosia z Jarocina 50 zł p.Joanna z Poznania 250 zł p.Bogusia A tymczasem... Łatek i jego obsesja: piszcząca piłeczka :evil_lol: Quote
izzie1983 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 O kurcze, po zdjęciach widać, że chyba rzeczywiście ma fioła na jej punkcie :evil_lol: Quote
Murka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wiecie już dlaczego tak pilnuje piłeczki??? :lol: Quote
Murka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 A teraz zgadnijcie gdzie jest piłeczka :eviltong: Quote
Charly Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 hm....Trzymasz w "mordce"?:loveu: cudny jest ten maluch:loveu: Quote
Onaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jak człowiek tu wchodzi na wątek Łatusia to tak miło i radośnie jest, że można odsapnąć i naładować akumulatory pozytywną energią :lol:. Quote
iwlajn Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Łatek i piłeczka:) Suuuuuuper, wszędzie razem!!!!:) Quote
stonka1125 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 łatek widzę u murki w nałogi popada:evil_lol: Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 stonka1125 napisał(a):łatek widzę u murki w nałogi popada:evil_lol: A co, należy mu się! Quote
Onaa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Łatunia kochana, dobrze że psiak dzisiaj samotny tylko na wątku :). Quote
Murka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 W przyszłym tygodniu wizyta kontrolna oczek.. Mam nadzieję, że są jakieś pozytywne skutki mojego zakraplania... Quote
agata51 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Murka napisał(a):W przyszłym tygodniu wizyta kontrolna oczek.. Mam nadzieję, że są jakieś pozytywne skutki mojego zakraplania... Ja jestem pewna! Quote
Murka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Przyszły wpłaty: 30 zł stonka1125 20 zł Rodzice Maciusia:) Quote
Recommended Posts